Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

fetele, va multumesc mult pentru voturi (nu uitati sa validati votul cand intrati in mail, in spam de regula, dati click pe linkul trimis de ei).

eu am tras o sperietura zdravana, o impunsatura sub sanul stang pe laterala, cu un puseu de caldura si repede m-am dus sa-mi iau tensiunea - in 5 min mi-am luat-o de vreo 5 ori si a aratat diverse bazdaganii, 14 cu 9 si 5 cu 3... cand am vazut-o pe asta cu 5 si 3 (57 cu 35) m-am ouat toata si apoi brusc mi s-a accelerat pulsul la 120... maine ma voi duce la un consult... sper sa ajung cu bine pana maine... gata, ma fortez sa zambesc! junghiuri intercostale am mai avut, de la postura, scolioza, discopatie, spondiloza... dar sub sanul stang in lateral (cum ai tine maina in sold dar in dreptul sanului) ce poate fi?

AMR 8, aproape o dama bine!

se vede ca-s antitehnica...pe nici unul nu am dat click...le-am sters...
sorry fetele

editez sa spun ca sper ca te simti mai bine...nu cred ca ai avut TA 5cu 3...ai fi fost in coma...aparatele arata si erori
bafta maine la doctor!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

si io la eroare m-am gandit, adica nu avea cum asa brusc bah-bah, de la 140 la 57.. acum am 119 cu 69 puls 76 - am tinut sa ma ocup de copil, sa-i fac baita, chiar daca imi tremurau inca genunchii... spatele asta ma omoara! tre sa fac ceva in privinta lui si urgent (diverse junghiuri dubioase care ma iau cu puseuri de caldura si fac si atacuri de panica) spre sa fie doar atat, ca sunt f. fragila la capitolul asta, cel putin am fost, acum ca-l am pe beb sper sa fiu mai tare de atat.

sunt ok, si ma mai fac, mersi de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Tot din cap 86

L-am luat si noi pe Freddie the Firefly (de ce e tradus Freddie libelula? nu e licurici?) din Miniblu. Sunt cam dezamagita, ma asteptam, sa cante cand il tragi de coada sau sa lumineze pe undeva... se pare ca doar fasaie si chitaie bulina aia verde... e bun de molfolit!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Din Cap 86:

Ruxita, foarte tare faza cu ceaiul cu zahar, ce asociere! Si eu sunt dependenta de ceaiul negru cu doua lingurite de miere si o felie de lamaie stoarsa... si neapart ceaiul fierbinte de sa te arda! Asta e preferatul meu, cateva cani pe zi - mancare principala. Deci nu e Monti, hmmm, ma gandeam eu ca pacalesc cu mierea...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

io am venit de acasa cu o pasiune grea - ceaiul negru 3-4 cani pe zi - stupoare si mirare, foarte greu gaseam un ceai negru calumea in Bucuresti, o mare dezamagire, acasa avem magazine si buticuri specializate numai in ceaiuri negre ... so, a trebuit sa ma reprofilez - cui pe cui se scoate - ceaiul verde, care nu place deloc familiei, zice ca are gust de peshte, mie insa imi place foarte mult, dar! nu si neindulcit! fara zahar are intr-adevar gust de peste...

imi place la nebunie ceaiul negru cu aroma de bergamont - asta nu era bautura la mine, era aliment! si prefer ceaiurile tari... poate de aceea nu ma omor cu cafeaua, nu inteleg cum poti s-o bei (fara o tigara...), prin urmare nici nu beau cafea.

Mergi la inceput

fetele cu burta (ratusca, ale3ca, se stiu ele) - discutam azi cu colega de scarbici (fosta) ca uite ea nu ar indrazni sa mearga la bazin ca cica e mai cu forme - chiar asa s-a exprimat ca nu s-ar duce nici moarta ca s-ar simti foarte si foarte prost - mi-am pus si eu intrebarea daca m-as simtit aiurea cu celulita si burta mea si pielea neintinsa si fluturanda pe alocuri... si nu! evident ca m-as simti aiurea daca ma compar cu pitzipoancele de 20 de ani care nu au nascut si care fac shapping sau aerobic si mananca pe zi 2-3 frunze de salata si beau apa plata cu lamaie... voi fi ok, mai ales ca mizez si pe "transformare" adica sa dau burta foarte repede jos...

am o poza cu mine la 21 de ani, in sutien si cu un shal in jurul coapselor (neelectronica nu pot sa v-o arat), am facut-o special pentru moralul meu de la 30-40-50, sa ma uit la ea si sa-mi zic ca cel putin am fost (o gazela ca modelele skiny din galeria mea vestimentara de 48 de kg)...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ruxita bafta la concurs! Eu una ma cam las pe motiv ca nu e chiar corect, sau poate ca nu conteaza sa fii corect. De ex eu am crezut ca nu este voie sa votezi de mai multe ori de pe o adresa (scrie in regulament 1 data/sapt). De altfel puteam sa bag si eu 1000 de voturi de pe adresele mele, dar am zis sa fiu fair play. In schimb am urmarit evolutia voturilor a 3 pozici. Guess what? Castigatorul a primit aseara nici mai mult nici mai putin de 400 de voturi in cateva ore.[pk]

Asa ca pana nu ma lamuresc cei de la desprecopii cum este cu regulamentul nici nu ma mai agit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

da, m-am prins si eu de "shmekerie" ca poti vota fara numar, dar... nu vreau sa compromit sansele votand aiurea de jdemii de ori... ce vrea Romtelecomul? adrese de mail (banui), pentru updatarea bazei de date, pentru viitori potentiali clienti si pentru ei e foarte simplu sa vada (presupun) lista de mailuri noi aduse de un concurent si foarte usor de descalificat unul cu 2-3 mailuri care se tot repeta zilnic... daca Iuria a putut castiga, de ce nu ar putea castiga si altcineva (mi-am zis in sinea mea)...si nu inteleg de ce sunt atatia copii cu zero voturi, pai daca-ti inscrii copilul frate intr-un concurs te tii de votat, ce asteapta ei sa-i voteze cineva straini care le gasesc mocuta interesanta? adevarul e ca am gasit un astfel de bebe cu o mocuta care m-a cucerit instant.
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/pic/index/184
pare o poza ireala, de pe net aiurea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sa-ncerc sa fac capitol nou si apoi ma desfashor...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

CAPITOLUL 92

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Ruxita bafta la concurs! Eu una ma cam las pe motiv ca nu e chiar corect, sau poate ca nu conteaza sa fii corect. De ex eu am crezut ca nu este voie sa votezi de mai multe ori de pe o adresa (scrie in regulament 1 data/sapt). De altfel puteam sa bag si eu 1000 de voturi de pe adresele mele, dar am zis sa fiu fair play. In schimb am urmarit evolutia voturilor a 3 pozici. Guess what? Castigatorul a primit aseara nici mai mult nici mai putin de 400 de voturi in cateva ore.[pk]

Asa ca pana nu ma lamuresc cei de la desprecopii cum este cu regulamentul nici nu ma mai agit.

_

AMR 8 kg

da, m-am prins si eu de "shmekerie" ca poti vota fara numar, dar... nu vreau sa compromit sansele votand aiurea de jdemii de ori... ce vrea Romtelecomul? adrese de mail (banui), pentru updatarea bazei de date, pentru viitori potentiali clienti si pentru ei e foarte simplu sa vada (presupun) lista de mailuri noi aduse de un concurent si foarte usor de descalificat unul cu 2-3 mailuri care se tot repeta zilnic... daca Iuria a putut castiga, de ce nu ar putea castiga si altcineva (mi-am zis in sinea mea)...si nu inteleg de ce sunt atatia copii cu zero voturi, pai daca-ti inscrii copilul frate intr-un concurs te tii de votat, ce asteapta ei sa-i voteze cineva straini care le gasesc mocuta interesanta? adevarul e ca am gasit un astfel de bebe cu o mocuta care m-a cucerit instant.

Tocmai am pbs ca nu te mai lasa sa votezi decat o data pe sapt. Macar au reusit sa puna si ei la punct concursul dupa 2 saptamani.

Si nu romtelecomul strange mailurile, pt ca the contest se desfasoara pe site-ul desprecopii. Adresa respectiva cu romtelecom.desprecopii.com este site-ul desprecopii. Acum ce or face mai departe cu adresele de mail...nu stiu.

L-am votat si noi pe Caius.

Votati delfita-pisicutza?

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

va cam laudati cu sotii vostri plini de "defecte" si eu... cu omul meu cu greutatea care le are si am postat si o poza cu sotul meu la tinerete, mi-ar fi placut sa-l intalnesc atunci, cred ca as fi fost lulea...

si pentru ca am sustinut un recital intreg ma car la cucare, nopate buna (sic!).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

_

AMR 8 kg

Tocmai am pbs ca nu te mai lasa sa votezi decat o data pe sapt. Macar au reusit sa puna si ei la punct concursul dupa 2 saptamani.

Si nu romtelecomul strange mailurile, pt ca the contest se desfasoara pe site-ul desprecopii. Adresa respectiva cu romtelecom.desprecopii.com este site-ul desprecopii. Acum ce or face mai departe cu adresele de mail...nu stiu.

L-am votat si noi pe Caius.

Votati delfita-pisicutza?

_

AMR 8 kg

am oxservat, un singur vot pe saptamana... ma intreb totusi care e miza lor, nu se fac concursuri de flori de cuc, nu? trebuie sa aiba si ei un ghesheft ceva...

Mergi la inceput