FIV in Ungaria 109
Raspunsuri - Pagina 6
Motzishor spune:
bombi, imi pare asa de rau!. D-ne nu stiu ce sa zic. Te imbratisez tare, tare de tot si te rog sa te recuperezi rapid. Eu sa stii ca ma gindesc si la donare de ovocite daca nu merge cu ce am eu de la D-zeu. Nu vreau sa disperi, vreau sa te linistesti... apoi vezi ce se poate face mai departe. Te cu mult drag si sint alaturi de tine.
BoboMom spune:
Of, mai Bombi... Sa-ti dea Domnul putere sa mergi mai departe si implinirea dorintei intr-un fel sau altul in viitor!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
bombi spune:
unii dintre noi (eu si sotul) nu sint pregatiti sa renunte la materialul genetic propriu
corina_anam spune:
Alinamolnar acum am citit din urma, imi pare rau ca nu ai reusit, dar oricum felicitari pentru decizia de adoptie! Iti tin pumnii ca totul sa decurga bine si-ti urez mult noroc
atena_77 spune:
Laura Garner: tu spuneai ca ai facut in USA sonohisterograma salina -imi poti da te rog ceva lamuriri: facusesi in prealabil Histerosalpingografie? ce ti-ai verificat cu sonohisterograma, cavitatea uterina? de ce ti-a fost reomandata? cand ai ramas, la FIVul de imediat dupa aceasta procedura? ai facut si histeroscopie?- multumesc mult.
Motzishor spune:
stiu ce spui , bombi, si eu sint cam in aceeasi situatie: ma incapatinez sa am copii din materialul genetic propriu mai ales pt. ca tatal meu a murit de curind (de apoape 3 luni) si tare as vrea sa am ceva de la el ... E tare dureros! D-zeu sa fie cu voi!
mami_vreau spune:
atena eu am facut histerosonograma la pk.
nu facusem hsg inainte insa aveam la activ o laparoscopie si o histeroscopie.
cand m-am dus la consultatie la pk eram dupa un fiv nereusit si deoarece el vedea "ceva" in uter mi-a cerut permisiunea de a face histerosonograma... este o procedura foarte simpla care seamana foarte mult cu un embriotransfer (de fapt chiar si pk a facuta aceasta comparatie) numai ca prin cateter iti introduce solutia salina care permite ca uterul sa fie vizualizat mai bine. si histerosonograma a aratat 'ceva' la mine in uter astfel incat pk mi-a recomandat histeroscopie in tara. pe care am facut-o ulterior si era vorba despre o sinechie.
acum, judecand dupa situatia ta, eu as face direct histeroscopie si nu m-as mai incurca sa caut medic in tara care sa faca histerosonograma... histeroscopia e o procedura foarte usoara, eu am facut-o cu anestezie totala (de-aia usoara ca la punctie) de ambele dati si vreau sa iti spun ca la o ora dupa histeroscopie eram la shopping... mai ai un avantaj daca faci histeroscopie... daca se constata ca este o problema undeva si trebuie sa se intervina, medicul o va face in aceeasi procedura, cum a fost si la mine de altfel... asa ca eu una vad numai avantaje...
iti recomand sa o faci la medlife cu albu. eu acolo am facut-o pe a 2-a si am fost foarte multumita...
daca mai ai intrebari, nu ezita.
bombi imi pare nespus de rau!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
bombi spune:
va multumesc tuturor pentru suport
e nasol tare . ne pusesem multe sperante in metoda asta. dar ori avem ghinion incredibil, ori defecti se baga in fata, ori Dumnezeu are alte planuri cu noi