'niponele', help pls

'niponele', help pls | Autor: crissy

Link direct la acest mesaj

si am ajuns in cele din urma si la capitolul decoratiuni in camera lui yuki cel mic si voinic...

am nevoie acum de orice sfat binevoitor in legatura cu tema - japonia - pe care vreau sa o desfasor pe peretii si geamurile camerei.

in primul rind, vreau sa desenez pe pereti urmatoarele cuvinte: (in litere din alea ciudate, care pe mine m-au fascinat intotdeauna) yuki, dragoste, casa, copilarie, soare, fericire, caine, liniste, dar nu stiu unde sa gasesc traducerile acestor cuvinte, scrise cu acelasi font, ca sa pot construi tipare pe care sa le folosesc la vopsit...

pentru ferestre as dori draperii, storuri tot cu tematica japoneza, oare pot gasi asa ceva in ro?

a voastra, indatorata, kitty

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Pentru geamuri, nu draperii ar fi indicate ci geamuri cu hartie.... daca vrei sa fie japoneze ... HA HA HA
Pentru cuvinte, trimite-mi adresa de email si o sa-ti scriu in Word un document, pe care sper sa-l poti vizualiza pe computer....
Inca o intrebare Yuki... e in traducere zapada ? sau altceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Kitty eu o sa iti dau un link unde poti sa iti cauti tu ideogramele pe care vrei. deci: http://www.thejapanesepage2.com/kanji/dictionary.htm Scrii la search cuvantul in engleza si iti apare lista cu kanji. Cred ca asa ar fi cel mai bine. Dupa ce iti alegi ce vrei sa "pictezi" faci un pic de exercitiu si apoi le transcrii pe o bucata mai mare de carton , pe care mai tarziu o sa o folosesti ca sablon.Aha! Calculatorul tau poate citi caracterele jp? Buuun! Draperii si storuri nu cred ca o sa gasesti in Ro. Poate doar pe la magazinele cu chinezarii sa mai fie ceva (nu intzeleg exact nici ce vrei tu), dar cine stie poate ai noroc Aha pt un aspect cat mai japonezesc() al camerei incearca sa atarni pe peretzi cat mai multe origami. Stiu ca ambasada Jp in Ro are o bilioteca deschisa publicului si de acolo iti poti procura materialele necesare pt asa ceva(hartie, carti step by step etc). Aha! De la biblioteca respectiva poti imprumuta si casete video si poate ca au si cu decoratiuni interioare pe bebei. Majoritatea sunt in lb engleza dar sigur o sa te descurci. Nr de telefon le gasesti daca dai un search pe google.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput