FIV la Cluj 39-intalnire

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Petruta,sa speram ca tine cu noi,parca mai frumos ar fi in aer liber decat intr-o incapere,fie ea chiar ca si la city plaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Multumesc de info!

Pe sotul meu foarte greu il duc la spital, si de aceea caut o clinica privata unde sa pot face o programare si unde sa se si respecte aceasta programare, pentru ca nu santem din Cluj, si deci trebuie sa faca recoltarea la fata locului.

Mergi la inceput

Elena,sper sa reusesti la synevo sau unde incerci,dar daca e prea multa lume incearca si la gine 1,doar si la IA se ia proba la fata locului,mai bine asa la fata locului,cand ma gandesc ce stres am tras si noi sa ajungem la interservisan in alea 30 minute din aproape celalalt colt al orasului.
Eu cand am fost pt.IA la gine,era acolo un cuplu ce venise pentru spermograma,nu mai stiu cat costa,30 roni,cam asa ceva
si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

elena incearca si la Gynia(str traian Mosoiu), au site cauta un nr. de tel , acolo conditiile sunt mai umane dar si preturi mai piperate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Chiar nu stiam de Gynia, o sa incerc acolo.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

synevo - sediul de la institutul oncologic
proba se preia pina la ora 14, in recipient steril de la farmacie, dusa in max 30 min la temp corpului
costa 40 lei, rubricile ce se dau sunt toate okay
abstinenta 3-5 zile pt evaluare optima

am facut si la gynia, costa 70 lei, nu au camera speciala de prelevare, te lasa intr-un salon; noua ne-au zis sa aducem de acasa

Citat:
citat din mesajul lui elena74

Am si eu o intrebare la fetele din Cluj!

La ce clinica privata se poate face o spermograma in conditii cat de cat normale?

Multumesc

Elena

Mergi la inceput

fetele cu intilnirea - a ramas miine la ora 19 la chios?

Mergi la inceput

Edennoa,fetele,eu voi fi acolo la 18,30,care poate sa vina la ora aia,eu va astept ...cu berica in mana hi hi hi(glumesc desigur)
Parca si alinuta zicea de 18,30 dar n-am reusit sa dau azi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Tu fetelor!in primul rand.
Eu nu ajung decat in jur de 19.30;atunci sper sa termin si eu cabinetul.
E tare tarziu asa?
Si mai am o intrebare (eu sunt mai blonda ):cum ne recunoastem?
In rest, eu sunt bine ;am un folicul grasut , care sper sa dea DD sa se materializeze intr-un mic.

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

eu numai la ora 19 pot ajunge, va sun cind ajung la locatie si ne gasim

ne vom recunoaste dupa un telefon scurt; foliculii nu se vad asa la prima intilnire sa ne recunoastem asa

Mergi la inceput