Prietene la bine si la greu - 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ia sa vedem, e buna www.youtube.com/watch?v=5kJlsvKENqY" target="_blank">asta sau www.youtube.com/watch?v=coVsPSFLzZE&feature=related" target="_blank">asta

baie si revin

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Wr_Oymw4C90" target="_blank">ASTA cu o tequila

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS, RALUCI .

MONIS mai ai baterie?

LYLY tare m-as imbata da cu asa vesti de la nenea dr...oricum inca nu e nici el hotarat ...mai facem niste teste....si uite asa trece timpul pana va veni burtica mea...poate scap si nu le dau afara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monisule, sper sa repare si lumina aia la voi, ca tare ma doare inima cand ma gandesc ca stai cu piciu mic pe intuneric..ntz, ntz..nu iti vine sa iti iei catrafusele si sa vii la canicula din sud?

Io am tras gospodareala, si bucatareala caci maine imi vine matusa mea la noi in vizita, e prima ruda din partea mea care o vad anu asta..si o sa profit la maxim de ocazie sa ciorovaim, sa ne plimbam si alte alea..

Deci io nu am decat neste snitele calde de pui, daca doriti, poftiti! Rosenkrantzu cu pricina e terminat de la pranz..deci salivez si io uitandu-ma la poza

Strumphy, multam frumos de linkuri, da si io am descarcat ala mai grasu, si tot tras de la cinema pare a fi..sa vad..daca ma roade rau o sa ma uit asa la film..de nu am altele pe lista de asteptare. Pozici noi cu Andra cumva ai?

Mai fetelor, va aud de busileala, pasi, mormolocit pe jos...A mea nu da nici un semn din toate astea, o tin sa mearga in piciorute, ea topaie ca o vrabie, nu face pasi. Daca vrea sa ajunga undeva se ridica in 4 labute, se balanseaza si isi face vant de aterizeaza pe burta, da nu inainteaza prea mult, doar cateva aruncari, si gata, nu o mai intereseaza..De halit, de cand cu voma, fructe da, legume ba, nu indraznesc sa insist si sa ii bag cu forta, si uite asa nu papa decat masa de fructe..De introdus altele noi, am zis ca fac o pauza mai maricica, ca ultima data..am dat-o rau in bara cu voma
Sa nu mai zic ca o aud pe cumnatamea care are bebita de 3 luni jumate ca daca o pune in picioare pe fiisa face pasi, ca se trage de pantalonasi sa se ridice in funduletz!!! Ea cica nu insista ca e ft constienta ca e mica, si e frageda, da cica fiisa asa vrea..Si a mea are maine poimaine 8 luni...si e o puturosica..
In fine, nu vreau sa dau in comparatii, da ma apuca putin grijile ca o sa fie o puturosica grasuna, ca e toata numai cute si cute..

Lidia, da intre timp tre sa tii tratamente nasoale pt gat? care ar afecta pe urma...daca se prinde vreo liniuta in plus?

Raluci..mai ce melancolie m-a luat si pe mine citind de acolo...ce vremuri!!

Ralu-seby, da ai tras-o si tu , off off..Uite ca acum aveti un lesinat mic si frumos, toate s-au rezolvat cum nu se poate mai frumos! Pe cand nunta surorii ?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

monis - te asteptam sa vii de la baie tzitzi somn si sper ca mai e baterie

ma duc sa iau si eu o gura de bere

culcat plod

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna seara la ceas de seara.primiti o oaie ratacita rau printre teste si licente?
fac acum un rezumat ca mi's cu temele in urma rau.da'...sa dau de sau nu?am luat licenta cu 8.60.e bine?eu vroiam mai mult dar lui Geo tocmai acum(ieri) i-a iesit si dintele cu nr.2 de jos si am invatat mai mult nu vreo 3 nopti.
si acum...
dankutzaam vazut ca intrebai de cereale.la 200 ml apa,in cazul meu,2 linguri de orez cu vanilie se fac o ciulama groasa.apropo,lui geo ii plac mai mult cerealele nedulci,alea bio.eu sunt incantata ca nu vrea ceva dulce,cu toate ca pana acum i-am luat milupa cu lapte ,nu bio.m-am reprofilat.
lylyana am vazut ca ti-au raspuns fetele cu privire la peste.eu stiam ca salaul e recomandat.de pastrav am aflat acum.si mie imi place asa ca il voi incerca si pentru pici.pentru cine nu are bbcook(cazul meu),se poate fierbe foarte bine si apoi blendui cu legume.
dozzintrebai de laptele de capra.eu nu m-am atins de el din copilarie.am avut o tentativa cand eram gravi,dar nenea ginecologul mi-a interzis.tot atunci mi-a spus ca nici cat alaptez sa nu pap,iar pentru copil nu e bun.
crissafelicitari pentru noul statut de matusica de nepoata.am vazut ca ti-au raspuns fetele asa ca nu mai repet si eu aceleasi metode impotriva constipatiei.
madam k te si vad urland de durere."pandesc si eu momentul".Geo musca si cand nu avea dinti,acum mi-e groaza.sper sa nu clachez si sa intarc copilul cand vor incepe muscaturile.azi m-a muscat de deget cu dintele pe care il are de vreo 6 zile si a durut rau.
lilima iau de brat cu tine si plang de frica.si eu odata la 3 nopti sunt singura cu piciul.stau exact langa centura,e luminata soseaua,dar tot mi-e frica cand sunt la curte.la bloc e un pic mai bine.
monissi eu am reusit sa ma enervez azi la pranz,cand ii dadeam sa manance,si ma apuca un ca a fost asa.acum sunt calma si sper sa fiu asa mereu.mai ales ca nu vreau sa mai aud de cursuri si alte alea.in 22 de ani mereu am invatat.acum iau o pauza si vreau sa stau doar cu sotulsi copilul.la anul ma reapuc de invatat.
ralucicand am vazut postarea cu reamintirea nu m-am uitat la data si vroiam sa te felicit pentru bebe 2.si eu mai sunt melancolica uneori,dar sotul nu mai vrea altul decat daca printr-o minune reusim sa mai cumparam o casa.asta ca sa avem ce lasa mostenire la copii:un apartament si o casa.
manyma bucur ca sunteti bine si ca ati mai dat un semn de viata.
am vazut ca se discuta de cum dormim cu pruncii.de cele mai multe ori il culc in pat langa mine sau il tin putin in brate,apoi doarme in patut.la suptul de la 3-4 il culc cu mine.se intampla de multe ori sa nu ii convina si ma trezeste.il pun in patut pe burtica si adoarme imediat.asta se intampla de vreo 2 saptamani.pana atunci dormea cu mine dupa trezitul pentru tzitzi.la 06.30 il mai iau uneori si intre mine si tati.nu refuza,ba chiar ii place sa ne mangaie pe amandoi.
ralu,imi pare rau ca ati trecut prin pierderea unei sarcini.si noi stim cum e.tot de asta lumea a aflat ca sunt gravida cand burtica incepuse sa se vada.ma bucur ca acum esti cu noi printre mamici.
monis,raman si eu cu tot cu frica mea si cu un copil plangacios si gemator in somn.cred ca nu luam pauza si ies si dintii de sus daca tot am inceput sa numar 1,2 urmeaza...
trimit ca s-ar putea sa pice netul.
ma bag si eu la o bauta.
va dau tuica din vin sau corcoduse,vin alb facut in casa din vita altoita(e dulce),apa de bucuresti si putin suc de caise-mai precis nectar.
daca vreti va trimit si o poaie ca la mine iar a inceput.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

eu am bagat bajetii in cada, urmeaza tztz si sper nani

am bagat un frapeu mai devreme, daca sunt doritoare va fac si voua

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bonsoir,

Fata cu ciorapii de lana, ce bem?

Eu propun, ca sa mentinem starile astea de melancoleala care rimeaza atat de bine cu ploaia, sa citim niste povesti ale nasterilor sau alte asemenea.
Tare mi-ar placea sa varsam niste lacrimi de la fetele care s-au alaturat noua dupa ce am parasit odiseea, cum ne-a povestit Ralu

Miany, eu am luat, cu intarziere, ce-i drept, bouncerul www.amazon.co.uk/Tippitoes-DB3-Doorway-Bouncer/dp/B0006J30RK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1277751813&sr=1-1" target="_blank">asta de usa. Este pana la 11.5 kg.AM azuit de la alti parinti de bebelusi ca este top of the top in materie de amuzament.

Licurici, chill, chiar am revazut de curand filmulete cu Matei la 3 luni. El se ridica in fundulet daca il tineai de manute, singur, nefortat. Am vazut ca si el facea pasi la 3 luni, insa cred ca e reflexul ala de pasire al nou nascutului pe care il pierd pe masura ce iau in greutate pentru a-l invata apoi.(Am mai zis eu ca The BABY HUMAN este excelent, gasiti si pe You tube cateva)
Acum si el topaie ca vrabia, nici vorba sa mearga ca SabinutaAncutzei(am intalnit si o alta fetita de 8 luni jumate in parc, si ea mergea foarte bine tinuta de manute). Iar faptul ca se ridica in fund la 3 luni jumate nu a dezvoltat sau grabit vreo abilitate motorie mai devreme sau extraordinar.

Lidia

Pentru fulgulosimea ce sustine branza YAK, am lasat si eu prima data branza granulata. No way, asa nu o accepta.
Bagati la blender si branza, asa iese un continut foarte cremos.

Deci, Stroh ramane?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

tina, felicitari pt licenta si pt dintocu nr 2

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

ia sa vedem, e buna www.youtube.com/watch?v=5kJlsvKENqY" target="_blank">asta

merci ca nici macar pe asta nu mi-a cantat-o in concert

mai, am ceva baterie ca din cand in cand mai bag laptopul in priza dar mi-e teama sa-l las ca tuna cam rau si sa nu-si ia vreun soc ceva sa raman izolata izolatelor aici

Laurairina cred ca stii singurica deja, de la cate s-au scris aici si cate linkuri s-au dat la diverse articole si bloguri, ca rechinasa are ritmul ei si va face ce are de facut la vremea potrivita. ce zici tu de mamaica aia cu fetita la 3 luni este ori f posibil, ca am mai vazut copilasi asa (e unul si la dovlecei care la 3 luni facea pasi), ori aia forteaza copilul aiurea. oricare din astea 2 situatii nu se aplica rechinasei... la 3 luni ea facea altceva, iar s-o fortezi tu sa mearga.... de ce?!?
mi-am amintit o vorba faina:
ne chinuim 2 ani sa invatam un copil sa mearga si sa vorbeasca si apoi toata viata sa taca siu sa stea jos...

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput