La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

la multi ani DARIUS STEFAN sa cresti mare mare si tot la fel de chipes sa sh inebuni fetele...si bucura parinti
Anaela sa aveti parte de un copil sanatos,destept si frumos foc..bucurati-va de el..felicitari mamico!!!

la multi ani celor ce poarta numele de PETRU si PAVEL
(la multi ani tata sa fii sanatos sa poti sa-ti vezi nepoata crescand)

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

incepusem si eu deja de o luna sa am probleme cu stefania legat de somn,adica se trezeste np sta in fundic se plimba in 4 labute si vb,insa parca ar dormi...asa dar mai grav nu vrea nici in ruptul capului sa se culce seara,am aplicat orice metoda si mai repede, si mai tarziu ,culcata ,nu tine cu nimik...nici cu baitza...am vb cu dr si mi-a dat fenobarbitalsi parca a fost mai bn in np alea insa s-au terminat acum voi ce parerea aveti sa mai solicit ?sau sa merg cu ea la un dr. profesionist?

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

BUNA
Eu nu am mai intrat de f multa vreme pe forum nici macar ca sa citesc, totusi sper sa ma primiti inapoi. Nu e vorba numai de lipsa timpului desi, recunosc, imi e cam greu insa, in momentul respectiv, am simtit ca comparatiile pe care inevitabil le faceam intre Iosef si alti copilasi de aceeasi varsta ma faceau sa nu-l accept asa cum este- un copilas mai firav, nu prea precoce ca motricitate. As vrea sa nu ma intelegeti gresit, nu a fost nici un moment vorba de invidie insa mereu mi se parea ca am un copil cu probleme....Acum cred ca am depasit treaba asta chiar daca Iosef e tot f slabut- are 8450 g si 77 cm. In picioare merge doar cativa pasi singur, de vorbit spune doar apa, miam-miam, tefn(telefon), tata, mama.De inteles intelege destule.
Ne chinuim in continuare cu alergia....e destul de greu si din punct de vedere material dar e si stressant caci mi-e frica sa nu-i dea fratele lui ceva care contine lapte ( Luca se autoserveste din toate dulapurile, din frigider cu tot felul de chestii).

Am vazut ca in lungul timp de pauza au aparut gravidutze pe care le felicit din toata inima si carora le doresc sa aiba copilasi sanatosi si frumosi. Eu am aflat doar de Alynta, Relusha, Ioana.poate ca sunt mai multi samburei pe drum insa eu am citit doar ultimele pagini.
ANA MICU- imi pare foarte rau ca bebelul vostru mic a plecat de la voi.... Iti doresc sa iti revii cat mai repede si sa ai incredere caci va veti bucura curand si de al doilea copilas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani Darius,sa fii sanatos,sa ai parte in viata numai de fericire si realizari!
Mami si tati sa va bucurati mereu de piticul mic!
Dana,sa te bucuri mereu de nepotelul tau!

Ana_Micu si Dana..imi pare tare rau pt pierderea suferita,DD sa va ajute sa treceti peste momentul asta greu si cu siguranta va veni si bebe 2,capul sus!

Philip..deci ati ajuns pana la urma in formatie completa in tara..distractie placuta!
Otilia...cam asa mai face si Darius kk uneori,cu mancare nedigerata,dar macar sunt multumita ca nu mai face diaree si kk cu mucus!De regim i-am dat piureuri de morcov,cartof,dovlecel si piept de pui la gratar sau peste slab la gratar!Cereale de orez,iaurt simplu,biscuiti,paine prajita,paine normala...Fructe i-am dat banane si mere!El a mancat la fel de bine si acum,chiar daca mai limitat!

pupici la toate,s-a facut tarziu si trebuie sa plec la serviciu!O zi buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, DARIUS! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Darius! Ana, sa va reasca flacaul mare, sa va bucurati de el. Si sa reusisti sa construiti o relatie minunata intre el si verisoara lui!

Andreea, ce ma bucur ca ne-ai scris! Va pupam!

Lauraa, vacanta faina in continuare! unde v-ati cazat?

MARCELA, te inteleg si imi pare bine ca ai depasit momentul si ca te-ai intors intre noi. La capitolul vorba este mai evoluat Iosef decat Sara

Am masurat fata, are 80 cm si 8700 grame. Deloc nu vrea sa creasca.

Dici, tinand cont de relatii, eu cred ca as merge. Bine, eu am dus pe Rebeca la inmprmantari fara probleme, nu am avut retineri, am considerat ca sunt etape normale in viata si trebuie tratate ca atare. Prima a fost a bunicului meu, avea un an si ceva, apoi au mai venit, ultima fiind anul trecut.

Nu mai pot sa stau, trage de mine si tipa.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Darius!

Philip, ma bucur ca v-ati bronzat si te inteleg bine cu mancarea de aici, dar lasa ca ai timp de sport si salate cand va intoarceti.
Lauraa, unde stati?
Maria, ma bucur ca v-ati revenit.
Ioana, cum te simti?
Cris, intre tort si viol eu aleg tortul .
Marcela, bine ai revenit!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, ma simt bine deocamdata, sarcina este micuta si de data asta vad ca nu mai am simptome atat de repede ca la celelalte doua. Atat la Sara, cat si la Rebeca, mi-am dat seama ca ar putea fi o problema pt ca imi era rau. Acum... vad ca am scpat deocamdata, insa mai este timp. Pe langa un copil sanatos (si baiat), cel mai mult imi doresc sa nu imi mai fie rau, sa nu mai stau cu capul in buda atatea luni...

Sara este maraita acum, nu stiu ce nu-i convine. Nu se mai joca singura, este si ragusita (i-am dat inghetata), iar trage de mine

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani celor care se serbeaza de Sf Petru si Pavel!
La multi ani Darius!

Marcela imi pare rau ca ai simtit asa... Eu una nu fac comparatii.. De asta am fost detasata! Bine ai revenit!
Beca poate va fi bine acum! Ca si mie mi-a fost rau la baieti, pe cand acum a fost tare bine!
Philip sunteti in Iasi?! Poate ne vedem intr-o seara in parc sau altundeva daca veti fi disponibili!
Laura ma bucur ca e totul bine la hotel! Unde sunteti cazati? Cum ati calatorit! Sedere placuta!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, si eu gandesc la fel in legatura cu o eventuala noua sarcina. Nu mai am nicio pretentie sa nasc natural daca nu se poate, de ingrasat nu ma intereseaza, dar nu mai pot sta cu greturi luni de zile.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput