La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup fetele cucuietele, uite ce ore a apuca, citind despre case.
Cosminica, terenul este cam la 100 km de bucuresti, in arges.

V-am povestit cum vrem sa fie? Pe un singur nivel, 3 dormitoare, living, bucatarie, baie... Insa nu stiu cat ne-ar costa si nu as vrea sa incep o casa si sa raman cu ea neterminata

Yioanna, mie personal mi se pare ca medicul care ti-a prescris asemenea sedativ pentru puiuta mica este de-a dreptul dus cu capul!!!!!! Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi medicul, sa cauti alternative naturale si sa aveti activitati fizice obositoare la aer liber pentru miitica, cu precadere seara, urmate de o baita relaxanta. Ca si linistitor ai mai putea folosi sedatif pc, un produs homeopat pt tulburari de somn, anxietate, etc. Insa nu stiu cat randament da. Eu il folosesc uneori, imi face bine. Nu are contraindicatii de varsta, este natural, etc.

Miruta, iar ai disparut?

Anaela, cum ati sarbatorit?

Dana, tu cum te simti? Cand ai liber pentru incercari de bb?

Ana, ai ajuns acasa?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Marcela, ce te face sa crezi ca nu este locul potrivit pentru a dezvolta un subiect, oricare ar fi el? Ma gandesc ca iti induci prea mult sentiment de vina, Iosef se va dezvolta in ritmul sau si va fi un minunat, la fel ca Luca. Imi pare rau sa aud ca ai probleme si poate te-ar ajuta sa arunci naduful aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani David Victor!

La multi ani Daniel!

Cris intrebai cum rezistam cele care alaptam. Eu inca alaptez si Eduard se trezeste din ora in ora cateodata. Cred ca m-am obisnuit ca intr-o noapte Eduard a dormit 5 ore legate iar eu si sotul ne-am trezit din ora in ora si ne uitam la el cum doarme. Asta asa ca sa nu ne iesim din ritm.

Andata multumesc. Fratele meu e in negocieri cu firma din Indonezia acum. A dat interviu telefonic si acum asteapta. Te mai tin la curent.

Alynta imi pare rau pentru copilul colegei tale de odisee. Sa ii dea DD putere sa treaca peste durerea asta.

Relusha ar fi minunat daca ar castiga si el loteria si ar veni aici. Si ai mei parinti s-ar muta si am fi iar impreuna.

Abia am terminat de citit capitolul precedent. Recuperez restul maine.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Marcela, ce te face sa crezi ca nu este locul potrivit pentru a dezvolta un subiect, oricare ar fi el? Ma gandesc ca iti induci prea mult sentiment de vina, Iosef se va dezvolta in ritmul sau si va fi un minunat, la fel ca Luca. Imi pare rau sa aud ca ai probleme si poate te-ar ajuta sa arunci naduful aici...

Multumesc Ioana.Te admir mult ca o sa aveti un nou bebelus....Daca nu m-as fi apucat de copii asa tarziu poate ca m-ar fi batut si pe mine gandul de un bb 3. Dar oricum eu fac fata destul de greu si la 2....nu sunt una din femeile eficiente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici,

flobaby sunt sigura ca ce stie Maria sa faca piticii prietenelor tale nu stiu
madalinuza tin pumnii ca de data asta sa iasa rezultatele bine la analiza si tie multa sanatate
ioana numai ca materiale,adica la rosu sa fie casa cred ca undeva la 40 mii acuma,dar de joi am inteles ca se majoreaza tva-ul asa ca o sa urce un pic pretul
oanamvt sa stii ca la inceput si eu invatasem programul teroristei de noapte si ma dadusem dupa el,iar cand a inceput sa nu se mai trezeasca,eu inca faceam de garda

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Marcela, imi pare rau ca asa ai simtit dar ma bucur ca acum e altfel. Eu am renuntat de mult sa o compar pe Cezara cu alti copii. Ea nu merge decat prin casa, afara ii e frica, nu spune nici un cuvant inteligibil, dar e foarte vioaie, ne intelegem din priviri (cateodata) si o sa creasca ea, o sa mearga, o sa vorbeasca si ea odata. Chiar ii spuneam sotului ca asta astept cu nerabdare, sa vorbeasca ca sa-mi spuna ce vrea. Probabil atunci imi voi dori sa mai si taca din cand in cand.

Am scapat reteta de inghetata si desi e cam frig, ma tenteaza una de lamaie.
Nici cafeaua nu am baut-o inca, asa ca nu mai scriu altceva pana nu o beau.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LA MULTI ANISORI INAINTE Ioana sa cresti mare si frumoasa,sa ai parte numai de impliniri si iubire

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Ioana!
Andata, .

Eu ma bucuram ca Lary s-a trezit prima data la 5:45... A supt, a adormit si cand am pus-o in patut s-a trezit urland, am repetat faza de 3 ori pana n-a mai vrut sa doarma deloc. Ne-am jucat vreo ora, a vrut sa suga iar, a adormit inca un sfert de ora si apoi iar s-a trezit cu chef sa ma alerge prin dormitor, sa traga de laptop si de puzzle, sa arunce cu telecomanda in tv, sa traga de taica-su si tot asa. Eu sunt complet terminata si ea doarme acum, a cazut la datorie singura in patut. Frumos a fost ca atunci cand s-a trezit taica-su s-a urcat pe el, i-a pus degetul pe barbie si i-a zis "asta babie" si cand s-a dus la baie mi-a zis "tata baie". Sa vad cum rezist azi toata ziua, ca mi-e rau de mor (prima menstruatie dupa nastere) si trebuie sa functionez la capacitate mentala maxima.

Andreea, ai dreptate, o sa-ti doresti sa mai si taca, sau macar sa nu spuna de 100 ori acelasi lucru sau sa-l spuna cu volum mai mic. Ale mele deja se cearta "ba da", "ba nu", "vea aia", "ba nu vrei aia" si tot asa, niciuna nu cedeaza, sunt haioase in general, dar nu mereu .
Ioana, pupici pe burtica si .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Multumesc Ioana.Te admir mult ca o sa aveti un nou bebelus....Daca nu m-as fi apucat de copii asa tarziu poate ca m-ar fi batut si pe mine gandul de un bb 3. Dar oricum eu fac fata destul de greu si la 2....nu sunt una din femeile eficiente

Madalinuta, inseamna ca nu esti lenesa.. Eu asa stiu de la profu' de mate', ca daca vrei o solutie rapida la o problema sa o dai spre rezolvare unui om lenes.

Am intrat rapid sa va spun ca ne-am descurcat bine ieri, Matei s-a indragostit de prietena mea, acum m-a intrebat daca mai mergem la ea., Th a fost un cuminte si un scump, nu s-a speriat nici macar cand s-a tras cu arma (a fost inmormantat cu onoruri militare) partea proasta e ca acum ma duc la servvice sa evaluez o lovitura pe care am luat-o in lateral spate de la o tanti care nu a apreciat distanta de parcare, chiar dimineta, la plecarea de acasa.

Am vorbit cu Andata, dar nu ne-am putut intalni pentru ca ea sta in afara orsului, o lasam pe data viitoare, cand venim in conced.

O zi buna va doresc, daca pot mai intru diseara, daca nu...
.
LA MULTI ANI ALBIINUTZULUI!!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Neata!!!
IOANA, LA MULTI ANI!!! Andata, multa sanatate si noroc bebelinei si voua!
Dici, ma bucur ca ati rezolvat problema! Si succes si nervi tari la rezolvarea celei cu masina!
Carla, primit pupicul, nu stiam eu ce ma gadila
Cris, saru'mana!
Oana, multa putere mai departe! Felicitari pentru alaptatul prelungit!

Sara roade de zor la o para acum, astept sa i se incalzeasca iaurtul, sa-i dau micul dejun. V-am spus ca am renuntat la microunde? Inainte decongelam si incalzeam cu el, acu' m-am dezobisnuit, ii duc dorul cand uit sa scot din congelator carnea, de incalzit ma descurc foarte bine cu aragazul. Si intre timp, para s-a facut piure pe covor

Mergi la inceput