BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata delfinariu
eu declar o noapte din cele mai prost dormitetimp de 2 ore am tot avut mancarimi,acum ma scarpinam in stanga si ma lua in dreapta,aveam niste nervi ca imi venea sa il trezesc pe al meu sa ii spun sa ma adoarmain cele din urma cand am adormit au inceput arsurile, plimbarile la baie, gimnastica delfinasei si uite asa acum suntde somn.

din cate se vede deocamdata a fost o noapte linistita aici,sa vedem cat mai rezista delfinasii sa stea cumintei

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine!

LA MULTI ANI LAURIKA! si...o nastere cat mai usoara, un bb sanatos si mancacios!

azi schimb si eu saptamana ...nu mai este mult acum tot ce mai vreau e sa prind programarea la epilat in 1 iulie
...foarte pretentioase si mamicile astea prima data zic sa ajunga la 34 sapt...apoi la 37...dupa aia vor sa se mai si epileze

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

aaa si va invit la micul dejun ca eu nu pot sa nu pap daca m-am trezit,imi simt stomacul nehranit de 2 zile.
deci va poftesc la paine prajita cu unt,gem de caise si laptic

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata'.
Felicitari, Eladeea!!! Refacere rapida! Bie ai venit pe lume bebe Filip!!!
La multi ani Laurik!!! Sa fii sanatoasa, sa ai nastere usoara si un bebe mancacios si sanatos!!!
Bumblebee poate, poate nu e cezariana. Eu iti tin pumnii sa iti faca bebe o surpriza si sa te anunte -ul ca bebe s-a intors!!!

Fetelor eu de vreo 3 zile am scaun moale, moale...Nu stiu de ce sunt asa constipata, dar dimineata primul lucru e sa fug la ... Nu imi e deloc bine, plus ca stomacul meu face mare galagie de aseara... Se aud matele cum se cearta... Stiti ce poate insemna asta? Ati experimentat si voi asa ceva in sapt 31? eu stiam ca constipatia trebuie sa apara mai tarziu cand se apropie bebe??
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 31+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 8+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

...daca tot sunt libera mai bantui si eu pe aici.
Aelita vroiam sa te rog sa mai pui odata modelul de la paturica aia roz cu ursuleti ca nu mai dau de ea,cea albastra am salvat-o,dar m-ar fi interesat diagrama de la cea roz;daca ai timp.
In rest va doresc nasteri usoare (bineinteles bebei sanatosi si mancaciosi) celor ce vor urma ca eu nu prea stiu cand voi mai intra pe forum,sunt cam aglomerata.

am salvat-o si eu

http://www.straw.com/cpy/patterns/baby-child/merino5-bear-baby-blankt.html

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina, m-ai bagat in ceata pt cateva secunde, esti deranjata, nu constipata, si ieri spuneai dar nu m-am gandit ca te-ai stricat la burtica... Ce ai papat zilele astea? Poate ai combinat fructele de sezon, mai niste laptic si ti-ai aranjat tranzitul. Cauzele ar putea fi mai multe, dar daca ai numai asta cu mersul la baie cred ca de la combinatia alimentelor. Baga si tu o banana, niste orez

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
LaurikaLA MULTI ANI!!!!! Multa sanatate si sa ai tot ce iti doresti!
Oanaeu am vb cu cosmeticiana( mi-e prietena f apropiata) daca cumva nasc mai repede, si nu apuc sa am epilez, o sun cand incep contractiile, indiferent de ora si vine la mine sa ma epileze
In rest, nimic nou...nu contractii, nu nimic...doar ca visez in fiecare noapte nasteri, dar toate sunt usoare

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI LAURIKA!!! SANATATE MULTA, NASTERE USOARA SI BEBE MANCACIOS, SANATOS SI ISTET !!

Florentina poate ai papat ceva aiurea...doar sa fii atenta sa nu ai contractii...daca simti burtica tare sa iti suni mai bine si doctorul...eu ma gandesc ca Maurice a avut contractii cand s-a stricat la burtica si eu la fel, m-am deranjat la stomac si am avut contractii...bine, eu am si nascut la tine nu e inca cazul...dar asa stai si tu mai linistita si nu te mai gandesti de ce oare te-ai stricat la burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui rubia

...daca tot sunt libera mai bantui si eu pe aici.
Aelita vroiam sa te rog sa mai pui odata modelul de la paturica aia roz cu ursuleti ca nu mai dau de ea,cea albastra am salvat-o,dar m-ar fi interesat diagrama de la cea roz;daca ai timp.
In rest va doresc nasteri usoare (bineinteles bebei sanatosi si mancaciosi) celor ce vor urma ca eu nu prea stiu cand voi mai intra pe forum,sunt cam aglomerata.

am salvat-o si eu

http://www.straw.com/cpy/patterns/baby-child/merino5-bear-baby-blankt.html

'neata..mie mi-e n somn..motai in pat si cu un ochi la laptop...

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza gagici
Va invit la o portie dubla,tripla...cum vreti voi de prajitura cu visine si branza dulce
LAURICA LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!Ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie !!!!!
Alina foarte frumos ce ai scris tu mai devreme
Hai ma,poate nu e cazul de cutit.Chiar ieri am intrebat si eu dr mea gine daca e posibil ca al meu sa se intoarca invers si a zis ca nu,in schimb cu capul in jos cica se poate intoarce exact inainte de nastere.Eu sper sa nu ajungi la cezariana
Katalina mersi mult de reteta
Ma tot gandesc la ce spunea Eladea cand a pus pozele alaltaieri:ca poate sunt ultimele.Ha ha a avut dreptate.Ma bucur insa ca ea si bebe sunt sanatosi!!!

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput