BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Ma rog pt Crissy si pt delfiasul Beatrice Teodora sa le dea DD putere sa treaca cu bine peste aceste momente.
Michelle, multumim ca ne ti la curent.
Larissa, ma voi ruga si eu la 21.00 pentru colega noastra si delfinasul ei pt ca au nevoie de rugaciunile noastre.

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

da...trebuie intampinata la fel micuta Cristinei...doar ca trebuie sa ne rugam toate pentru ea ca sa fie bine .....nu e important doar sa traiasca...ceea ce nu ma indoiesc ci sa fie si sanatoasa! Asa ca fetelor sa o pomenim pe Cristina si fetita ei ( poate aflam si numele) si sa ne rugam sa fie sanatoasa si sa nu apara nimic neprevazut! Doamne ajuta! Rugaciunea colectiva ajuta foarte mult...asa ca propun ca zilnic la ora 21:00 ora Romaniei sa fim toate la rugaciune 2-3 minute ( cine poate sa zica mai mult chiar un acatist ar fi foarte bine) pentru micuta Cristinei?
Ce spuneti? De acord?

eu sunt de acord

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Laurika, sa fii sanatoasa si iubita! Petrecere frumoasa!Racusor, sunteti pe drumul cel bun, e mai puternic pe fiecare zi si mai putin fitos. Inclusiv somnul tau e de bine. Cand produci lapte mult organismul mamei este extenuat dupa alaptare si sa stii ca o parte din hormonii din alpte care il adorm pe bebe, merg si la mami sa adoarma si ea. De aceea multe mame ajung sa doarma cu bb in pat noaptea. Eu ma uitam ieri ce poze haioase imi facea sotul dimineata, eu rupta si adormita, bb ca un purcelus cazut lat langa tata. Sa vezi mai incolo ce haiosi sunt cand se mai trezesc inspre dimineata si isi baga singuri sanul in gura de foame
Chiar discutam de dimineata cu o colega ca dupa nastere tine ce tine andrenalina dar cam in doua saptamani vine un val de somn nu gluma.
Arissa, Larissa, ce bebeluse roz si bucalate am vazut, fetitele superbe!
Si vazand pozele mi-am dat seama ca mi-ar surade ideea ca Iulia sa semene cu Ana cand era bb. Mi s-a facut dor de ea mica, bucalata, roz, grasunica. Elisa e inca un bb pentru mine de aceea nu simt nevoie. Plus ca la Elisa mi-am permis sa petrec mult timp cu ea sa o admir, am savurat din plin bebelusia ei.
Mamicile la primul copil profitati si admirati-i pe fiecare zi cum cresc. Faceti poze multe ca ei se schimba atat de repede. Si filmulete neaparat. Cel mai mare regret al meu este ca la primul copil eram atat de stresata cu igiena lui bb incat devenise o corvoada, la fel cu colicii de abia asteptam sa faca trei luni sa scapam de ei. Si-mi pare rau ca nu mi-am petrecut mai mult timp cu bb in brate cantandu-i si pupandu-l, am fost asa coplesita de grijile de proaspata mamica.
Tineam la inceput un jurnal unde notam dimineata ca i-am dat Vigantol, ca i-am sters ochisorii, gurita si urechile, cand ii schimbam scutecele adica vreo 10 pe zi plus spalat la chiuveta si dat cu crema la fund, cand i-am pus comprese cu rivanol la sani ca avea criza hormonala , cand a mancat adica mai tot timpul si eu incercam sa o reglez la 3 ore ca sa-i pot da Debridat/Sabsimplex/Espumisan inainte de masa cu jumatatea de ora ca sa-si faca efectul. Bineinteles ca nu reuseam tot timpul sa i le picur in gura in somn si se trezea cu foamea in gat si tine-te circ. La o luna se si iritase de la doua scutece puse pentru displazia de sold, alta belea. Plus ca i se infundasera urechile, tinea lapte in gura ca manca pana la refuz si in somn laptele se ducea pe canalul urechii.
Si uite asa nu mai aveam timp de nimic, nici sa mananc.
Mi-a fost mai usor la al doilea copil ca am lasat-o mai moale cu toate notatiile si picaturile.
SabrinaLia, inca mai e timp de intors. Numai sa aibe bb loc si chef. Tinem pumnii!
Felicitari Carmen pentru noul job. Acum poti naste linistita, casa e aranjata, cu serviciul e bine.
Cris2010, sa folositi sanatosi achizitiile!
Florentina, ai mancat cirese sau pepene rosu? Eu ma duc azi sa-mi cumpar ca e jale fara ele.
Baby78, cred ca din greseala stergi niste taguri de inchidere de genul [/quote] cand dai citat la mesaj. M ise intampla si mie sa scriu in mesajul citat, trebuie sa fiu atenta sa ma duc cu cursorul jos de tot in fereastra deschisa.
Larisa are dreptate Oana. Nasa nepotului cu Ale in brate e super tare, seamana foarte bine ele doua.
Adriana, ce semnatura
Tina, fii pe faza ca trimit niste optimism si energie pozitiva inspre tine. O sa vezi ca imediat se ingrasa bb si plecati acasa cu bine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, banui ca toata lumea va fi de acord....sau daca nu cine si cum poate asa ca daca poti trece pe prima pagina ora de rugaciune comuna...ca sa vada toata lumea.
Ce ma nelinisteste pe mine e nota de la apgar. Nadajduiesc sa fie asa doar ptr ca nu respira singurica.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Si eu sunt de acord cu rugaciunile, importanta este vorba Larisei, atat sa supravietuiasca, dar si sa fie sanatoasa. Sa avem credinta in Dumnezeu ca totul va fi bine si asa o sa fie.

Crissy sa nu iti pierzi credinta si o sa vezi ca o sa fie bine, noi suntem alaturi de tine.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:

belu, banui ca toata lumea va fi de acord....sau daca nu cine si cum poate asa ca daca poti trece pe prima pagina ora de rugaciune comuna...ca sa vada toata lumea.
Ce ma nelinisteste pe mine e nota de la apgar. Nadajduiesc sa fie asa doar ptr ca nu respira singurica.

AMR 4+ saptamani pana la

O sa intru sa trec si asta...a ramas ora 21.00, da ?
Banuiesc ca nota asta este pentru ca este asa micuta si inca nu respira singura, cu toate ca am inteles din mesajul Mihaelei ca a respirat singura..asta este un progres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana.
Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5.
A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort.
Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Felicitari Crissy, recuperare usoara si multa putere!
Bine ai venit pe lume Beatrice Teodora, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa ai o viata frumoasa!

Eu sunt convinsa ca va fi totul bine. Nu va fi usor cu siguranta dar are o greutate buna si 7 luni. Sper ca este pe maini bune la Iasi, trebuie sa fie asa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

AMR 4+ saptamani pana la

O sa intru sa trec si asta...a ramas ora 21.00, da ?

da...ora 21:00 ora Romaniei

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bine ai venit pe lume, Beatrice Teodora!!!
Doamne ajuta sa te cresti mare si sanatoasa !!

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana.
Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5.
A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort.
Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Felicitari Crissy, recuperare usoara si multa putere!
Bine ai venit pe lume Beatrice Teodora, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa ai o viata frumoasa!

Eu sunt convinsa ca va fi totul bine. Nu va fi usor cu siguranta dar are o greutate buna si 7 luni. Sper ca este pe maini bune la Iasi, trebuie sa fie asa.

e nevoie de rugaciune Otilia...Iasul nu exceleaza in dotari pentru prematuri....totusi fetita Cristinei e peste 30 saptamani si ma gandesc sa aiba tot ce le trebuie pentru ea. Nadajduiesc! si repet nu-mi place nota de la apgar desi la saptamana asa mica putea sa fie si sub 4...ceea ce era intradevar grav!

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput