*Bazar umanitar* (29)
Raspunsuri - Pagina 39
Eseea spune:
Alexandrina, , sa dea D_zeu sa se stranga cat mai multi bani pt toti copilasii!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
kokiy spune:
Madyrizi ,avem o problema ... hanoracul era donat de anul trecut ,cand erau bazarele separate ,am crezut tot timpul ca este la Dodo produsul,dar se pare ca nu e nici la ea ,cred ca l-am dat ca si bonus ...nu stiu cum sa procedam,daca n-ai depus inca banii n-o face,daca da ,atunci poate alegi altceva de la mine sau de la Dodo...oricum la mine nu mai sunt lucruri din bazar...cele donate pentru Alex le-a luat Mihaela77O,iar cele donate pentru Bogdan sunt la Dodo ,sper sa nu mai fi ratacit eu ceva
Am oprit la mine lucrurile care erau deja licitate,finalizate si achitatele , eu mai am restante la cateva fete ...
sdcristian,astept o adresa de la tine ,am sa-ti trimit cateva carti de vreo 2luni ,cred ca ai uitat de ele
Si o veste buna,eu sper sa fie super buna pentru voi si sa aiba roade in cel mai scurt timp,avem promisiune de la o doamna cu mult suflet ca v-a dona frecvent lucrusoare la bazarul nostru ...doamna are site de vanzari lucruri copii pentru varsta 0-14ani,iar de calitatea produselor pot confirma ca sunt bestiale...nu-i asa mamagiuliei ???
Am aviz de la mamagiuliei,iar pentru saryta n-am trimis inca colet ...o sa incerc sa trimit si la fetele din Bucuresti tot cu posta ...miercuri si vineri fac cate o tura la posta ,asa ca astept adrese de la castigatoare
....................................................................................
madyrizi spune:
kokiy, n-am platit inca.
atunci rugam administratorii bazarului sa stearga produsul de la tine si il sterg si eu din lista de produse pe care le am de platit.
este vorba de asta:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5457773397370594130
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
georgipuia spune:
Koky.. superveste.... sa-i facem doamne un comitet calduros de primire...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Leditia spune:
Fetelor,toti copilasii au urgente din punctul meu de vedere.Ca unii au analize de facut,altii terapii,altora le trebuie o bicicleta destul de scumpa din ce am vazut eu,etc etc,deci toti au problemele lor..prin urmare e bine ca bazarul sa ramana cum era inainte de urgenta lui Alex si sa se stranga pt fiecare in parte,caci toti au nevoie.Nu trebuie neglijat nici un caz din punctul meu de vedere.
Sper sa nu deranjez pe nimeni cu postarea mea,de obicei nu prea ma bag in discutii din astea.
O zi buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Koky.. superveste.... sa-i facem doamne un comitet calduros de primire... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Merci de aprecierile gropitelor ,daca vrei reteta iti spun in particuler
Din pacate doamna are foarta multa treaba cu vanzarea produselor si in plus are si bebe ,asa ca o sa dureze putin pana-si face ordine in lucruri...tocmai pentru galerie am bagat si eu mesajul ,sa vada cat de mult ne bucuram
....................................................................................
georgipuia spune:
Multumesc pentru oferta apropo de gropite, dar alt bebe nu mai fac... Pe doamna o asteptam calduros...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
szivarvany spune:
Eu ma ofer sa le distribui
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ada_coman spune:
Pot ajuta si eu la distribuire.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Licitez
D287-12 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5488117244170515762
D288-10 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5488117251584051410
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU