Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
Alynta in general ce faci tu cand ai programare la MF? Eu n-am avut niciodata, bine, nici n-aveam MF inainte de sarcina.
Cristina
25+
LilianaR spune:
Eu nu ma duc niciodata la MF! Am fost odata de urgenta in ultimii 3 ani!
Alynta, nu stiu de ce, am cautat pe net ce-mi trebuie pt. declararea/inregistrarea nasterii si scrtie ca si cert. meu si al lui de nastere si tot!
Nu m-am uitat in surse oficiale, recunosc! Vedem!
27+ 
chichiutza spune:
Liliana da, e nevoie de certificatele ambilor, la spital, pentru declararea copilului!
Cristina
25+
alexuza spune:
Medicul meu de familie este o doamna super care ma ajuta mereu cu ce am nevoie fara sa astepte sa ii dau ceva .de cate ori am sunat-o si i-am zis ce sintome am, mereu si-a dat seama ce am si de multe ori sa nu o stresez pe medicul ginecolog
si sa imi zica "esti disperata" ,o sunam pe ea .
in schimb MF care il aveam cand eram mik era foarte dezinteresata, m-a dus mama odata la ea si ia zis ca nu mananc, eram mereu somnoroasa si cred ca orice mama simte cand copilul ei are ceva , eii ea a zis ducetiva doamna acasa ca nu are fata nimic
bine ca mama nu a ascultat-o si m-a dus sa imi faca analize chiar a doua zi (unde a mai dat bani in plus sa ne dea rezultatele in aceeasi zi )si ce sa aflam aveam HEPATITA
Burtica de
29 +
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza in schimb MF care il aveam cand eram mik era foarte dezinteresata, m-a dus mama odata la ea si ia zis ca nu mananc, eram mereu somnoroasa si cred ca orice mama simte cand copilul ei are ceva , eii ea a zis ducetiva doamna acasa ca nu are fata nimic bine ca mama nu a ascultat-o si m-a dus sa imi faca analize chiar a doua zi (unde a mai dat bani in plus sa ne dea rezultatele in aceeasi zi )si ce sa aflam aveam HEPATITA Burtica de 29 + |
am mai auzit eu de asa "doctori"
25+
bebecris26 spune:
--------------------------------------------------------------------------------
alexuza bebe al meu a miscat si ieri si azi numai cand am stat in pat pe o parte sau in scaunul de la calc. nu-i place lui sa stau asa ca ii stramtez locul si imediat riposteaza dar in rest nu prea a miscat zilele astea doua. dar incerc sa nu mai intru in panica pt ca deja m-am obisnuit cu programul lui, cateva zile misca foarte mult si vreo doua zile foarte putin(probabil doarme). asa ca nu intra in panica daca totusi ti-ai simtit bebelusa
cristina si bebe in burtica 25+sapt
cristina si bebe in burtica
25+sapt
bebecris26 spune:
Cris, eu nu as ocroti musai o anumita categorie! Unul e special ca e bolnav, altul ca e stresat, alta e insarcinata, altul are o ruda cu probleme, altii nu au ce manca... Fiecare le are pe-ale lui, nu vad de ce unul sau altul m-ar considera pe mine speciala in defavoarea lui! (In afara de sot, care nu are de ales! )
In plus, nu e nici macar in firea omului sa se lase pe el la o parte in favoarea altuia. Omul fiind, prin esenta sa, o fiinta egoista! Altfel nu ar mai functiona instinctul de conservare!!
Asa incat, fiecare sa-si vada de el si sa-si diminueze cum poate starea de stres. NIMENI nu are grija de tine mai bine ca tine insuti!
27+
asta asa este, fiecare are problemele lui dar totusi.....nu neaparat sa te protejeze cum o faci tu sau sotul dar macar un pic de respec. asta e societatea in care traim
cristina si bebe in burtica 25+sapt
cristina si bebe in burtica
25+sapt

burticile si