Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk

Danangie tare rau imi pare ca nici Mattia nu papa laptic...si tu cum te descurci cu el? Presupun ca ii dai iaurt si branzica, nu? Sau ce vi s-a spus mai exact acolo, ca poate sunt aia mai cu mot si ma lumineaza si pe mine.

Eu va las, ma bag la somn, noapte bunicica sa aveti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am uitat sa va las ceva haios

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Aricelul multumesc frumos!
Ukaimi pare rau!Din pacate asta este....
Monica sa treaca repede!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

offfff, uka, imi pare tare rau sa aud vestea asta. stii sigur ca e talasmie? se face o analiza speciala pentru depistarea ei. stiu sigur lucrul asta pentru ca am fost suspecta in timpul sarcinii (medic panicos si dus cu pluta) pentru ca aveam sideremia normala dar hemoglobina mica. si mi-a recomandat sa merg la institutul de hematologie sa fac analiza asta care nu mai stiu cum se cheama.

acuma ce sa zic, stiu ca unul dintre simptome este oboseala cronica si apatia iar Carina nu este un copil apatic. eu zic sa te intersezi de analiza asta si s-o faceti. stiu ca se fac programari pentru perioade destul de lungi dar parca gravidele si copiii au prioritate. plus ca un pachet de "cafea" te aduce mai in fata pe lista.

va pup pe amandoua

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

Uka draga, cred ca stiu ce simti, sotul meu a fost depistat cu o tulburare de coagulare a sangelui in urma cu cativa ani si atunci am aflat ca exista sanse de 25% sa o mosteneasca si copii nostrii.

inca nu stiu daca darius mosteneste pt ca e ceva mai complicat ...un fel de raspuns imunitar care se poate sau nu declansa - oricum, nu am fost in stare inca sa-l duc la fundeni sau coltea ca sa vedem cum stam.

cativa ani am trait cu sufletul strans, apoi am vazut ca-i e bine - asa ca mergem mai departe cu optimism

va imbratisez

daci

www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu ma tot gandesc de cand a postat Uka ,la amaraciunea din sufletul ei .Am citit despre talasemie,si am vazut ca poate fi si grava. Sa inteleg inteleg ca ea are forma usoara,nu? Slava Domnului ca nu aveti amandoi gena aia cu buba,si ca ati descoperit devreme ce este cu anemia ei. Acum ce v-au recomandat doctorii? Trebuie sa urmeze tot timpul un tratament sau este nevoie doar de o alimentatie cat mai sanatoasa si echilibata? Of,nu te ascunde de noi,da-ne ocazia sa iti fim alaturi,sa iti spunem un cuvant de incurajare.
De Hepi mai stiti ceva? Ma cam sperie tacerea ei. Cele care aveti nr ei de telefon,incercati sa dati de ea,poate are o probblema si putem sa o ajutam. Eu sper doar ca are o problema cu internetul,sau ca s-a hotarat sa ia o pauza de forum.
Azi am disparut ca magarul in ceata pentru ca a venit o fosta colega de liceu in vizita,si am depanat amintiri in timp ce ploaia siroia pe geamuri.A fost placut,parca nu imi vine sa cred ca au trecut 5 ani de cand am terminat liceul. Cu ocazia asta am realizat si ca am uitat pentru prima data de " ziua noastra",pe 26 iunie am implinit 5 ani de cand ne-am vazut fata in fata prima data,si am ramas impreuna. Inainte de asta vorbisem doar la telefon mai bine de o luna.
Selen,imi pare rau ca am trimis ploaia si la tine,dar ma gandeam sa nu ma bucur singura de vremea asta buna numai de facut copii,ca banuiesc ca banii pe care ii numarati la ploaia trecuta,deja s-au dus catre cei la care mai ai datorii,nu ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Raluka draga, am vrut sa-ti multumesc - asta a fost rostul pm-ului - asa ca nu-ti face tu griji legat de raspunsul la el

Selen - pitica ta e din ce in ce mai exotica - imi incanta sufletul de cate ori o vad - apropo de poze mai noi de-ale lui darius - se pare ca nu prea mai fac poze - mai mult filmulete pt ca mi-e drag cum se ridica sau merge sau cum mestereste la cate ceva etc :) - dar o sa actualizez cat de curand site-ul si va anunt

Of,of Monica - hai ca nu e ceva grav - imi pare rau dar nu stiu ce sa spun mamicilor in aceste situatii - mai ales ca eu sunt turbata in astfel de momente si nu te intelegi cu mine - tin pumnii sa treaca repede si fara alte complicatii;

daci

www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei

Mergi la inceput

Oh da,si la Monica m-am tot gandit azi... Mami cu vacanta cum mai faceti? Ati platit ceva inainte,era ceva organizat? Pentru ca ma gandesc ca nu mai puteti merge acum daca diagnosticul este sigur.
Am citit tot,dar nu pot sa mai scriu,ma simt obosita psihic,si imi e ciuda ca nu pot scoate mai mult din mine. Ma uit cate mamici incercate avem aici,si multumesc lui DD ca in afara de cele doua ori cand a facut rosu in gat ( din cauza noastra ca am facut amigdalita ),si nici alea nu au fost prea grave,nu am avut nimic,Paul pare sanatos,este vioi,mananca,silabiseste.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Ptiu,Daciana,sa nu-l deochi ,ce pui frumos ai tu ,are niste ochisori de-ti vine sa-l papi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ca de obicei buna dimineata..
Fetelor va multumesc din suflet ptr incurajari...Nela,Alex,Lali-mete,Uka,Anamaria,Aricelul.. Sunteti super dragute.
Uka si eu tot fier hausmann ii dau dar mie mi-a zis sa-i dau 4 ml...voi vorbiti aici de cateva picaturi..pe bune ca incep piticii sa-si faca de cap..
Aricelul mutumim de informatie..cred ca mergem si noi sa-i luam salteluta aia ca imi place tare mult...
Monica Dragoselul sa se faca bine cat mai repede..dar cum de a reusit sa ia el boala asta urata?
Lullaby eu ii dau borcanele de la Nestle..toate combinatiile..am vazut ca acum ii place mai mult cele cu pui..inainte le prefera pe cele cu vitel dar cred ca s-a saturat de ele..
Alex capul sus mami..Alessia inca mananca mult laptic comparativ cu praslea al meu...el mananca la o masa cam 120-150 ml depinde cum are chef si numai noaptea si dimineata ..in rest nu vrea lapte deloc...mai nou vad ca nici ceaiul nu il mai vrea..
Foarte bine ii sade cu palarie Alessiei... o dulceata...
Iar acum sa va zic cate ceva si de noi...stiti ca am avut examenul scris...dupa 3 ore am iesit din examen ca nu mai puteam ...mi s-a facut foarte rau de la oboseala,nemancat...azi astept raspunsul si cred ca pe jos sau vineri am proba de sustinere a lucrarii de diploma...Asa ca peste un hop am trecut..mai am unul..
Acum am 2 motive de bucurie si de suparare..cel de bucurie...a zis Alexutzu meu ieri in sfarsit mama... iar celalalt...Azi am observat ca praslea al meu e ragusit rau...maine mergem la dr...mi-e frica sa nu faca vreo laringita ceva...de unde le-o lua nu stiu ca m-am saturat de antibiotice...
Si ca sa continui...am fost si la dentist azi si..fericire..pot sa mananc din nou..mi-a scos nervul de la masea si nu ma mai doare...
Acum gata va las ca si asa m-am intins ca o placinta si fug la somn ca sunt RUPTA..dar mi-e cam urat ca sunt doar eu cu bebe acasa..tati e plecat..
Noapte buna va urez sau ce a mai ramas din ea..

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput