*Bazar umanitar* (29)

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

off topic :

Fetelor, da cineva acum antibiotic copilului ( augmentin). Sper ca nu e cazul, dar daca are cineva nevoie, am 3 cutii de Augmentin pt copii mici, expira sf lui iulie. Daca vrea cineva, le ofer cu placere oricarei "bazariste" ce are nevoie. Donatie, bonus.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hei ati facut o greseala eu am licitat produsele astea si nu selenenu i le dati ei ca nu are ce face cu ele

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5488160649659415282

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5488160658865767074

rectificati va rog

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Dodo pui.. ador fusta marimea 42... nu-mi dai te rog niste masuratori la talie si sold? chiar si lungime?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Licitez H223 - 8lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5470000861245260994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Dodo pui.. ador fusta marimea 42... nu-mi dai te rog niste masuratori la talie si sold? chiar si lungime?

talie 77cm
sold 48*2 cm
lungime 63cm

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

m-ai linistit sigur nu e 42... mai degraba 40

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor vad ca any mamica lui alex nu mi-a raspuns la pm poate intra mai rar,cum fac sa imi confirme si mie cineva plata de ieri sa putem muta produsele?ca-mi stau pe creier

chitanta o am dar nu o pot poza

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

supralicitez H341 5lei

Doina de 29+ si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hai ca am venit de la posta. situatia se prezinta astfel:
dodo, am facut senzatie cu jucaria. s-a infipt in ea dupa ce am montat-o. si costumasul si rochita sunt superbe .
selene_bunny foarte frumoasa bluzita. e altfel decat mi-o imaginam, dar imi place. multumesc si pt. bonus. deja craiul s-a spalat pe dinti.
mikaeela, e tare frumoasa bluzita transparenta si bonusul e superb. din pacate nu-mi vin acum, dar o sa slabesc ca m-am vazut in pozele de la munte si sunt gigantica, ceea ce nu-mi place deloc.
Laura25, avem niste cuburi superbe (pe care deocamdata la gustam noi inainte sa le dam fetitei) si o palarioara absolut adorabila.
vaninaa, m-am uitat cam crucis la batista bebelusului ca n-am habar cum se foloseste, dar o sa cer prospectul la o tanti la farmacie pe care o cunosc. oricum e impecabila.

am trimis colete pt. georgipuia, boticelina si ducky(si ma rog sa nu vina inapoi de la ducky ca nu am dat de ea pe PM).

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Sabina, poti sa-mi masori palariuta asta te rog http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5488196681240730530

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput