Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
fecioara Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
si-al meu e fecioara.mancati-as.....din 26 aug..............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Salutare fetelor! Hop si eu... am cam lipsit stiu. Nu stiu cum va descurcati voi, dar eu sunt la foc continuu. Inca ne trezim din 2 in 2 ore noaptea, asa ca ma intelegeti. Mariuca mea creste. Ne curge un ochisor intruna, nu ia foarte bine in greutate, dar aia e, nu ma stresez, ma eschivez non-stop de la a-i da LP si o tin tot pe LM chit ca e taaaare frumos, ma mulg din 3 in 3 ore. Una peste alta, probleme mici, dar bucurii mari. Adica: papam degetele de la picioare, deja se intrezareste cate un ras care ma topeste, d-astea, stiti voi. In rest, toate bune, de munca nene, dar merita! Va pupam! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
ce bine imi pare ca ne mai dai o veste
Mariucapt mamica
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
lia_2009 spune:
rox-yfelicitari ca ati crescut asa mari. Pentru fontanela ai renunat la vigantol? cel putin pana in septembrie asa ne-a zis noua in lunile de vara sa nu-i dam ca se inchide fontanela si la noi e 5/5.
dandanaG spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Onitza bine ai mai revenit pe la noi.Sa treaca rpd sanii si te mai ateptam pe la noi.Mandruta sincer cu noi capricornii nici asa nu-i bine nici asa.Pe mine ma enerveaza ca al meu de multe ori e prea moale.Mereu iau initiativa,ma lasa pe mine sa ma ocup mai de tot ca stie ca ma descurc si fac totul rpd si bine. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
idem
sotu e balanta dar eu nu prea le am cu astea
La muuulti ani!!!
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
rox_y spune:
citat din mesajul lui lia_2009 rox-yfelicitari ca ati crescut asa mari. Pentru fontanela ai renunat la vigantol? cel putin pana in septembrie asa ne-a zis noua in lunile de vara sa nu-i dam ca se inchide fontanela si la noi e 5/5. |
Nu am renuntat la vigantol ii dau in continuare 2 picaturi.Nu mi-a zis dr sa renunt la vigantol.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
mariucasara spune:
Lorex acum ca a trecut timpul si pe mine ma umfla rasul cand imi aduc aminte de broscuta cum incerca sa scape de sub scoica....
De ce nu te fardezi/aranjezi? Eu ma parfumez cu parfumul preferat inainte de a ma baga la somnic. Si daca am chef de fardat (nu prea am ce-i drept) ma fardez si cand ma duc la piata. Pana la urma le fac sa ma simt eu bine...
Ioana intreb si eu ce varsta are fetita.... Eu am hainute aproape noi de la Sara si mai mici si mai marisoare...
Adina chiar ma intrebam ce faceti...Ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine.
Bea cred ca vaccinul e VPI (vaccin poliomielitic injectabil)
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
adina_bulina spune:
Vreau sa incep sa ma instruiesc cat m bine ref la diversificare. Stiu ca pe mailul comun sunt niste documente destepte. As dori si eu PM cu parola. Aaaa si daca aveti sfaturi, as fi f incantata. Mersi!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
mariucasara spune:
Adina ai PM.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
lorex spune:
Mandruta, tu de ce nu ai alapatat? Daca nu deranjeaza intrebarea..
Catalutza, eu is mai tare decat tine, am cerut doar 2 injectii pt durere dupa ceza . Una in ziua aia si una a doua zi inainte sa ma dau jos din pat!
La faza cu dragostea pt Bucu eu nu te inteleg Eu ador linistea, cantecele de pasarele, aer curat..
Cris.m, ms pt felicitari! Spor la toate si te asteptam!
Multumiri si pt: Bubu, Evyme, Mandruta
Cu Adina bulina am vb pe mess..tot asa, f solicitata d emariuca.Sunt bine.N-am apucat s-o intreb despre Lalitica. Zicea ca nu poate tine pasul cu noi dar i-am spus macar sa mai intre sa ne spuna ce mai face Mariuca.
M-am amuzat la greu cu perlele copiilor...nu m-am gandit niciodata ca am "unghiile in pielea goala" sau "chiloti cu curu gol"
Sunt fenomenali!
Mihaitza, nepotelul meu spunea intr-o zi despre el : "Tunt o dulteatza de fumusel" (Sunt o dulceatza de frumusel) ..eh si cate mai cate perle...o data i-a aruncat "chilotii cu curu gol" ai maica-sii pe balcon si au ramas agatatzi in copacul din fata balconului vreo 3 anotimpuri :)) sau o data arunca sticle de plastic pe balcon si numa a auzit sor'mea din bucatarie pe unul care tzipa de pe trotuar: "wey, tzarane, asa se arunca gunoiul la tine?" :))cate au mai fost...pacat ca nici ea nu si le-a notat pe un caietel..
Nikole, eu am rezolvat frica de a nu cadea fii-mea din pat printr-o miscare simpla de mutare a patului la perete
Ruxita, am observat glow-l tau, cum sa nu, ca ma dor ochii de la el , imi placeai mai mult neglowata..
Trebuie sa revin sa vb despre actorii preferati...ar fi cativa
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_