BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 16
CarmenAlbu spune:
Din primii chilotei suport se pot purta imediat dupa nastete sunt stransi dar nu chiar ca o burtiera si tin mai bine tamponul pentru lohii, zic eu, eu din primii am luat cativa si am luat unii din aia inalti cum ai aratat plus cei pt mai tarziu si i-am aratat pe primii medicului a zis ca sunt ok imediat chiar este indicat din cauza oaselor moi, o s-o intreb si pe midwife ca are 60 de ani stie mai multe ca dr, va anunt!
Am vazut si fetita de Giorgia, sa-ti traiasca si sa creasca frumos, parca e inca in burtica frumoasa!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu 
AMR 5+
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
te innebunesc acum dar stiu ca nu te superi ![]() paturica e patrata in final sau ramane un triunghi? in interior se lucreaza doar pe fata, daca am inteles corect raportez si eu 105 cm |
uite AICI spre dreapta.triunghiul e suficient,are inaltimea cam de 70 cm,copilul avand in jur de 50 cm,il pui acolo lejer !
sau il invelesti in carut,cand mai creste.
in interior se lucreaza tate randurile pe fatza,adica e PUNCT LENES,stie sigur mama ta(unele lucreaza toate randurile doar pe dos,si tot asa iese),sau ii mai zicea "beteste" in batrani.
daca ii e greu punctul asta si prefera ochiuri pe fatza pe fata lucrului si ochiuri pe dos pe dosul lucrului,trebuie doar sa aiba grija ca cele 2 ochiuri de la margine(primele 2 si ultimele 2) sa le faca asa punct lenes,mereu pe fatza ca sa nu se rasuceasca lucrul,sa se faca sorici.
o sa iti arat ce alta paturica am inceput eu,dupa aceleasi masuri si ochiuri dar alte modele,tot in triunghi.
mi se pare ca merge cel mai repede,fata de alea patrate .
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
rodyka spune:
giorgia, bine ati venit acasa. ce scumpa de galusca!!!
tocmai am venit de la biserica. sa va zic cum a fost: a vb de dimineata sotul cu preotul si i-a spus ca trebuie sa merg eu cu Isa la biserica sa-i faca "intrarea in biserica" si ca nu ne trebuie nimic. nici bani nu a vrut sa ne ia, dar sotul i-a lasat 20 euro ptr biserica. mi-a citit si mie, si Isei, mi-a luat-o din brate si a inchinat-o de trei ori, in fine... a fost foarte cuminte, a dormit tot timpul! nu stiu din ce zona e preotul - e catolic. asa ca deseara iesim la plimbare cu caruciorul!!! si m-a intrebat tati cine duce caruciorul... or sa se certe intre ei, ca eu am vreme s-o plimb in fiecare zi 
aelita, nu stiu daca mi-ai spus unde esti tu, in Madrid? noi avem la 250 km consulatul din Sevilla, dar o data pe luna vine consulul chiar aici in Motril pentru a rezolva acte. in Madrid planuim prin octombrie, cand mergem in Ro vreo 2-3 sapt... mai vedem
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Din primii chilotei suport se pot purta imediat dupa nastete sunt stransi dar nu chiar ca o burtiera si tin mai bine tamponul pentru lohii, zic eu, eu din primii am luat cativa si am luat unii din aia inalti cum ai aratat plus cei pt mai tarziu si i-am aratat pe primii medicului a zis ca sunt ok imediat chiar este indicat din cauza oaselor moi, o s-o intreb si pe midwife ca are 60 de ani stie mai multe ca dr, va anunt! ![]() Am vazut si fetita de Giorgia, sa-ti traiasca si sa creasca frumos, parca e inca in burtica frumoasa!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 34+ cu ![]() AMR 5+ |
aha, deci tu ai luat 3 tipuri
Oana
38+ Matei Marius
AMR 12 zile
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aelita
uite AICI spre dreapta.triunghiul e suficient,are inaltimea cam de 70 cm,copilul avand in jur de 50 cm,il pui acolo lejer ! sau il invelesti in carut,cand mai creste. in interior se lucreaza tate randurile pe fatza,adica e PUNCT LENES,stie sigur mama ta(unele lucreaza toate randurile doar pe dos,si tot asa iese),sau ii mai zicea "beteste" in batrani. daca ii e greu punctul asta si prefera ochiuri pe fatza pe fata lucrului si ochiuri pe dos pe dosul lucrului,trebuie doar sa aiba grija ca cele 2 ochiuri de la margine(primele 2 si ultimele 2) sa le faca asa punct lenes,mereu pe fatza ca sa nu se rasuceasca lucrul,sa se faca sorici. o sa iti arat ce alta paturica am inceput eu,dupa aceleasi masuri si ochiuri dar alte modele,tot in triunghi. mi se pare ca merge cel mai repede,fata de alea patrate . 32+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
saru'mana de explicatii

mama e mai anti-talent decat mine
o sa iti arat ce iese in final
Oana
38+ Matei Marius
AMR 12 zile
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
aha, deci tu ai luat 3 tipuri Oana 38+ Matei Marius AMR 12 zile |
de indicat banui si eu ca ar fi indicat...( o sa intreb si eu). Problema e daca suportam...eu la taietura care am avut-o....vroiam ceva cat mai larg....ca sa nu mai zic ca imi venea sa stau fara chiloti...dar mai era soacra prin casa

Depinde acum de fiecare...nu stiu ce sa zic...

burtiera am purtat si eu la ale de cum am ajuns acasa si s-a retras burta f f frumos...ramasesem cu f putina burta si cu soldurile mari
Iar apoi peste cateva luni...traiasca abdominalele. Eu n-am fost la sala...ca nu ma tin...dar faceam acasa...oricum nu f constant... ei acum ca noua...nu mai esti...
Uite in poza asta is fix la un an de la nastere:
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/2787976480/sizes/l/in/photostream/
Inca alaptam...se si vede un san mai mare unul mai mic....
La mine se vede la buric...a ramas lasat nu stiu cum...inainte era mai ferm parca si am ca o burtica mica mica..se vede in poza...de fapt e un fel de piele mai lasata sau muschi mai flescaiti nu stiu si nici nu m-am interesat. eu n-am mers la sala, masaje si alte cele...banui ca asa chiar poti ajunge ca la inceput. tot ce am facut au fost din cand in cand abdominale si impins carutul in parc la greu...
a si dupa nastere am folosit un gel de la mustela...care zice ca e pentru dupa nastere si stiu ca imi faceam eu masaj cat puteam pe burta si coapse da' n-am fost f serioasa ca ma dureau toate cele.
Larisa
36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
Salutare!
am ajuns si noi azi acasa...suntem bine, sanatosi, paapciosi si cumintei...![]()
mi-a fost dor de voi...parca am lipsit o vesnicie...![]()
va multumesc mult pt incurajarile si mesajele voastre...
felicitari Giorgia, Oana si Crissy!
Cristina, doamne ajuta sa fie totul ok...nu stiu inca ce s-a intamplat,sper din suflet sa fie bine micuta...multa putere si ne rugam pt voi...
sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
am intrat doar sa va salut...revin mai tarziu...sper...
cateva pozici cu printisorul... http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Filip#
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
eladea, bine ati venit acasa!!! ce grasunic e Filip si ce chip de ingeras cuminte!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)