interpretare analize

interpretare analize | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Am postat subiectul si in alta parte ,dar ma gandesc ca poate aici intra si medici care ma pot ajutacu un sfat.
I-am facut fetitei mele de 6 ani analizele si i-au iesit modificate hemoglobina(11,9),hemoglobina eritrocitara media(25,8),concentratia medie a Hb/eritr.(30,6)si fosfatoza alcalina.
Fosfatoza am inteles ca se modifica atunci cand copilul e in crestere,iar ea anul asta a crescut foarte mult,cel putin 7 cm,dar ma ingrijoreaza hemoglobina.Nu e foarte mult sub pragul minim dar oricum are 11,9 in loc de 12,20 minim.Si acum 2-3 luni,cand a fost bolnava si i-am facut analize a iesit 11,8.
Ea e foarte activa, mananca bine si diversificat,iar sideremia e buna.
Ar trebui sa ma ingrijorez sau diferenta e prea mica?Poti fi sub prag cu putin si totusi sa fii sanatos?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu cred ca e nimic, diferentele astea mici, atat timp cat restul de analize sunt ok, nu reprezinta o problema. Pt linistea ta, mergi si vorbeste si cu un medic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput