Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Ralu, am vazut si eu dispozitivul pt orez, mi-as lua si eu, dar la conditiile de comanda de 100 de ron si 24 lei transportul...poate ne combinam mai multe. as mai intreba si la imaginarium de ude am luat eu beibicucu, daca aduc asa ceva si la ce pret, daca mai intereseaza pe cineva

Dia, eu il pup toata ziua, ca stiu ca mai tarziu nu o sa ma mai lase pupam si noi muschetarii

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Lyly sau altcineva, mai puneti o data, va rog, link-ul cu dispozitivul pt orez? Ieri, cand l-am accesat, am primit error404 si azi merge net-ul atat de incet ca nu am rabdare sa caut in urma. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Ralu, am vazut si eu dispozitivul pt orez, mi-as lua si eu, dar la conditiile de comanda de 100 de ron si 24 lei transportul...poate ne combinam mai multe. as mai intreba si la imaginarium de ude am luat eu beibicucu, daca aduc asa ceva si la ce pret, daca mai intereseaza pe cineva

Dia, eu il pup toata ziua, ca stiu ca mai tarziu nu o sa ma mai lase pupam si noi muschetarii

pozicile noastre

varsta noastra

Lyly sau altcineva, mai puneti o data, va rog, link-ul cu dispozitivul pt orez? Ieri, cand l-am accesat, am primit error404 si azi merge net-ul atat de incet ca nu am rabdare sa caut in urma. Merci.

www.erfi.ro/produse-bebelusi/masa-bebelusului/dispozitiv-preparare-orez-pentru-babycook.html#." target="_blank">dispozitiv orez

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui monis5
mie imi place tare ca la noi au ramas mai multe fete care alapteaza chiar decat la dovlecei, care erau la inceput croite tare pe alaptat. cred ca ne-au folosit enorm incurajarile reciproce, toate informatiile pe care le-am schimbat aici, ca sa nu mai zic ca sunt convinsa de utilitatea informatiilor pentru fetele care au avut ghinion de data asta (pe care le pup pe toate) , dar care vor alapta cu succes pe bebe 2

subscriu si io, aici suntem o gasca super de mamici, ne-am cernut cum nu se poate mai bine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

si eu subscriu si va multumesc iar. Mie mi-au fost de mare ajutor postarile voastre atunci, la inceput, cand alaptatul a fost tare greu si in jur, cu exceptia mamei, numai descurajari primeam.

Acum, ca am inceput diversificarea, e un nou moment important. Stiu ca productia se regleaza si acum si ca totul e sa pun bb la san des, dar tot nu inteleg de ce atatea prietene de-ale mele care au alaptat pana la 6 luni, dupa ce au inceput diversificarea, au pierdut laptele in 5-6 saptamani. Care o fi explicatia? Mese de solide prea bogate? Sau altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si io prin zona,ta'su de rechinasa chinuie una bucata rechina maraita sa adoarma si io crosetez la o palarioara albastra, ca nu are rechina culoare sa se asorteze cu marea

O beuta ceva????

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
si eu subscriu si va multumesc iar. Mie mi-au fost de mare ajutor postarile voastre atunci, la inceput, cand alaptatul a fost tare greu si in jur, cu exceptia mamei, numai descurajari primeam.

Acum, ca am inceput diversificarea, e un nou moment important. Stiu ca productia se regleaza si acum si ca totul e sa pun bb la san des, dar tot nu inteleg de ce atatea prietene de-ale mele care au alaptat pana la 6 luni, dupa ce au inceput diversificarea, au pierdut laptele in 5-6 saptamani. Care o fi explicatia? Mese de solide prea bogate? Sau altceva?

hmmm..oare de ce? poate ar trebui sa le intrebi daca nu cumva au scos de tot lapticul dupa fiecare din mese(aia de fructe, aia de legume), poate au introdus si gustarica a 3 pe zi, poate le dau si cereale pruncilor seara la culcare..Nu imi dau seama de ce si cum..Ca eu am lapte, de fiecare data dupa ce papa rechina strang si vad ca mai iese laptic, si asta mereu. Acum cu aproape 2 zile pauza completa de diversificare vad ca au inceput sa se umple sanii iarasi bine, cum spunea Monis, se regleaza dupa cerere. Daca cererea e mica, probabil si oferta e pe masura. Daca cumva au inlocuit de tot mesele de laptic de peste zi cu papica diversificata, probabil ca riscul sa pierzi lapticul e mai mare..Dar astea is doar supozitiile mele..nu cred ca ma pricep eu mai bine..parerea mea..pam pam

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Buna seara, prezenta si eu la apel.

Multumesc pt link-ul cu dispozitivul de orez, doresc si eu, asa ca ma puteti numara pt comanda.

Fetita a adormit greu tare, o intind la masa si la ceilalti copii, sper sa ii mai prind treji ca le-am promis ghicitori (suntem aici cu 4 copii in total), sper sa reusesc sa mai intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Citat:

Buna seara, prezenta si eu la apel.

Multumesc pt link-ul cu dispozitivul de orez, doresc si eu, asa ca ma puteti numara pt comanda.

Fetita a adormit greu tare, o intind la masa si la ceilalti copii, sper sa ii mai prind treji ca le-am promis ghicitori (suntem aici cu 4 copii in total), sper sa reusesc sa mai intru mai tarziu.

nu ne spui si noua vreo 2-3?

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

RamoC, Madame X, cred ca sunt cam grea de cap ca nu am inteles la ce te refereai dupa faza cu cosuletul pt orez al babycookului

M-am exprimat eu ca pixu, iote de aia nu ai inteles tu nimic. Vroiam sa zic, ca mi s-a parut utila chestia asta de fiert orezul si am regretat ca nu am comadat-o odata cu beibicucu. Apoi mai vroiam sa stiu, daca in cautarile tale, ale voastre pe net nu ati gasit cumva vreun distribuitor care vinde si canita aia de la beibicuc, separat. La a mea i-au iexit lamelele alea Si nu mai reusesc sa le pun la loc.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Alex a inceput iar sa se trezeasca urland, a adormit la 9 la san, si s-a trezit plangand in hohote, cu suspine. acum l-a luat ta'su la leganat si adoarme, se trezeste plangand, o fii de la dintoc nr 2?

strumfy, bananele alea erau asa buuune, nici nu semanau la gust cu astea de la noi

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput