Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 7
cixinica spune:
prezent!
Andreea felicitari! Sa fiti sanatosi si sa duceti sarcina cu bine pana la capat!
Sunt cam fara chef de aia nu am mai scris, dar citesc tot.
Sunt putin cam stresata ca a nascut ieri sora mea. Inca nu are lapte.
A nascut prin cezariana si nu prea se simte bine
cos_minutza spune:
Mandreeac felicitari Bebe santos si la termen!!!
Raluci ce mai faceti mamico?ai deja baiat mareMultumesc de pupicei
Lia,Bebelu,Roxi,Yasmi si tuturor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Cixinica felictari la surioara!Dupa cezariana vine mai greu lapticul sa nu se ingrijoreze
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
Cixinica sa traiasca bebe si sa fie sanatos!
Vaiiiiiii nu imi vine sa cred ca e numele meu scris la titlu!
Doamne fetelor sunt asa de fericita si totodata debusolata!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
camcris spune:
andreea felicitari, sa ai o sarcina usoara si bb la termen si sa fiti sanatosi
ce ma bucur pentru tine, bravo ai reusit
camcris spune:
si testul se vede bine
deabia astept sa ne spui ce reactie are tati, felicitari si lui
roxy_s spune:
mandreac zi ce simptome mai ai??? pe mine ma intereseaza ca eu nu prea am, de aia.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
mandreeac spune:
Roxy dureri de spate in zona rinichilor sa zic asa, sanii usor inflamati si usor durerosi si uneori intepaturi usoare in zona ovarului drept! In schimb somnolenta, as dormi mult si ma odihnesc efectiv si ieri am avut simptomele unei raceli ca ma durea tot corpul, parca aveam si o nevralgie.
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/