Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Abia acum? La ce doctor si ce clinica?

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

mi-am facut si eu programare la morfologia fetala pe 8 iulie
sa speram ca se vede tot ce trebuie vazut si va fi de bine

21+

19+

Mergi la inceput

Depinde de medicul de familie. Mie mi-a cerut recomandare de la ginecolog, insa am o prietena care are din sapt 10 , s-a dus i-a spus ca nu suporta caldura si i-a scriso imediat, fara sa ceara prea multe detalii.

Citat:
citat din mesajul lui anymona

stie cineva daca adeverinta medicala pt reducerea cu 1/4 a programului de lucru in sarcina (adica la 6 ore) o pot lua si de la medicul de familie????

din pacate, dr care imi urmareste sarcina spune ca nu e cazul deocamdata sa-mi dea o astfel de adeventa ...desi i-am explicat ca imi este foarte greu, ca stau foarte departe de servici (fac peste o ora), trebuie sa iau si metrou si ratb etc...

o seara buna va doresc si o noapte cat linistita

15+ + Clara Maria (01/02/2006)

19+

Mergi la inceput

Da, eu sunt multumita. E in concediu saptamana viitoare. Am inteles ca se intoarce pe 30, dar nu cred ca merge la spital toata sapt viitoare. Poti suna la spital sa intrebi cand se intoarce si cand e de garda.

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Alexa, tu mergi la Haiduc, nu? Parca am inteles ca este in concediu sapt viitoare, asa-i? Ma gandeam sa-i fac o vizita la Filantropia cand e de garda, sa vad si spitalul si sa-i cer si lui o parere in legatura cu colul. Tu esti multumita de el, nu?

Symo 22+ Diana

19+

Mergi la inceput

Burtici, cele care ati facut TT. In cat timp ati avut rezultatele?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am niste stari de lesin in aceasta dimineata de nu mai pot!Asa mi se intampla, nsh de ce, in prima perioada a zilei. Am avut si cateva ameteli sapt aceasta.
Fetelor, ieri mi-a fost chiar rau, am sms-uit-o pe Miruna pt ca intrasem in panica. Aveam dureri de mijloc si de burtica ca la CM, incepuse sa ma doara si spatele. Cine mai are contractii asa dure?Poate s-au agravat ca am fost stresata, dupa caum am scris zilele trecute, mai ales ca eu cu hipertiroida, nu am voie de niciun pic de stres. dar nu-s facuta din piatra!
Voi lua o perioada no spa, nu mi-e frica pt mine, eu pot suporta durerile, mi-e frica pt bebe!
Va las ca mi s-au inmuiat mainile de tot!

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Iar m-au luat contractiile si starile de lesin. Mi-e asa de frica!Cam des cu contractiile astea in ultimile 2 zile!Banuiesc ca in acest caz nu mai pot merge la bazin, nu?

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Cand am fost acum o sapt juma l gineco, mi-a zis ca la col nu-s probleme, ca-i lung si inchis.

Dupa cum vedeti, eu nici in weekenduri nu pot dormi pana mai tarziu, ma trezesc la 7-7.30, desi ma culc la 12-1 noaptea

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Cand am contractii, simt batai in burta
Doamne, mi-e asa de frica!

20+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Beatrice, incearca sa te linistesti, poate reusesti sa-ti revii putin din spaime si emotii. Si ia No-spa, te ajuta la contractii si la dureri. Sper sa treaca starea de rau pe care o ai .

Si eu ma trezesc dimineata devreme, chiar daca ma culc la 12-1. Sunt obisnuita ca la serviciu, la 5.20 sunt in picioare...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, imi pare rau. Nu stiu daca ajuta la ceva, eu am o problema la inima si am avut o perioada in care aveam frecvent atacuri de panica, lesinam, palpitatii, tahiardii de 140-150, tot tacamul (lucram enorm in perioada aia). Si am folosit un tratament homeopat, plus ceaiuri care sa ma linisteasca, gen tei, levantica, sunatoare. Incet incet am depasit perioadele grele si acum ma descurc mult mai bine. Cauzele stiu ca nu sunt aceleasi, dar poate se aseamana efectele. Tratamentele homeopate in general merg in sarcina. Ai putea sa incerci. Multa sanatate !
Anymona, sper sa nu fim la aceeasi companie. Si eu intentionam sa trec la programul de 6 ore (eu fac o ora jumatate pe drum la dus si inca atata la intors...). Nu sunt maso, dar sediul companiei s-a mutat cat eram in CIC si cum voiam repede al doilea copil am zis ca nu are rost sa imi caut alt job.
Crisis, pentru nasterea in apa ar merita. Zilele trecute am citit articolul asta si sincer la a doua nastere mi-ar place tare mult sa nasc acasa, cu o moasa.

Wk placut tuturor !

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice

Mergi la inceput