Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Aricelule frumusica tare Mariuta ta...
Am o intrebare...de unde ai luat piscina aia? Ca imi place foarte mult si as vrea si eu...

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mai fetelor a vazut ca ati discutat de Fe..cateva picaturi? Ce fel de fier le dati voi de le dati cateva picaturi?
Mie mi-a recoandat 2.5 ml,3 ml si acum am ajuns la cate 4 ml de Fe pe zi...M-ati bagat rau de tot in ceata...
Iar la capitolul mancare si noi stam prost...Alex mananca doar fructe(cate 120-150gr,pasate) pe zi si iaurt...in rest totul e un calvar...Stiu ca o sa dati cu rosii si o sa ma condamnati rau ptr asta,dar eu ii mai dau borcanele...ca sa poata manca ceva pana la urma...caci orice dar absolut orice ii dau isi face sila la prima lingurita si apoi nu mai deschide gurita..
Pedriatra i-a zis ca pana la urma asta e nu avem ce face si ca sa-i dau borcanele daca doar asa mananca legumele si carnea..
Am incercat toate combinatiile posibile...tv,muzica,desene...cantat,nimic nu merge...nu deschide gura neam...nici supica nici piureuri..nimic nimic...nu stiu ce sa mai incerc...

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Mai, dar ploua asa, chiar in toata lumea asta mare? La noi ploua de rupe de ieri, zici ca s-au spart cerurile...
Am stat ieri toata ziua in casa... noi care suntem cu musca-n ureche mai tot timpul (adica umblam, asta e expresie de la olteni citire, cred ). A fost mare eveniment ca am iesit cu Sorin cu umbrela pana la magazin. Altfel capiam. Daca si azi o tine tot asa, eu o iau pe Ana de aripel si cu catel, cu purcel (Buni si Sorin adica, nu m-am decis inca care e catelul si care e purcelul...), mergem la mall. Am zis! Gata!

Asa, in alta ordine de idei, vroiam sa ii zic neaparat Ukai ca o imbratisez tare. Imi inchipui ce simte acum.
Acuma, stii ca Ana nu presteaza mancare. Ce galbenus, ce carne?
Cand i-am facut analizele la spital, a iesi o usoara anemie, insa cand ne-au dat rezultatul analizelor, am vazut ca nivelul fierului era normal. Se poate, cum zicea si Raluka, ca dupa o perioada de boala usoara (raceala, etc), sa fie un pic anemica. Asa ne-a explicat atunci si doctorita, ca nu e concludenta anemia usoara (Ana era tocmai dupa un episod vomitacios).

Stii ca anemia se da ca diagnostic nu numai cand nivelul fierului e scazut. Anei parca fosforul ii iesise scazut, sau potasiu, nu mai tin minte bine.
Eu, de ex. nu i-am dat Anei fierul, ca la noi nu se prescrie. Cand am fost acasa in aprilie, doctorita i-a prescris si vit.D si fier, insa eu am renuntat sa i le dau pentru ca mi s-a parut aiurea sa ne chinuim cu ele, mai ales ca fusesera prescrise fara analize de sange.
Ei, si in conditiile astea Ana nu are lipsa de fier. Sa fie cerealele (se stie ca sunt imbogatite cu fier), sa fie faptul ca eu mananc de cel putin 3 ori pe saptamana peste, nu stiu.
I-am dat mult timp (trei saptamani si mai bine, complexul de vitamine B).

Mesajul meu de fapt este altul: nu te ingrijora ca nu mananca galbenus sau carne. O sa manance si din astea, incet, incet. Mie personal Carina mi se pare o fetita extraordinar de vioaie si energica.
Te imbratisez si te rog sa nu iti faci procese de constiinta, ciar nu are rost.
O sa vezi ca treceti voi peste momentul asta super usor si repede!

Tii, ce m-am intins!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Aricelule dear, mataluta esti tare tinerica!
M-am uitat la poze, parca esti o copila, mai!
Iar Maria e o frumoasa! Si zici ca e si cuminte, asa, ca si copilul prietenei lui Delia?

Ma roade invidia rau de tot!
Eu va zic clar ca specimene din astea NU EXISTA!

La multi ani dovlecutilor si dovlecitelor carora le-am ratat aniversarile! Si mai mici si mai mari!
La multi ani si celor de azi!
Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici! Sa cresteti mari!

Despre noi nu prea am sa va zic. Ana parca treieste cu aer. Daca n-ar fi vioaie, as zice ca e bolnava. Nu stiu cu ce traieste si cat isi ia din san, ca cerealele le mananca taaaare prost, cu tot cu apetizer! In fine.
O sa fie obsesia vietii mele mancatul (mai bine zis nemancatul) Anei. Sufar ca un caine si ma bucur ca un copil mic... depinde de cate lingurite presteaza Ana. Imi zic cu ciuda si determinare crancena ca eu nu-i mai cant, nu-i mai descant cand ii dau sa manance... masa viitoare ma prinde cantand pupaza din tei!

Boieroaica doarme...
De cateva zile doarme mai bine noaptea, dar se trezete la 5, 5 jumate! Sunt freshhhhh. S-o vedeti pe bunica ce in forma e la sase dimineata. Incerc sa stam numai noi in camera noastra, sa nu deranjam pe toata lumea cand se trezeste, dar de pe la sase nu mai pot, ma dor sfarcurile si iesim la buna, sa se bucure si ea de nepotica!

Hai ca ma duc, ca m-am intins destul...

Asa, si pentru sarbatoritii de ieri, de azi si de maine, si pentru toata lumea, fara numar, cu dedicatie:

"Pu pu pu, stici mereu
Somnul meu
Pupaza din tei!
Las' ca mi te prind motato
Si te-oi intreba ce vrei,
Cand ti-oi smulge coada toata
Si te-oi vinde pe doi lei!"

Editez sa va zic ca Sorin in loc de motato zice tot timpul napasto...nu stiu de ce gresete mereu, dar mereu...nu cred ca are nicio legatura cu subiectul!!

Mergi la inceput

Crissbebe, pai unde esti, mami? Pleacasi la culcare?
Ma gandeam ca ne vedem la o cafeluta (eu), laptic (tu), ceva... Asa cevaaaaa. Sa imi dai teapa taman azi, cand sunt si eu activa, fersh si libera?!

Multa bafta la licenta! Iti tin pumnii.
Mai pune poze cu Alex, asa, in pauza de studiu, sa il mai vedem si noi.

Duminica placuta va doresc!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragele mele.

In primul rand vreau sa va ofer proaspata, special facuta pentru voi.

In al doilea rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile de ieri si sa imi cer scuze ca nu am apucat sa intru sa va servesc cu nimic, asa ca, daca nu e prea tarziu va invit la

Uka mamis, nu ai gresit cu nimic, crede-ma. Si noua la analize, singurul care a iesit sub limita a fost fierul, desi mandra mea papa si ou si carnita, probabil de la prea putin lapte, sau na, asta e mersul lucrurilor. Desi a trecut mai bine de o luna de la analize, eu nu am apucat sa ii dau Fe ptr ca am trecut prin episoadele alea urate de vomitaturi si nu isi avea rostul. Abia saptamana viitoare probabil vom incepe, asa ca eu zic sa nu iti faci griji, ca nu e chiar un capat de tara si nu e nici primul nici ultimul copil care este anemic....totul de rezolva. Capul sus.

Crissbebe multa bafta in continuare, tinem pumnii. Eu ii dau borcanele de fiecare data cand nu ne prinde masa acasa, si mi-au spus 3 dr ca nu e un capat de tara, asa ca nu iti mai face atatea griji.

Nela tare ma bucur sa te citesc. Offf, cu papatul Anei nici nu stiu ce sa ma zic, ca la noi e muuult mai bine si tot obsedata sunt, imi inchipui ce o fi in sufletul tau.

Aricelu sunteti 2 frumoase.

Vreau sa va spun si despre noi pentru ca sunt tare fericita. Aseara am cantarit-o pe mandra si are 8.200, ceea ce inseamna ca in 2 saptamani de cand mananca super bine a luat aproape 400gr in greutate. Nu imi vine sa cred, sunt atat de fericita incat nu mai pot. Se vede ca draga de ea si-a revenit si a recuperat cat de mult s-a putut. Per total, luna asta a luat 300gr, ceea ce este nesperat de bine, mai ales prin ce am trecut. Cu toate astea de aseara iar a inceput sa faca fitze la lapte, adica nu mai papa atat de minunat ca pana acum....ma multumesc insa si cu cantitatea de acum, decat deloc. Sunt groaznic de speriata, ca de astazi am reinceput introducerea laptelui cu lactoza, mai exact trecem de la Milupa HN25(care este de super regim) la Aptamil HA (pentru alergii) si combinat cu faptul ca de ieri se moftureste nitel, imi da niste palpitatii de nu mai pot...sper sa trecem cu bine si peste asta, si urmeaza peste 2 saptamani reindrucerea branzei/iaurtului, alta durere de cap.

Hai ca m-am intis ca o placinta, va doresc o zi minunata.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericte Sara Lucretia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata doamnelor!
Alex multzam de cafelutza .Hai curaj,ca poate o sa-i placa lapticul nou . Cat despre branzica/iaurt ,eu nu stiu ce sa mai fac. Iaurtul il papa asa si asa,ascuns printre fructe,cereale sau in pireut,dar branzica nuuu,e cel mai mare cah,mult mai mare decat carnita sau galbenusul. Acum cateva zile am incercat sa ii dau branzica cu fructe si si-a facut sila... a doua zi am incercat cu mamaliguta si iaurt si i-au dat friguri ( d-alea cum dadea marul lui Alex de Raluk),i-am dat mamaliguta doar cu iaurt si erau friguri cu strambaturi de parca ii dadeam lamaie.
Nela ce-mi place sa citesc cum scrii tu ! Esti asa vesel si optimista ca ma molipsesc. Nici macar cand ti-a fost greu nu ai disperat si ai luat-o incet,incet catre rezolvare. Pupam mamica viteaza si fetita fumoasa care vrea sa se faca model,de aia nu mananca mult
Aricel ,mai mami,ciudat nick ti-ai ales si tu,ca tu esti o finuta si o frumoasa,nicidecum un arici,fie el si aricel .Ai mintit la profil ,nu? Adica nu ai 31 de ani ,nu? Ai 21,nu? Ca pari muult mai tanara decat mine,si eu nu am decat 23 amarati. Trecand peste nauceala asta,ti-am vazut pozele.. superba fetita ta,e foarte fotogenica si mor dupa ea cand o vad.mi-a placut tare mult sepcuta de marinar,o prinde foarte bine pe micutza.
Crisbebe durere,durere,dar faci versuri cand te doare maseau,a? Ai rezolvat-o? Ai luat un analgezic sau clasica gura de alcool tare pus unde doare,si a trecut ?Piscinuta de aia albastra am vazut si in real ,din celelalte am vazut pe unde sunt si colaci,veste de salvare ,barcute si o gramada de chestii gonflabile.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata dragelor !
Multumesc tuturor ca ati sarit sa ma linistiti, sunteti scumpe rau
Lullaby,
aricelule, sunteti foarte frumoasa si tu si fetitza ta..adorabila cu palarioara aia de mariner..si spui ca e si mega-cuminte, phiu, ai tras lozul castigator !
Raluku meu, merci de site-uri, am citit, ma intreb de ce oare , daca o alaptez, are totusi problema asta..am mai luat si eu Fe pana prin luna a 6a.. iar in sarcina nu eram anemica. Ei scriu sa nu se dea supliment la bebeii alaptati..Probabil nici alimentatia mea nu este dintre cele mai ok..
Nela mea, nasol sa ploua atat..Stiu cum este Merci pentru intelegere, nu se compara cu cat ati tras voi. De fapt, Carina nu a fost NICIODATA racita, mucoasa, slabita sau vomitacioasa..Nici nu stiu cum ii arata mucisorii , daca ma credeti. Chiar ma gandeam ca va tot aud ca racesc bebeii sau ca au virusi sau alte nebunii; noi am fost extrem de norocosi in sensul asta. Aaa, sa nu uit! cat e de tare boieroaica la desene animate !! deci e mortala cum traieste ea intens momentul ! pupici!
Crisbebe, pup sa treaca maseaua ..Intrebai ce fier dam la bebei, era vorba de fier hausmann. Si sa stii ca uneori ii dau si eu borcanase, cand plecam in plimbari mai lungi sau in concedii , le papa mult mai bine, e adevarat. Pediatra Carinei e de parere ca la un moment dat poti considera mai sanatoase borcanasele astea decat mancarica obtinuta din legume din piatza, astea macar sunt controlate si verificate..Nu stiu cat e de adevarat, cateodata ma bucur ca am solutia de rezerva cand refuza tot ce-i fac eu.
Cam atat..se pare ca va fio zi frumoasa, poate mergem la plaja, avem o saltelutza noua .. Pupici!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

buna ziua,mai noi ne topim de cald efectiv ,dupa ce acu o saptamana ne ploua si pe noi fara oprire si era tare frig. Ptr fier m-am tot agitat si eu pe la medic si desi inca nu mananca cum ar trebui Iza,si mai mult alaptata ,medicul mi-a zis cam aceleasi lucruri ca si in link-urile puse de Raluk,totusi mie Alex mi-a facut o anemie severa cand era mic cu urmari nu prea placute ,si din care dupa 10 ani am ajuns la concluzia ca nimica nu echivaleaza cu o alimentatie sanatoasa,nici un medicament

Mergi la inceput