Achizitionare apt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Allinta, putini studenti au timp sa gateasca prajeli peste prajeli, iar in bucatarioara aia ai o placa vitroceramica, un frigider, un cuptor mic electric si o chiuveta. Ce vrei mai mult in studentie?

Cand cineva investeste intr-o garsoniera cu scopul de a scoate bani din inchiriere, ma indoiesc ca targetul persoanei este numai studentimea. Ce face pe perioada vacantelor ?
Primul chirias nu are decat sa ignore bucataria, daca mananca numai la rstaurant sau fast-food, dar urmatorului chirias poate ii place sa isi gateasca. De ce sa se reduca din start categoriile de potentiali chiriasi?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Blocuri fara bucatarii am vazut in BUC pe Calea Victoriei
Prietena mea aVea o garsoniera acolo nu poate sa o vinda ca are BULINA ROSIE.....
Cine are urechi....sa auda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Michelle, din ce am vazut in profilul tau stai in state. Nu ai precizat unde e apartamentul. Daca e in Romania, cred ca vei avea probleme cu vanzarea lui. Probabil ca si daca e in USA vei avea aceleasi probleme.
Ma tot uitam la o emisiune cu renovarea caselor pt vanzare (imi scapa acum titlul dar casele erau in diverse orase din USA) si toti investitorii puneau pret pe bucatarie, spunand ca e centrul casei.
Poate nu le place tuturor oamenilor sa gateasca, dar vor sa lase impresia asta in fata prietenilor.
Nu prea stiu persoane care sa ia un apartament fara bucatarie, eu sigur nu as face-o. Dimpotriva, majoritatea cunostintelor mele au investit mai mult in bucatarie decat in restul camerelor.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Iti place, nu-ti place sa gatesti, mai ales in RO ai nevoie de bucatarie, ca nu-si permit multi sa manance doar in oras. Neavand bucatarie, iti restrangi foarte mult numarul potentialilor chiriasi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Michelle merita daca o cumperi sub 20mii E in Bucuresti zona buna si speri sa o inchiriezi la 200E maxim daca zona este absolut perfecta. Eu am la metrou Tineretului este frumoasa tare, gatita cu de toate, are bucatarie maricica si sunt norocoasa ca am luat 250E pe ea... probabil daca se strica si mai rau lucrurile voi lasa la 200E...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mittzzi spune:

Eu nu inteleg daca este garsoniera sau apartament; in fine ma gandesc daca ar avea dimensiuni civilizate ai putea sa incropesti o bucatarie deschisa cu un aragaz electric si o hota puternica. Pretul de achizitionare conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Nu e o problema,vorba fetelor incropesti o bucatarie.Depinde cat costa apt..O nepoata a luat in Cluj ,mai la periferie cu 30 mii euro apt. cu 2 cam ,2 balcoane,parcare.Cam asa cred ca ar trebui si in Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

of topic: bunifericita sa fi scazut preturile asa de tare????
Vad ca esti din Valcea. O prietena a cautat timp de o luna ap cu 2 camere aici si nu a gasit nimic sub 40 000euro.

on topic: michelle7 fara bucatarie eu nu asi cumpara. In Ro o bucatarie cat de mica tot iti trebuie. Eu am bucataria pe balcon (e o idee in caz ca il cumperi si faci modificari) .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunifericita spune:

Tu esti tot din Valcea?Acum vad la tine ca scrie Rm.Valcea.Acum 1 luna a luat apartamentul.Majoritatea se invarteau pe aici cica.Si sa stiti ca e pretentioasa ca e medic neurolog.Baia o costa ceva in jur de 40 mil.,cu faianta din Spania ,taiata cu laserul.Pe balcon e super cu bucatarie.Si fosta bucatarie o poti folosi pe post de living,mai ales daca o deschizi spre hol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Bunifericita 40 mil lei vechi nu e mult pt o baie mai ales daca incluzi si obiectele sanitare. Oricum depinde de cat de mare e baia.
Hai ca suntem off topic asa ca iti raspun la @ construit CASA .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput