Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
cristies spune:
Ruxita, monitorul audio - varianta simpla era bun cand era mic si statea doar in patut. Noi am mai vorbit pe aici de ele, eu mi-am luat o varianta care se poate agata de hainutele lui bebe care sa-mi foloseasca pentru cand o incepe sa se tarasca/mearga.
Din capitolul 85, prin care ma balbai eu acum vreau sa va multumesc din nou pentru urari .
Si vreau sa urez tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat la momentul oportun.
Decenuela, subscriu la parerea cu plimbarile. Noi suntem foarte plimbareti si speram ca si gaza sa fie la fel. Si subscriu si la faza cu "fata turistica", exact ce-i spuneam Ioanei_fota, dupa o vreme incepi sa te detasezi de "grupul de turisti" sa vezi tu singur ce si cum. Noi ne-am fript de cateva ori cu grupurile mult prea prietenoase de romani si de cativa ani mergem in statiuni mai putin frecventate de romani, inchiriem masina sau mergem cu autobuzele sau metroul. Si ca sa fiu sincera pana la capat la telefon nu raspund si intre noi vorbim engleza .
Referitor la copii plimbati... o sa pun poze cu o familie de nemti cu trei fetite, din care cea mai mica era cu doua saptamani mai mare ca gaza mea. Si cea mai mare avea sase ani. Facusera escala undeva, dar totusi mersesera doua zile cate 12 ore ca sa ajunga la destinatie. Eu zic ca tine mai mult de cat sunt parintii de plimbareti, ca obstacole se gasesc mereu...
Ayanna si gaza mea tot la pisicutz a reactionat. Si mai nou la pasari, le aude si se uita dupa ele mirat ca nu se vad...
Gata 85.
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita am descarcat picasa si ma dixtrez... si invit sa-mi vizitati foto galereea de vise (vestimentare) http://picasaweb.google.co.uk/110924542976458724276/StilVestiimentatie?feat=directlink AMR 8, aproape o dama bine! |
Nu ma omori, sunt bestiale! Si bestial de inaccesibile... La talie ma refer, of course!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Mda, poate va ganditi ca nu ne-a prins ploaia in parc... eroare! Mpa facut fleasca, zici ca am iesit de la dus.Noroc ca am avut la mine aparatoare pt carut, ca altfel o imbulinam!
Faza dementiala cu Andrei: a mai mancat o data (a n-spea oara pe ziua de azi ca de la supa aia chioara din care a baut, by the way, vreo 100 ml a ramas flamand si cere non-stop de mancare) si a adormit cu bibe in gura (tzitzi nu a vrut... )si l-am pus in pat cu gandul ca doarme macar o ora neintors... peste 10 minute aud sirena. ma duc la el, se trezise, tot gandacea prin pat. Il mai iau o data in brate, il legan, adoarme la loc si nu stiu ce mi s-a parut mie la el ca m-a pufnit rasul Ei nu va spun ca a deschis instantaneu niste ochi mari si mi-a tras o privire de om mare mirato-socata de genul: "tie nu ti-e bine? Iti permiti sa razi cand eu pot izbucni in plans in orice moment? Really??? "
Evident ca am explodat in momentul ala, imi venea sa il mananc de viu, este prima oara cand are o mimica a fetei clar expresiva, adica am stiut clar ce vrea sa spuna!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita .. aPropo, Clive Owen, care ii place lui Bea a incercat sa-l omoare pe Birna al nostru si de asta nu mi-a placut de el... cat desre d-l Vicki, Cristina, Barselona - rapitor! AMR 8, aproape o dama bine! |
helau...asti-as domnii mei nu ai lui bea...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Uitasem.... Credeti ca este vreo pb daca delfita mea este prea mobila, in sensul ca isi poate pune calcaiele pe ochi? In plus isi foloseste picioarele ca un pui de maimuta: apuca jucarii, le apasa butoanele cu degetele de la picioare..... _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
viitoarea nadia comaneci?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
viitoarea nadia comaneci? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Noi radem pe tema asta pt ca m-au dus ai mei cand aveam 3 ani la gimnastica si m-au refuzat pe motiv ca eram cam patratel. Macar fii-mea sa reuseasca.
Glumesc....vreau sa faca sport dar nu de performanta si in niciun caz gimnastica, desi este unul dintre sporturile mele preferate.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
miremia spune:
Bea, alexutza
Eu in niciun caz n-as fi aruncat cu rosii. Eu ii spuneam de deochi si cand avea pisica 1 zi si urla din toti plamanii ei mici. Numai ca atunci biata de ea plangea de foame, nici urma de deochi.
Si da, i-am zis "Tatal Nostru" de vreo 7 ori dar n-a avut niciun efect. Nu stiu daca se zice altfel de deochi dar sa ma inveti si pe mine cand ne-om intalni.
Oricum stiu 100% ca plangea de durere.
Si.....am dovedit dressingul. Maine este sarbatoare asa ca lenevesc. Nu pup inca sarbatoritii, astept pana maine si astept si cinstea.
_
AMR 8 kg
miremia spune:
Ruxita bafta la concurs! Eu una ma cam las pe motiv ca nu e chiar corect, sau poate ca nu conteaza sa fii corect. De ex eu am crezut ca nu este voie sa votezi de mai multe ori de pe o adresa (scrie in regulament 1 data/sapt). De altfel puteam sa bag si eu 1000 de voturi de pe adresele mele, dar am zis sa fiu fair play. In schimb am urmarit evolutia voturilor a 3 pozici. Guess what? Castigatorul a primit aseara nici mai mult nici mai putin de 400 de voturi in cateva ore.[pk]
Asa ca pana nu ma lamuresc cei de la desprecopii cum este cu regulamentul nici nu ma mai agit.
_
AMR 8 kg
cristies spune:
86...
Miremia, ce tarta??? Am gasit=o/salvat-o.
Ruxita, eu zic ca Monti e un regim greu de tinut de un barbat. In primul rand ca in topul don't-urilor e berea (si apoi dar nu neaparat in ordinea asta painea si cartofii prajiti). Si de cand ma tot documentez cu slabitul am aflat ca sunt multe cauze ale ingrasarii. In cazul nostru e cam aceeasi: sarcina si alte chestii gen lasatul de fumat, de cafea/ceai verde...
Dulcineea, intreaba doctorita despre produsele Solarium. Dicoflor, Floridral... sunt pentru refacerea florei intestinale, nu gasesc acum nici un prospect pe net.
Ratusca, felicitari pentru AMR-ul in scadere!
Micky_mica, felicitari pentru absolvire!!!! Petrecere cu robe ati facut????
Al3csa, ce bine doarme Mini!!! Super!!!!
Myky, ca nu se odihneste puiul... Ai incercat sa-i faci o baita mai lunga, sa oboseasca cu joaca sau chiar scos afara inainte de somn...
Ruxita, tare sincera Ela!
Mandruta, pt. tine ca esti asa grijulie cu sotul! Am citit pe undeva ca produsele pe baza de cola se folosesc cu succes ca insecticide. Deci cu cat mai rar cu atat mai bine. Vad ca a zis Nik0le sa ai grija cu Cristinica, pentru ca de obicei se mostenesc alergiile.
Nik0le, niste vitamine nu iei si tu? Sper ca s-a facut bine Isa intre timp.
Alexutzzza, ce frumu povestesti cu tabieturile lui Yannis. Si cu uaaa, uaaa in loc de electrosoc .
Eu am uitat sa va spun ca fi-miu vorbeste. Zice cand il apuca oful DA,DA,DA,DA si PA,PA,PA,PA. Si pentru variatie mai zice DRRRA,DRRRA SI PRRRA PRRA. Mai nou a devenit drept de veto. Il intrebam: vrei sa mergem in cutare loc? sau vrei sa mergem in bucatarie? si el zice DA, DA.... Frumoasa meseria de mama, ca bine le zice Decenuela...
Miremia, Lorex, Ruxita eu sunt exemplul negativ de masteranda (masterata). Am facut master-ul doar pentru locul in camin, ca lucram si nu vroiam sa dau un sfert de salariu pe chirie si am fost la scoala doar sa-mi iau temele de proiect, bibliografia si sa sustin examenele. Asta in primul an, ca in al doilea m-am mutat in garsoniera si am fost si mai rar. Dar ma consolez cu gandul la primii ani de facultate cand aveam si 12 ore de seminarii/laboratoare pe zi si cu faptul ca la job alergam de ma gasea benganeala. Si diploma nici acum nu am luat-o.
miremia spune:
Bea nu sterge pozele!!! Lasa-le acolo, mai ai o gramada de loc, deci mai poti pune.
Am stabilit sa ne limitam la 18 MB pt un album si tu ai atins doar 7.
_
AMR 8 kg