Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 17
Fistiq spune:
Buna burticutze! 
LA MULTI ANI Aniast! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de toti ai tai! 

LA MULTI ANI si pt David, Alynta! Sa va aduca numai bucurii si sa va faca cei mai mindri si fericiti parinti din lume! 

Sper sa sunteti cu toatele bine, sanatose si voioase!
Va doresc o zi buna! 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
office spune:
Adelena, inteleg perfect ce spui.Dimineata dupa ce am dus-o pe fetita mea la gradinita am mers la Auchan sa fac cateva cumparaturi. Dupa ce am platit ma simteam cam sfarsita si m-am indreptat spre o bancuta de acolo sa ma odihnesc putin. Langa mine o doamna in varsta se repede mai sa ma doboare spre aceea banca , de altfel destul de mare si goala.. eu ma asez pe un coltisor si ea imi zice nu vrei tu sa te asezi in alta parte ca asta e loc de pus de bagaje nu de odihna?????i-am raspuns ca nu vreau sa ma asez in alta parte si ca bancile sunt pentru odihna si nu pentru bagaje si nu avd cu ce o incurc eu ocupand un sfert maxim din banca iar ea avand 3 pungulite de mutat dintr-un cos in geanta...bineinteles ca a boscorodit pana m-am ridicat si am plecat...in spatele meu, cineva care probabil vazuse scena ii spune: nu era mai bine daca va taia boc pensiile, acum nu mai aveai bani de intins pachete pe aici. nu ca as fi de acord cu taierea pensiilor dar tare bine mi-a prins replica..adica atata rautate pentru un lucru atat de neinsemnat si de la o persona in varsta nu prea inteleg.mai ales ca este un loc public nu ma asezasem la ea in curte...
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
Fistiq spune:
Eu tot numai ciudatenii legate de sarcina visez. Mai nou, ca am gemeni in burtica. In realitate chiar mi-ar placea ideea, dar fiind vorba doar de un vis mi se pare ciudat. Am senzatia aia stranie cind ma trezesc.
Ieri am fost la socri la masa, sa-l sarbatorim in avans pe socru. Il cheama Petre. Cica le era dor de mine. Nu ne vazuram de vreo 2 saptamini. Avind in vedere ca relatia noastra a inceput cu stingul, e asa... cam ciudat.
Cel mai mult am stat cu socru-miu, mi-a povestit toata tineretea lui
Cica daca nu veneam ieri la ei, venea el la mine sa "ne" vada. E tare mindru si fericit ca o sa aiba un mostenitor
Iar sotul e un pic gelos, cica acum ma iubesc pe mine mai mult decit pe el. I-am zis sa stea linistit ca nu ma iubesc pe mine, ci "continutul" ![]()
clary spune:
Alynta mersi pentru ideea cu paracetamolul.Am luat unul ..sper sa treaca ca parca sunt nauca.
Office,nu inteleg de ce sunt unii atat de rai..si culmea ..astia mai in varsta care te astepti sa inteleaga...eu am patito cand m-am dus ultima data la doc de familie..am vrut sa ma asez pe un scaun si mi-a luat-o inainte o batrana..mi-a zis"lasa maica ca esti tanara,poti sa stai in picioare",asistenta m-a vazut si m-a chemat in cabinet la doctora si baba a inceput sa comenteze,ca ce..doar ce am venit si intru in fata si ea are de asteptat,atunci asistenta i-a arata afisul cu "mamele cu copii si gravidele au prioritate" dar baba tot comenta..
30+
Bianca Gabriela
summertime spune:
La multi ani, Aniast!!! sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu copiii si familia ta.
Referitor la batrani, o parte dintre ei sunt extraordinar de buni, o parte dau in mintea copiilor la propriu, nu mai gandesc limpede si sunt sigura ca este o chestie medicala si ceilalti sunt frustrati si imi este f mila de ei. Cred ca unii sunt asa rai pt ca o duc greu si pt ca isi dau seama ca viata a trecut pe langa ei si nu mai pot intoarce timpul sa chimbe nimic, asa ca ii vad pe cei care sunt tineri si la inceput de drum cu oarecare invidie subconstienta si comportamentul rautacios e felul lor de a face fata. Sper din tot sufletul ca noi s aajungem s afim batrani buni, pt ca asat o sa insemne ca am avut o viata implinita.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu 
Fistiq spune:
Ioi, fetelor, dar ce experiente ati mai avut si voi!
La mine din contra, am fost surprinsa placut pina acum. Chiar si cind nu a fost nevoie, tot mi s-a dat prioritate, de mi-a fost rusine sa ma bag in fata sau din astea!
Fistiq spune:
Si tot legat de "prioritate", cea mai tare formulare pe care am intilnit-o e: "s-o lasam pe domnisoara ca e insarcinata" ![]()
kiti2205 spune:
Salutare burtici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce faceti? Mi-a fost tare dor de voi.
Ne-am intors si noi din concediu, acum sunt la munca, incerc sa ma concentrez sa vad ce am de recuperat, dar mi-e tare greu ![]()
Ma apuc sa citesc din urma, ca am 13 capitole de rasfoit.
Aniast - La multi ani!!!
Alynta - La multi ani pt bebe.
Pup si revin
Kiti,
22+ si mami de Vlad 15.05.2006
tanamera spune:
Kiti bine ai revenit
!
Asteptam impresii din concediu,si poze
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebecris26 spune: