Relatie in impas...
Raspunsuri - Pagina 10
monabella spune:
OK hai sa iti spun cum gindesc eu din punctul de vedere al unei mame de baiat de 25 ani.
- in primul rind nu i-as fi tinut pe amindoi copiii in aceasia camera pina la virsta adulta, dar ma org poate nu au avut spatiu. de aici familiaritatea lor, imbracatul si dezbracatul in fata altuia etc... dar am mai vazut situatii din acestea in filme frantuzesti.
-sora are un comportament de dadaca, probabil asa s-a obisnuit de mica, sa aiba grija de fratele mai mic. Evident ca daca a facut asta o viata intreaga i se pare ciudat sa vina o straina sa ii spuna sa i nceteze. Are si mult timp la dispozitie pt ca daca ar avea un servici, sot si o casa a ei, eventual copii de crescut i-ar trece cheful si timpul sa poarte de grija altuia, fie el din familie. Asa ca asta e temporar pina ce va ajunge sa aiba familia ei, ok?
-camera in care au crescut copii, eu ca parinte, cred ca e a lor, a amindorura. Sora nu e casatorita si nu are un apartament al ei. Poate, teoretic, oricind sa se certe cu prietenul si sa vina acasa si sa isi reclame jumatatea. Deci eu ca parinte nu as fi de acord ca baiatul sa o dea afara din camera pe sora, mai putin daca sora e ok cu asta.
In rest ca vine acasa si face mincare si desrest si curatenia in apartamentul parintilor, valeu, de ce n-am si eu o fata asa? Nu zau, e chiar reala fata asta? trimite-o la mine, ca eu nu ma pling :)
Plus ca eu zic asa: apartamentul cu pricina e al parintilor lui (si al sorei lui). Nimeni, nici tu, nici el, nici sora nu are drept sa se plinga de ceva. Daca vreti sa fiti voi doi bot in bot sa va iubiti, mutati-va. Fiti adulti si actionati ca niste adulti.
eumada spune:
Atunci sa ramana cu sora-sa!!!!11
Ala e neintzarcat si oricum daca vrea menage a trois cu sora nu are decat.nu e pregatit pentru o familie si nu va fi.mai bine sa se termine totul.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
alexa_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella OK hai sa iti spun cum gindesc eu din punctul de vedere al unei mame de baiat de 25 ani. - in primul rind nu i-as fi tinut pe amindoi copiii in aceasia camera pina la virsta adulta, dar ma org poate nu au avut spatiu. de aici familiaritatea lor, imbracatul si dezbracatul in fata altuia etc... dar am mai vazut situatii din acestea in filme frantuzesti. -sora are un comportament de dadaca, probabil asa s-a obisnuit de mica, sa aiba grija de fratele mai mic. Evident ca daca a facut asta o viata intreaga i se pare ciudat sa vina o straina sa ii spuna sa i nceteze. Are si mult timp la dispozitie pt ca daca ar avea un servici, sot si o casa a ei, eventual copii de crescut i-ar trece cheful si timpul sa poarte de grija altuia, fie el din familie. Asa ca asta e temporar pina ce va ajunge sa aiba familia ei, ok? -camera in care au crescut copii, eu ca parinte, cred ca e a lor, a amindorura. Sora nu e casatorita si nu are un apartament al ei. Poate, teoretic, oricind sa se certe cu prietenul si sa vina acasa si sa isi reclame jumatatea. Deci eu ca parinte nu as fi de acord ca baiatul sa o dea afara din camera pe sora, mai putin daca sora e ok cu asta. In rest ca vine acasa si face mincare si desrest si curatenia in apartamentul parintilor, valeu, de ce n-am si eu o fata asa? Nu zau, e chiar reala fata asta? trimite-o la mine, ca eu nu ma pling :) Plus ca eu zic asa: apartamentul cu pricina e al parintilor lui (si al sorei lui). Nimeni, nici tu, nici el, nici sora nu are drept sa se plinga de ceva. Daca vreti sa fiti voi doi bot in bot sa va iubiti, mutati-va. Fiti adulti si actionati ca niste adulti. |
ideal e ca sotul ei sa puna piciorul in prag in fata familiei lui iar ea daca e nevoie in fata familiei ei...si daca se scapa vorbe grele eventual parinti pe copii se iarta...soacrele pun la suflet!asadar bafta