La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
Alynta, ce putin mai ai!
SoriLea, utila informatia cu trusa medicala. As adauga la homeopate si ledum palustre, pentru intepaturile de tantari. Fiind o lista atat de mare, fiecare si-o personalizeaza in functie de varsta si problemele specifice copilului.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ana_micu83 spune:
Neata!
Parola de la mail-ul comun a ramas aceeasi! Doar de la contul de pe DC a fost schimbata parola.
Daca nu o mai stiti, un PM la mine si se rezolva.
Pana acum, dupa cunostintele mele...parola de pe contul DC este stiuta de mine, MIruta si Clodyac.
As vrea sa tinem o evidenta a persoanelor care poseda parola pentru a evita situatiile in care s-a aflat CARLA.
Va pup!
ps...pe contul comun nu se afla niciun mail nou!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Alynta, ce putin mai ai! ----------------------------------- Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 ----------------------------------- Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
10 saptamani!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Fetelor va mai amintiti cum se numea preparatul de la farmacie pentru sani, de care zicea Carla?! Era ceva cu "l...."(lanolina?!)
POZE
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
Pup fetele, nu pot sa stau, sunt la birou.
Noi am luat de fiecare data in vacanta doar antitermice,claritine si smecta. In rest nu am luat, am spus ca preferam sa mergem la un medic si sa ne dea el medicamente potrivite.
Ely, scumpa Denise!
Va pup si imbratisez! Mai avem 2 zile si plecam la calutzi!!!!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
alic singura patanie cu fi-mea la mare,si deja am o luna de cand a luat contact cu ea, a fost sa manance nisipul de pe plaja,in rest a fost ok..si am luat umbrela cu noi ca sa nu stea numai in soareiar seara a dormit bustean
alynta eu cred ca tu vrei sa-mi arati numai o poza cu tortul ca sa ma autoinund
miruta mama,mama ce domnisoara frumoasa cu rochita rosie si moatze
cosmnica da,la magura am vrea..dar abea in sept-oct. ca pana atuncea am asa:maine un botez,august sa cumpar lemne si cocx pentru centrala,septembrie nunta de barosani..deci o ajenda plina numai de cheltuielisi in plus,trebuie sa vina cumnata-mea in tara ca sa am cu cine lasa fata cateva zile cat fug eu cu soata la munte sa ne face oleaca de cap
ely sa stii ca nu te uit cu pozeledaca merge???alearga deja si masa-mare fuge dupa ea si nu o prindedeocamdata e curat si placut in eforie si sper sa ramana asaPS. au instalat mai multe cosuri de gunoi pe plaje si parca e mai ok
sorilea 15 ani????imi pare raudar acum aveti o frumusete de baiat care o sa intoarca multe capete de fete
alynta cred ca o sa fie foarte frumos duminca la iarba verdesi ce putin mai e pana vine mariucanu stiu daca ma crezi dar am emotii de parca nasc eustiu....m-am screlozat
ioana ce fain ca mergeti la caluticum e sara??restul casei ceva simptome de varicela??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Fetelor va mai amintiti cum se numea preparatul de la farmacie pentru sani, de care zicea Carla?! Era ceva cu "l...."(lanolina?!) |
eu am folosit crema "lansinoh" pt sani...si da contine lanolina
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
clodyac spune:
buna fetele
va pupacesc pe toate
despre noi : am fost la doctorita de familie si surpriza are rosu in gat tareeeeeee si de acolo ganglionii eu nu mi-am dat seama de gat pt ca nu a facut febra dar a spus ca nu intotdeauna se manifesta la fel offfffffffff antibiotic si dupa din nou la ea
alynta si ioana nu stiu daca am facut-o daca nu imi cer scuze si va urez cu intarziere sarcini usoare si bebe sanatosi
ely denisa e o mumusete
in rest nimic nou
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Beca ce fain ca mergeti la caluti!
Clody multumesc! Bine ca ai aflat cauza! Multa sanatate!
Cris multumesc! Si eu abia astept sa o vad pe Maria! Baietii cred ca vor crede ca aduc papusa in casa!
LauraO multumesc!
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
aicea tuna si fulgera de zor si picura atat cat sa ma enerveze ca am spalat o masina si nu pot sa o intindvoi ce faceti??cam liniste
laurao bun,bun..crema ca crema,dar sebisor ce face???
alynta eu am folosit garmastan si din cate imi aduc aminte si asta continea lanolina
clody offfff,mititelulmulta sanatate si sa treaca repede rosul in gat
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor