FIV la Cluj 39-intalnire
Raspunsuri - Pagina 13
petrutaf spune:
am si eu o intrebare mancam si bem sau doar ?
eu ajung si pe acasa inainte de intalnire si aveam o dilema sa pap ceva sau nu
cristina3343 spune:
Petruta,eu nu cred ca mananc,cred ca doar beau ceva,ca este ziua unei colege si da pizza la toata firma,dar care vine direct de la servici poate ii e foame...
Sau poate ma hotarasc adhoc sa mananc si eu ceva...
edennoa spune:
salut la toate fetele
incerc sa ajung si eu pe 18,30 pe pod; daca ratez intinirea de pe pod, va sun cind ajung
incerc sa trec pe acasa sa iau ceva albastru , daca nu apuc voi fi intr-o rochie verde (tot pe acolo )
si eu o sa maninc ceva ca sigur imi va fi foame ; nu o sa stau foarte tirziu ca de dimineata trebuie sa fiu fresh pt o sedinta de la ora 8
kry spune:
sper ca ne povestiti si celor care n-am fost cum v-ati distrat. Ma gandesc ca acum petrecerea e in toi
va pup
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
O zi frumoasa,a fost super fain,toate fete frumoase si simpatice,una si una,am zis ca mai organizam si altadata,cred ca prin august cand vine iar alinuta
Sa aveti,sa va faceti o zi minunata!
Eu pe net sunt mare si tare cu bericile,dar cand sa o fac,am baut doar suc
Kry va pup
la toate
pogonici1977 spune:
vreau un ajutor de la voi fetele
..sfaturi
miam facut hormonalele de ziua 3 si astea sunt rezultatetele
FSH 11,4 mUI/ml-- faza foliculara 2-10
LH 5,84 mUI/ml- faza fol 1,1-11,6
Estradio-59,8 pg-ml -fz fol 12,5-160
prolactina37,3ng/ml-fz fol2,39-25,12
deci prolactina este marita.....de ce nu stiu
cele care stiti sa mi dati un sfat va rog sami spuneti ce sa fac..ca nu pot aj acum la nici un dct sami vada rezultatul
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
help....sunt disperata..imi vine sa plang dar sunt la munca si nu pot
a reusit vreuna din voi cu un FSH de 11,4??????????????? caci si acesta e pest limita normala
mai am vreo sansa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti