BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 2
nela_didea spune:
Aaaa vroiam sa mai zic ceva :
Michelle multumim ca ne ti la curent cu evolutia lui Crissy, deci ea e inspre bine, dar de bebe nu a pomenit nimic? Noi continuam sa ne rugam pentru ele si speram sa fie bine.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
ciristina_serban spune:
Michelle, multumim ca ne-ai mai dat vesti despre Crissy. Bine ca si-a revenit si poate merge la Beatrice, ca sa o simta aproape, si sa-i dea si micutei putere... Am incredere in Bunul Dumnezeu ca va fi bine si va avea grija de ele...
Merg la masa cu pustiul, ca abia acum a sosit din plimbari...apoi somnic..
Pupici!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
E internata la Iasi la Cuza Voda. Acum 2 saptamani a venit la Iasi deoarece avusese o hemoragie. Aici i-au dat ginipral impotriva contractiilor si i-au facut tot felul de analize. Acum cateva zile a avut contractii la 15 minute, care se oprisera. Insa dupa 2 zile i s-a rupt apa si i-au facut cezariana (bebelina era cu funduletul spre iesire si aici nu se incumeta nici un dr. la nastere naturala, mai ales la prematuri). Asteptam sa vedem care a fost motivul ruperii membranelor asa de repede. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu AMR 5+ |
multumesc mult de raspuns atunci o sa ne ti tu la curent cu ce se intampla!
mai ales cu bb pt ca mami isi va revenii!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
anca_vlad spune:
offf din pacate avem si noi la odisee un prematurel asa mic!
Dar cu ajutorul lui DD o sa fie bine!
POZE VLADUT
rodyka spune:
Doamne ajuta-ne cu un capitol nou plin cu vesti bune! nu mai zic nimic de delfinasi grabiti...
multumim de urari tuturor, sa nu uitam pe nimeni
i-am dat Isei picaturile, si papa, asteptam sa vina tati sa facem "impreuna" baita... intre timp, m-am masurat si m-am pozat fara sutien si fara burtiera. ma bucur ca mi-am facut toate poftele gravida, am pierdut 10 cm la nastere si pana acum inca 4, fara sa fac nimic. v-am pus cateva poze, si altele cu delfinasa adormindu-ne pe noi...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
rodyka, nici nu zici ca ai fost gravida. Iar bebelina e tare dragalasa. NU ma satur sa o privesc.
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
nela_didea spune:
Rody esti tare frumoasa si degaji asa o energie pozitiva, mie imi faci tare mult bine, am senzatia ca pot sa mut muntii din loc cand ma uit la pozele tale si cand citesc mesajele tale.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Rody esti tare frumoasa si degaji asa o energie pozitiva, mie imi faci tare mult bine, am senzatia ca pot sa mut muntii din loc cand ma uit la pozele tale si cand citesc mesajele tale. |
pai chiar o sa poti muta muntii din loc si Doamne fereste sa-ti stea cineva in cale .
credeti sau nu, mie imi lipseste cateodata burtica ... desi acum pot dormi iar pe burta, pozitia mea preferata...
dac-as putea as sta langa fiecare dintre voi cand nasteti e asa de bine sa ai pe cineva cu care sa povestesti sau mai bine zis cineva care sa te asculte...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
Rodika, La multi ani pentru Anca, sa fie si ea sanatoasa si isteata si o sora perfecta pt micuta Hannah!
chiar asa, ce repede ti s-a tras burtica!!! super!!!!!!!
da, da..eu te-as vrea lg mine la nastere.:):)
ieri cred ca a obs drita ca psihic nu prea stau bine si a stat de povesti cu mine cat a durat monitorizarea :)
sper nu ma apuce ceva depresii prea urate dupa nastere si sa ma descurc cu toate.
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica
anca_vlad spune:
pai azi unde umblati ca toata saptamana ati avut un avant la scris!
acum bantui singura!
POZE VLADUT