FIV la Cluj 39-intalnire

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

HELP.....AM FACUT DIMINEATA TESTUL DE PIPI SI pe prospect scrie asa in 3 minute trebuie citit rezultatul ,zis si facut,dar nu se vedea decat o liniuta dar dupa inca vreo 5 minutea am mai dat o privire si a aparut cea de a doua liniuta foarte slab dar ere acolo ....niciodata nu a mai aparut liniuta a doua ...si am facut la viata mea ceva teste de pipi....intrebare acuma asta este bb sau e gresit testul.....
mai vb mai tarziu ca sunt la munca si am uintrat pe calc lui sefa care aiesit la o tigara ....
am testul la mine si acuma cea de a doua liniuta este tot acolo ...oare ceo fi ....revin

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

alinuta mai incarca un alt test de la o alta firma! vezi ca exista si teste care pe pot face la orice ora a zilei! sau cel mai sigur analiza de sange !!!!
doamne da sa fie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

si la mine se vedea o liniuta roz pal ! daca valoarea la beta e inca mica a doua liniuta nu are intensitatea primei linute!
nu scrie exact in ce interval sa citesti rezultatul ?la majoritatea care le-am facut eu scria sa interpretezi dupa 5 sau 7 minute dar nu mai tarziu de 10 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alinuta mai fa un test , eu zic ca e bebe , daca linia a doua e existenta..doamne ajuta, iti tin pumnii stransi
criadema multumesc, concediu placut..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Alinuta draga mi-a stat inima in loc de emotie cand am citit ca a aparut si a doua liniuta;mai fa un test ,cere-l pe cel mai bun de la farmacie si eu cred ca e bebe,asa i s-a vazut si la sora mea,a doua liniuta f.f.slab.
Te pup si hai cu confirmarea,noi iti tinem pumnii
Criadema,ma bucur ca sunteti bine,sper sa prindeti vreme buna sa puteti merge
Bruni,am reusit cu melodia,imi place ,multumesc ,mai trimite ca eu sunt fan cu muzica
E fain ca inteleg si versurile...
Va uitati fetelor la meci astazi,ca eu da si si maine sau cand e finala

Mergi la inceput

Alinuta,dedicatie pentru tine
http://www.youtube.com/watch?v=sLSWJtxvaUY
Bruni,imi place mult si celine dion,are o voce super.

Mergi la inceput

Alinuta draga ,hai deschide-ne capitolasul nou cu vestea bunaaaaaaaa

Mergi la inceput

buna dragele mele ...acuma am ajuns si eu acasa de la munca si in drum spre casa am intrat la farmacie si am luat inca un test pe care il voi face dimineata ...........am o inima cat un purice ,o parte din mine spune da, crede ca sa intamplat minunea mult asteptata iar cealalta parte zice stai calma ca este doar o iluzie.....e foarte greu ,pana astazi nici nu ma-m gandit la momentul acesta dar nu e o senzatie de placut ci de macinare cu intrebari fara raspunsuri si incertitudine......
cristina nu stiu cand am sa am timp de capitol dar am sa-l fac de indata ce prind putina pauza...
petruta,brunadria,cristina ...mersi de sfaturi si sper ca maine pot sa fiu mai explicita cu liniutele alea

buburneak

Mergi la inceput

cristina ....mersi de melodie

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alinuta eu as face testul acuma
nu cred ca as mai avea rabdare...
dar bravo tie ca rezisti, am presimtire ca o sa fie bine!
bafta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput