Placa de par
Am o claie de par in cap,pe care n-o mai sufarEste ondulat,firul relativ subtire,mult,de cate ori imi fac baie la cap,a 2-a zi e cosmar,nu stiu cum sa-l mai strang ca sa stea si el mai frumos!Am avut perie din aia rotativa de la Rowenta,a fost bunicica,tot infoiat statea,da cu o forma oarecare,ieri mi s-a ars,mi-a iesit fum din motoras!M-am hotarat,imi iau placa!Stiu ca nu e buna,ca arde,ca bla bla bla da asa nu mai pot sa stau,mai ales ca am 2 maini stangi,nu sunt in stare sa mi-l intind si aranjez cu peria si foenul.
Asadar,de care aveti,sunteti multumite,ce-mi recomandati?
Sar'mana de info.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Raspunsuri
mirunajr spune:
Fii-mea are una de la Rowenta...ea e multumita....eu nu as fi multumita de nici un model... m-a tot rugat sa-i cumpar si daca nu a reusit cu mine l-a induiosat pe taica-su si de Mos Nicole i-a zis ca vrea placa...Evident , i-a luat.
Sint impotriva lor, tocmai pentru ca orice mi-ar spune orice, arde parul...cu toate geluri si tratamentele...
XIO spune:
Eu am un set de la Remington S8670 . O prietena si-a luat o placa , ultima de la Remington , eu am ales setul pt. ca avea si placa , si ondulator , si alte chestii pt. aranjat parul. Mi-a zis ca nu trebuia sa-mi iau asa , ca nu e la fel de buna placa.
Ei , pe naiba , este foarte buna , intinde parul foarte bine , ondulatorul la fel.
Si eu am parul cam la fel , adica e putin ondulat , firul normal, si e lung pana la fund, deci e de munca , dar sunt multumita pe deplin.
Nu tiu cume placa la care se face acum reclama , una la care setezi tipul firului de par si iti selecteaza caldura.
P.S: majoritatea placilor iti ofera posibilitatea de a seta intenitatea caldurii ca sa iti protejezi parul.
Sunt si solutii pt. protectie , de la Wella , e vreo 70 de lei max , eu mi-am luat din Auchan una cu vreo 15 lei .
masca nu foloseam dar acum mai pun cand stiu ca folosesc placa&ondulatorul. E ceva naturist , gen alea cu placenta , dar e pe baza de miere si lapte.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Anda08 spune:
Si eu am o placa Remington si este foarte buna, nu pot sa ma plang; eu inca il folosesc la puterea minima caci am parul subtire si este mai mult decat suficient (il am de exact 2 ani - e ca si nou, plus ca il folosesc mai mereu); si foenul este la fel de bun
A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin
josefine spune:
Incearca crema de par de la Vitality's - o crema intr-un tub verde. E pentru indreptarea parului si pentru luciu. Nu ai nevoie de placa cu crema asta. O gasesti pe la saloane (probabil si la importator, dar trebuie sa ajung acasa sa vad care e numele firmei).
De ani buni o folosesc - e absolut minunata. Si daca ai rabdare sa te usuci cu peria, se intinde ca si cum ar fi cu placa.
PS: Nu am nimic cu placa, dar trebuie sa cauti alternative inainte de a o folosi zilnic.
www.razvanphotography.com
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui josefine Incearca crema de par de la Vitality's - o crema intr-un tub verde. E pentru indreptarea parului si pentru luciu. Nu ai nevoie de placa cu crema asta. O gasesti pe la saloane (probabil si la importator, dar trebuie sa ajung acasa sa vad care e numele firmei). De ani buni o folosesc - e absolut minunata. Si daca ai rabdare sa te usuci cu peria, se intinde ca si cum ar fi cu placa. PS: Nu am nimic cu placa, dar trebuie sa cauti alternative inainte de a o folosi zilnic. www.razvanphotography.com |
Depinde foarte mult de tipul de par , de lungime.
Eu am un ser de la Garnier cumparat din Canada , la nio din pacate nu e , face parul extrem de frumos si intins dar nu se compara cu placa.
Chiar meriti aplauze ca ai rabdare sa iti usuci parul si sa il intinzi cu peria am incercat o data si am lasat-o balta.
Crema de care spui o aplici pe parul umed sau imediat dupa dus?
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
josefine spune:
Xio, crema www.haircolorshop.nl/shop/catalog/images/WE-HO%20LIGHT%20STREET%20LISS%20STYLER.jpg" target="_blank">http://www.haircolorshop.nl/shop/catalog/images/WE-HO%20LIGHT%20STREET%20LISS%20STYLER.jpgasta ]/url] e. O aplici pe parul umed, nu se clateste si nici nu face parul imbacsit.
Nu e nevoie sa il usuci, ca se "imblanzeste" oricum de la crema si sta intins, dar capata parul un luciu daca il usuci cu peria si ii dai si volum.
E un produs profesional, cine a folosit produsele de la Vitality's nu se mai intoarce la altceva. Au si un sampon demential cu ulei de masline si masca de par:-) Dar, trebuie luate ori de la un salon ori de la importatorul din Ro. Eu am din Ro, ca pe aici nu gasesc:-).
www.razvanphotography.com
valentinag spune:
O sa ma uit dupa crema asta care zici josefine.Cat despre intins parul cu peria,nici o sansa,nu sunt in stare,am 2 maini stangi cand e vorba de aranjat parul.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
elyanne spune:
Eu am placa www.onestop.ro/placa-de-intins-parul-remington-s9000--pid13962" target="_blank">Remington S9000
Sunt f. multumita... Si eu am tot doua maini stangi... cu toate astea reusesc sa indrept parul f. bine... si sa ramana asa... nu s-a ars sau deteriorat... dar nu folosesc niciodata functia cu apa... asa m-a invatat coafeza... doar pana la treapta 5-6 de incazire... si fara apa...
Folosesc si produse pentru potectia parului impotriva foenului/placii... Si inainte sa-l intind cu placa trebuie obligatoriu uscat cu peria... chiar daca am parul ondulat si are suficient volum, daca nu-l usuc cu peria, la radacina sta lipit de cap... Il usuc si ii dau si volum, apoi il "imblanzesc" cu placa Niciodata nu folosesc placa daca parul este inca umed...