Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (89)
Raspunsuri - Pagina 21
georgescu oana spune:
uite , daca nu uit .... ceea ce nu eexclus ca neuronu insrcinat e cam uituc , va scanez articolul si il pun sa il cititi
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 24s +
Martie-Aprilie
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Am si eu o nelamurire..poate ma ajuta mamicile cu experienta.. Este normal sa miste atat de mult copilul in burta? Adica fara pauze?? Am incercat sa dorm un pic si nu am putut sub nicio forma..face tumbe, alearga..este super activ. Nu ma intelegeti gresit, imi face placere ca il simt mereu..orice as face..dar nu stiu daca e ok. M-am lasat de cafea de 2 zile..insa nu s-a schimbat nimic.. Klarisse graviduta 25+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Dac nu bei cola cu ness si cafea tare e foarte normal! El e vesel ce sa-i faci!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana Gata am schimbat si noi semnatura ... sa se vada ca am crescut Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 24s + Martie-Aprilie |
Felicitari! Da un linck cu articolul te rog! Suna...bizar!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Cum adica i-au dezactivat contul lui nike? Pe bune? Este vreun moderator aici pe forumul asta caruia sa-I adresez o intrebare? Tata, eu am mai intrat pe forumuri, dar haotic asa ca pe asta nu s-a administrat nicaieri! A fost atentionata ca I se va dezactiva contul sau ceva? Ce prostie! 27+ ![]() |
Ea imi spune pe cand avea interdictie sa scrie ca i-a dezactivat contul! Ii spuneam ca nu e adevarat ci ca dupa ce expira avertismentul va putea scrie! Cand au expirat zilele de "pedeapsa" s-a logat si nu mai poate! Am incercat sa o fac si eu(cu id-ul si parola ei) si nu am reusit! Vezi ca in partea dreapta jos, la fiecare mesaj postat sunt doua casute! In una scrie "raporteaza moderatorului"! Eu am dat click acolo la unul din mesajele mele si le-am cerut o lamurire la situatia ei si ce se poate face! De o saptamana nu am primit nici un raspuns....
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am ras cu lacrimi la asta:
http://www.youtube.com/watch?v=hXVmPBLdjzk
Alina-Mirela