FIV la Cluj 39-intalnire
Raspunsuri - Pagina 9
petrutaf spune:
fetelor care veniti la intalnire sa-mi lasati pe PM nr. voastre de telefon sa nu intreb pe toata lumea de la chios dc au venit la intalnire
o saptamana usoara!
cristina3343 spune:
Mara,concediu placut pe cand ti-l iei!
Petruta,fetele,de-abia astept sa ne intalnim!
Eu am mai sporovait (ca si aici de-altfel) cu alinuta la telefon.
Sper sa fie joi o zi ca astazi,cu soare.
Uratica,criadema si restul fetelor mai dati un semn de viata!
la toate
corivio spune:
Petru...ai PM.
Pentru voi:
http://www.youtube.com/watch?v=iRYvuS9OxdA
Corina,in curand o fericita
corivio spune:
Mie imi place la nebunie piesa asta.
Cred ca in acest weekend in care fratele meu termina facultatea,ma insemineaza si pe mine.
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
Corina,multumim de melodie.
Sa fie IA norocoasa
Felicitari si pentru fratele tau;scuze ca intreb dar se fac inseminari si in weekend?
cristina3343 spune:
Haideti fetelor sa spargem anul asta gheata groasa,mai bine sa fim noi "groase"
Urmez eu in toamna
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saboupetruta mara72 Sigur o sa fie bine si pentru noi toate ! |
cu siguranta va fi bine, las ca vine toamna si se umple pe aci de bebelusi.Si pe cand ma intorc eu din concediu o sa gasesc cu siguranta vreo 3-4 gravidute pe aici
cristina mersi, sper sa fie un concediu placut, sa imi refac fortele sa ma pun pe treaba dupa ce ma intorc. Concediu placut si tie.
Fetelor, sa aveti intilnire placuta si sa beti si pentru absente cite un pahar
cristina3343 spune:
Corina,multumesc.
Mara,multumesc si eu de urare,eu intotdeauna ma simt foarte bine in concediu;acuma trebuie sa ne relaxam si mai sica sa reusim
Asteptarea asta pana la IA,FIV e mai nasoala....
Sigur reusim pana la urma,am si eu o gramada de matusi(acuma-s pensionare),care au facut tratament multi,multi ani si care pana la urma au reusit si au facut nu unul ci mai multi copii(cu diferenta intre ei de cativa ani)
Nu demult am fost la unul dintre copii la nunta
Mara,e foarte bine ca-ti permiti FIV in afara,cica nu doctorii sunt mai buni,ci laboratoarele,tehnologia aia e mai avansata;tine-o tot asa cu strainatatea,umila mea parere,mai am niste cunostinte ce tipa vreo 10 ani de zile tot a pierdut sarcinile de numa'si a reusit pana la urma la debrecen,dupa care a nascut cu micu.
Bruni,ce faci,ai ajuns?
Corina,petruta ce faceti?
la toate
O zi frumoasa in continuare!
Se pare ca si vremea tine cu noi.
cristina3343 spune:
Fetele,m-am intalnit astazi cu o prietena si-mi povestea de altcineva care a reusit la a-11-a fertilizare.
CHIAR NU-I DE DORIT,DAR VAD CA SE REUSESTE