Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
ce fac burticile?
shines asa pofta mai imi faci, dupa ce ca si asa toata ziua bag ca sparta, parca sunt nehalita, tot timpul as manca ceva. si eu am avut stari deameteala azi si acum cateva zile dar putin asa.
shines sa stii ca a functionat cu ciresele, am iesit imediat dupa ele. dar vezi ca eu am baut si suc de soc si poate si de aia.
tzuki imi pare tare rau pt ce s-a intamplat. cuvntele sunt de prisos...fi tare, fi puternica si increzatoare ca bebe va veni.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
roxy_s spune:
shubulina de ce n-ai dansat deloc? ca putin asa puteai dansa, nu sa te zbengui prea tare.dupa nastere nici atat n-o sa-ti mai arda.
fetelor voi stiti daca avem voie sa ne vopsim parul??
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
shubulina spune:
Rox,n-an dansat.Asa pe uscat
nu merge.
Am baut bere fara alcool si-am mancat lamaie.Doar m-am ridicat sa ma duc la baie de un miliard de ori.
Eu m-am vopsit sapt asta.Mi-a pus vopsea fara amoniac.Eu sunt blonda si e urat sa se vada radacinile.Nu mi-a iesit culoarea care-o aveam,da merge,decat radacini negre.
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ce fac burticile? shines asa pofta mai imi faci, dupa ce ca si asa toata ziua bag ca sparta, parca sunt nehalita, tot timpul as manca ceva. si eu am avut stari deameteala azi si acum cateva zile dar putin asa. shines sa stii ca a functionat cu ciresele, am iesit imediat dupa ele. dar vezi ca eu am baut si suc de soc si poate si de aia. tzuki imi pare tare rau pt ce s-a intamplat. cuvntele sunt de prisos...fi tare, fi puternica si increzatoare ca bebe va veni. S-a intamplat minunea mult asteptata 5+ |
gata..nu mai vb de mancare..tocmai am terminat ce facut dovlecei pane..da nu-s buni
acu mi-am pus ditamai canoiul de cafea decofeinizata, poate imi mai trece ameteala..zici ca-s beata asa merg prin casa..e si zapuseala asta aiurea..nici nu ploua nici nu sta
sa sti ca si eu m-am vopsit..cu vopsea fara amoniac si a zis dr ca e ok,mai ales ca trecusem pragul celor 12 s..da nu mai puteam asa
shubulina..la mine e invers..sunt vopsita bruneta iar radacinile se vad blonde (da blonde nu gluma) si arata rau..am suportat cateva sapt da pe urma m-am vopsit
13+
shubulina spune:
Mai,m-am plictisit graznic!!!
Almeu sot baga somn de voie.I-am zis ca daca adoarme,tot iesim mai tarziu si se plimba cu mine pe jos.Credeti ca gasesc prin Cismigiu porumb copt?Am vazut la TV acu.
dangabriela spune:
Hey!!! Mai e cineva pe aici? Acum am reusit sa citesc tot ce ati scris si mi-a luat mai bine de o ora!!
Vorbeati de porumb?? Azi am mancat si eu, l-am trimis pe bietul sot , dimineata la prima ora sa-mi aduca de la piata.
Eu sunt cam obosita, azi am facut bagajele ca maine plecam la mare, dar din pacate se pare ca vremea nu prea tine cu noi. Dar asta e, macar ne relaxam si odihnim, mai ales ca prea mult soare strica! Vreau si eu parola de la contul comun, dar sa-mi spuneti si cum/unde o folosesc ca nu prea am habar!

tuturor !!!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 9+