Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MAda super buburuza. e asa dulce..

Bebelana inafara de muuuulta lamaie cu miere, paracetamol nu stiu ce sa-ti zic sa iei
mai e ceai echinaceea. care intareste imunitatea. si e bun in sarcina. dar nu in cantitati industriale. cam 2 cani pe zi sunt suficiente.
incearca si cu asta dc gasesti.
Sanatate multa

Ina bafta multa maine te asteptam cu vesti bune

Shubulina nu te speria dc ai avut doar de dim greturi. ori a fost o zi mai buna, ori ai facut ceva de ti-a trecut. cum au zis si fetele.

Shine clar tre sa le egalam pe fete.
cred k eu cu Aditza venim cu baieteii
eu va anunt luni ce e. asa k mai e putin. iar ea de luni intr-o sapt.

pana atunci mai e cineva care merge la morfo???
la toate burticile

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Shubulina nu are cum sa apese pe ficat
e prea mic
acu e jos. sub buric
deci nu e de la bb
pe prospectu de liv scrie ceva?
nu stiu dc sunt bune sau nu

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

vad ca scrie ca nu are contraindicatii..dar acu nu stiu
suna-l pe doctor maine si intreaba-l
nu lua asa
k nu ai de unde sa sti dc e bun sau nu

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara dragelor
ce repede treceti de la un capitol la altul

luna..eu sunt din bucuresti si voi naste la elias

madule nu stiam nimik de tine sa sti ca incepusem saimi fac griji ...nu apareai nicaieri , si tu stateai cumintica in pat ...imi pare rau ca nu e tocmai ok cu placenta , dar cine stie poate se ridica se poate intampla asta ' imp e ca l-ai vazut pe bebe si ca este bine ...vai dar ce pozici mumoase ai .........faci 11 sapt ...mama ce a mai trecut timpul, parca ieri imi ziceai.Deci nu ai facut 4 d nu ??? sau pozele sunt facute cu 4 d ? ...nu ma pricep ..urmeaza sa fac si eu peste o sapt si ceva abia astepttttttttttt.

am sunat dr si l-am intrebat daca am voie vit c mi-a zis ca da ...mi-a zis sa iau su paracetamol , strepsils ....asadar mi-am luat vitamina C ascovit parca are si lamaie si vit b parca ..ceva de genul , iar cu paracetamolul mie putin teama sa iau ...dar daca dr a zis .......... cred ca e ok

fetele eu am fost sa imi caut pantaloni ..... nu am gasit decat niste blugi la 160 ron , am zis ca mom nu dau atat ca nu ses tie cat iau in greutate si poate ii port acum decat doua luni si apoi nu mai sunt buni , asa imi voi achiztiona o pereche cam prin luna a 5 .....in rest nu am gasit nimik numai stiu cu ce sa ma imbrac mai ales pe vremea asta ........am aj acasa am gatit , am fc baitza si sunt ruptaaa ...ma bag in patut indata

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da bebelu,o sa sun.Nu vad nici un motiv pt "intepaturi".Eu luam Liv52 pana sa raman insarcinata.
Ahhh!!!O fi de la sumamedu ala.Acu mi-a picat fisa.Mai am 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna seara burticute.
Si eu am programare pe 5 iulie pt morfo. Doamne ajuta sa fie bine pt toate. Fara probleme de nici un fel.

11+

Mergi la inceput

te-am prins Adi

si eu care credeam k imi dai si mie un pont de unde sa imi iau pantaloni. nu se merita sa dai atatia bani acu pe pantaloni si sa nu iti mai vina mai incolo.

Albumele noastre

Mergi la inceput

pt ce iei sumamaned???

Loutzy

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ureaplasma pozitiva bebelu.Am mai zis ca-mi spusese sa iau 5 zile,de 2 ori pe zi.Mi s-a parut mult si nici med de familie nu a fost de acord.Si la farmacie mi-a zis ca=i mult.Am intrebat un prieten asistent si a zis ca e mult,am citit pe prospect si la alea cu, concentratie minia scrie ca se iau 1 pe zi/10 zile.Asa ca am luat si eu una pe zi.O sa-i zic medicului ca am luat asa cum mi-a zis.Parca as vrea totusi sa opresc si dupa astea 5 zile...nush ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bebelu ...de unde naiba ca nu se gaseste nimik

shubulina si eu am intepaturi cica sunt de la bebe si sunt normale

loutzy si eu tot pe 5 iulie merg la 4 d

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput