cancer la san - regim de viata
Raspunsuri - Pagina 2
abi_90 spune:
pentru Ginad
si la mine s-a verificat. Dupa o perioada cu multe probleme a aparut si cancerul. Am facut mastectomie acum 6 luni. Am fost sfatuita sa traiesc si de aici incolo "normal". Insa nimic nu mai este normal.
abi_90 spune:
Tot despre asta...
Vreau sa va intreb despre reconstructia sanului. Daca a facut cineva sau urmeaza sa faca.
Ma intereseaza in primul rand in Bucuresti, pentru ca este mai aproape.
Este/nu este posibila o asemenea operatie intr-un spital de stat?
Voi ce informatii aveti ?
Va doresc la toate o zi buna!
linasobolina spune:
dragelor, daca va aduceti aminte si eu cam tot asa am inceput subiectul Cancer de san gradul 3
Asta se intapla in 2008 in decembrie si am trecut prin chimio, radio si multeee altele
DAR ce vreau sa zic este altceva si anume: INTREBA DOCTORUL!
Poate ca sunt bineintentionate sfaturile INSA nu face nimic fara sa intrebi,
de exemplu acea ciuperca minune este otravitoare in combinatie cu citostaticul si poti agrava situatia ficatului pana la extrem, deci atentie
sau povestea sa nu mananci lactate, daca regimul tau de viata includea proteina si tu vii acum si o tai de pe lista si ii mai dai si socuri medicamentoase, ce se alege?
Iar despre vitamine... eu am fost la oncologul de cartier pentru medical, si a inceput sa ma intrebe de ce nu iau vitamine, hepatoprotectoare si apoi mi-a facut o reteta pe 2 pagini,
si evident m-am dus la medicul care se ocupa de mine, la Fundeni si am intrebat daca le iau sau nu si el de ce nu mi-a dat
Stiti care a fost raspunsul? NU TI-AM DAT PENTRU CA INJUMATATESC EFECTUL LUI CHIMIO si mai mult decat atat se hraneste cu vitamine totul, inclusiv celul canceroasa
revin cu sfatul: INTREABA DOCTORUL si nu te lua dupa articole, babe si experientele altora,
cancerul este o industrie, o inginerie financiara de pe urma caruia forte multi traiesc bine, pe baza neorociri si disperarii altora
Deus spune:
linasobolina- da, ai dreptate, intreaba doctorul
La Cluj la oncologie - am o prietena care anul trecut a aflat ca are cancer de san gr2 si medicul ei a pus-o pe regim: sucuri naturale, salate crude, carne doar slaba de pui/peste - daca se poate bio, plimbari, somn si tratamentul clasic din spital - plus vitamine! multe, ca eu i-am comandat de la mama din SUA toate cate le-a recomandat medicul:-)
Am prieten care de 3 ani a facut tratament pt alta forma de cancer in Franta. Tratament conventional si pe langa asta au scos total din dieta proteina de origine animala...ne-am intalnit cu medicul francez care a spus cu tristete ca-i pare rau fiindca colegii din alte tari nu accepta atatea dovezi existente care arata ca celula canceroasa se hraneste cu proteine. Medicul oncolog din Franta pe care l-am cunoscut personal este vegetarian...
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
sofronica spune:
Deus, e vorba de proteina de origine animala, nu?
Eu citesc subiectul acesta pentru mama mea. Ma intereseaza cat mai multe despre cum ar trebui sa-si schimbe stilul de viata. Vroiam sa-i cumpar proteine praf pentru ca stiu ca trebuie sa reduca daca nu chiar renunte la carne dar are nevoie totusi de proteine. Aveti idee care sunt cele mai bune? Am vazut aici ca sunt mai multe tipuri si nu stiu care ar fi mai bine sa il cumpar pentru ea.
Sofronica
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sofronica Deus, e vorba de proteina de origine animala, nu? Eu citesc subiectul acesta pentru mama mea. Ma intereseaza cat mai multe despre cum ar trebui sa-si schimbe stilul de viata. Vroiam sa-i cumpar proteine praf pentru ca stiu ca trebuie sa reduca daca nu chiar renunte la carne dar are nevoie totusi de proteine. Aveti idee care sunt cele mai bune? Am vazut aici ca sunt mai multe tipuri si nu stiu care ar fi mai bine sa il cumpar pentru ea. Sofronica |
sofronica - da , cele de origine animala! ai grija ca cele praf sunt la fel de nocive! adica se fac din zer de lapte(tot origine animala)
de ce crezi ca are nevoie de prafuri? doctorul a recomandat ?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
sofronica spune:
Deus, am gasit aici Whey sau Egg protein powder. Nu am citit insa lista de ingrediente. Am inteles ca i s-a recomandat supliment de proteine si vroiam sa-i cumpar de aici. Poate ar trebui sa i se spuna exact ce fel de supliment.
Deus spune:
sofronica - sa faca ce zice medicul ei, persoana in care ea probabil ca are cea mai multa incredere.
Sanatate multa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
linasobolina spune:
Stiti ca si iepurii fac cancer?
sau ierbivorele?
NU CRED CA DACA ESTI VEGETARIAN ESTI SCUTIT DE BOALA,cred ca e vorba despre alegeri care te fac sa te simti bine si atat
parerea mea este sa mananci rational, dietetic sa nu tragi cu sarmale si slanina, dar daca iti doresti un mic sau o bere, poti incerca!
mananci pe incercate, ce iti priieste si iti reglezi singura dieta
NU CRED ca aceasta boala are legatura cu mancarea, este vorba, parerea mea, de ceea ce se intampla in corpul tau la un moment dat
Sunt copii mici care au probleme si sunt batrani de 90 de ani care nu au nimic, cum iti este dat.
Nici detoxifieri la sange, nici clisme cu cafea, care sunt eficiente poate pentru unii si perdante pentru altii, vezi Anca parghel,
extremele nu au facut bine nimanui
repet este parerea mea
Eu inainte sa ma inbolnavesc, mancam bio, paine facuta in casa, nu sucuri, nu stress, plimbari zilnice cu catelul, la munte lunar, la mare vara, aerosoli, la job mergeam de placere si??????
in familie nu am avut antecedente, la medic am fost la control si?????
Boala tot a venit, asta e!
Acum ma intalnesc cu oamenii si spun, "vai, ce bine arati"! de parca ar trebui sa fiu scheletica, depresiva, vai mama mea, eventual moarta deja!
Deus spune:
linasobolina - ma bucur ca esti bine
intr-adevar este o necunoscuta uriasa si sunt asa de multe opinii inca este greu sa spui ca una-i cea mai buna. Eu cred ca apar rezultate bune daca crezi in vindecare, daca depistezi la timp si daca ai grija de tine (regimul in care crezi)O mare parte din vindecare tine de psihic:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro