La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Nu am mai reusit sa intru pe forum de vreo 10 zile si eram convinsa ca va gasesc la "scutece"..dupa ce am cautat bine pe acolo subiectul,am intrat si aici si....surprise!!!aici erati!

Uram cu intarziere "la multi anisori",multa sanatate,sa creasca mari si norocosi copilasilor care au implinit 1 anisor in aceasta perioada:

David Victor
Daniel
Darius-Stefan
Ioana

Nu am reusit sa citesc nimic din urma,asa ca nu stiu ce mai faceti,cum mai sunteti...eu sper ca sunteti bine cu totii... albinutze, bondarei, mamici si tatici!

Noi am facut acum 1 saptamana vaccinul ROR,luna viitoare facem Pentaximul.Asteptam inca reactii la ROR,deocamdata vad ca nimic...sper sa nici nu faca.

In rest,ne luptam cu un ochisor rosu,de aproape 1 luna,cand apare cand dispare roseata,nu curge,nu are secretii,nu e umflata pleoapa..doar rosu si cand si cand se freaca la el...si a aparut putin si la celalalt ochi...ne-am dus la 3 medici(cel de familie,plus 2 oftalmologi),ii dau tratamentul unuia dintre oftalmologi, in final, si i s-au inrosit mai tare ochii...am sunat azi la cabinet si ne-a chemat iar s-o vada...offff....deja ma apuca disperarea...

Pe 19 iulie plecam si noi,pentru prima oara,cu Ingrid in concediu,am facut rezervare pentru 4 zile la Moeciu...am emotii mari,nu stiu cum o sa se comporte pe drum..ca avem de mers cam 6 ore...apoi,in saptamana imediat urmatoare vrem la mare tot vreo 4 zile,si eventual in Bulgaria..pentru asta trebuie sa-i facem fetei pasaport....

Va pupam pe toti si va dorim numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am pus "cateva" poze!
Azi sunt baiat mare: 3 ani!
Pregatiri pentru petrecerea de pe 4 iulie
La iarba verde!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nushy ce ia dat de pus in chisor?! Noi am avut probleme cu o conjunctivita care recidiva si i-am venit de hac cu Tobrex unguent! Am folosit in cateva randuri si Nettacin!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

In cateva minute o sa ne regasim la scutece!

Schimb capitolul!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput