Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)
Raspunsuri - Pagina 13
camcris spune:
andreea ce frumos,foarte emotionant momentul
plimbare placuta
super noua semnatura
bebelu da de unde ai avut atata energie ca eu cand ajung acasa de la sevici nu mai sunt buna de nimic
bebelu86 spune:
Cami era cazu sa facem ceva
k socrela a plecat la tara pt o sapt si ceva
si am ramas eu cu cumnata si al meu
si azi ne-am pus amandoua pe curatenie generala si papica
mai trebuia sa si calc
dar nu mai pot
ma doare spatele de crap. imi vine sa il tai
tu de ce nu poti sa ne vdm in week-end?
ca in cursu sapt nu prea vor putea fetele care lucreaza
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
bebelu86 spune:
eu nu cred k mai stau
imi pica ochii in gura de somn
ne auzim maine
o seara placuta incontinuare
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
ma gandeam k dc unele pot doar in week-end, iar altele doar in cursu sapt
facem 2 intalniri
doar sa zica fiecare in parte cum ii convine si locul
si scriu pe o foaie si vedem dupa ce si cum.
Albumele noastre
sherbi spune:
felicitari, andreea!
sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara. nu-mi vine sa cred ca a inceput iar ploaia de gravidute.
bravo!
bebelu, esti harnicuta tare. somn usor si odihneste-te cat mai mult daca te supara spatele.
katy, hai ca o sa treaca repede luna asta si vii si tu cu 2 liniute, ia sa vezi.
lia, spor la prestat. sa nu ratezi ovulatia, ca iei bataita!
micsunica scrie pe tine!
cosmi, ce-ar fi sa nu mai vina uratenia???
roxi, te bat la fundul gol. bucura-te ca ai o sarcina usoara. eu la david nu am avut nicio simptoma toata sarcina. si nici acum nu simt mare lucru.
nike, ma bucur pt. reusitele tale. pup burtica!
pup toate fetele!
eu am dormit de amiza si acu sa vedeti cand o sa ma mai culc
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 5+
poftiti la poze noi
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sherbi cosmi, ce-ar fi sa nu mai vina uratenia??? |
Ar fi ceva Dar oricum nu-mi fac sperante,o sa vina el bebe cand va gandi DD ca e timpul
Va pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Neatza!!!!
Poftiti la cafelutzaaaaa !!!!!!
la gagici!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
Neatza Cosmi! Ce matinala ai fost!
Eu ma gandeam sa ma duc sa imi fac un beta hcg, dar aia nu imi dau rezultatul azi, ci luni si parca nici nu stiu cum sa fac, sunt in cumpana.
Azi va trebui sa iesim din casa, e ziua nasei de cununie si e asa urat afaraaaaaa!
Aseara am mancat pastrama de oaie, a fost frageda de mi se topea in gura( eu nu mananc oaie, dar nu stiu ce mi-a venit sa imi iau) si un profiterol mare, nu stiu unde au intrat, ca eu mancam un fel si atat si am baut si 2 fresh-uri de portocale. M-am minunat ca eu daca beam un suc si pe ala tras de par!
Sherbi multumim, sa dea Domnul sa avem un bebe sanatos!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
mandreeac spune:
Si am uitat sa va spun, ca sotul meu s-a uitat in continuu la mine si imi spunea:" o sa fim parinti iti dai seama, o sa avem responsabilitati"! Si el vb despre bebe numai la feminin, acum sa vedem ce o vrea Dumnezeu!
Adevarul ca e tare greu sa realizezi. Ma simt ca si cum as visa!
Fetelor cat sange iti ia la un Beta Hcg???? Daca ma duc luni singura, mi se poate face rau pe strada???? Mi-e frica de ace si de luat sange, asa ca intreb si eu
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
camcris spune:
neata fetele
andreea bebelu poate sa-ti raspunsa sigur la intrebare
va poftesc si eu la o cafeluta si www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_01_2010/post-35009-1263238076.jpg" target="_blank"> micul dejun