Prietene la bine si la greu - 26

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Dana imi inchipui ce penibil e sa-ti dai seama ca a incercat sa va fraiereasca...bine ca nu a disparut si altceva din casa...cred ca sotului i-a iesit un fir de par alb in seara aia...nu l-a trimis pe Mos pana'n Cuba sa-i aduca alt Rom ?

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

hellooo..mai e cineva? Dana n. vreau si eu un pahar de vin rosu,ca pe cel din bar l-am topit....de stiam ca e petrecere asa mare prin zona ma infiintam mai devreme,dar eu incercam sa-mi fac "temele" si am pierdut "bancuta plina" de care mi-era dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

miany mai sunt si eu pe-aici...cu un singur ochi ramas deschis, celalalt a cazut la datorie ... incet incet ma retrag si eu ca prea mult m-am impiedicat...noapte buna to everybody

_
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Dana imi inchipui ce penibil e sa-ti dai seama ca a incercat sa va fraiereasca...bine ca nu a disparut si altceva din casa...cred ca sotului i-a iesit un fir de par alb in seara aia...nu l-a trimis pe Mos pana'n Cuba sa-i aduca alt Rom ?

_
Comoara mea

Nu Ancutza, de lipsit nu ne lipsea...asa erau oameni ok, numai ca mosul nu rezista in fata alcoolului. Atunci al meu a hotarat sa incuie dulapul si sa ia cheia cu el...nu a mai avut cand. Vecinii s-au mutat iar pe Eva o duceam la ei acasa cand era nevoie.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica,nici nu vreau sa ma gandesc!!!
Cat era in Tokyo,mai invita dintre angajati la el in birou si se mai tratau cu cate ceva....dar vorbea si cu mine pe messenger/skype,cu mic,camera etc....asa ca....

Dana,dar daca l-a baut Eva?
Tare mosulica,ii era pofta...si uite asa si-a tratat si el artritele cu niste `licori` de calitate!
Eu am inceput sa colectez sticlute miniaturale,dar deja i-am `imprumutat` vreo 3 lui Richard,ca ba avea chef de Cogniac si nu avea in casa,ba de Whisky....

Hmmm,stai ca mi-am amintit ceva,apropos de lasat cunostinte/rude sa aiba grija de casa....am lasat si eu o verisoara,si fetita ei de 10 ani mi-a consumat 3 parfumuri(aproape toata sticluta) in 2 saptamani...pe unde s-o fi dat cu atata parfum,nu stiu....dar si acum ma mai doare inima,asa ca-l ineteleg pe sotul tau!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

somn usor ,ancutza si cat mai putine frichineli...by the way,Saby e o minunatie!! Succes la mutat!(tin pumnii sa se rezolve cat mai repede)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

hellooo..mai e cineva? Dana n. vreau si eu un pahar de vin rosu,ca pe cel din bar l-am topit....de stiam ca e petrecere asa mare prin zona ma infiintam mai devreme,dar eu incercam sa-mi fac "temele" si am pierdut "bancuta plina" de care mi-era dor...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Cum sa nu Miany, esti servita...dar si eu ca si Ancutza cred ca incet, incet ma retrag...nu de alta dar nu prea mai vad tastele bine...de la obosela...la ce va gandeati?

Lumi, uite ca la Eva nu m-am gandit.
Nasoala faza cu parfumurile tale. Dar mama nu o vedea?

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

dana n.,tare mosulica!! bine ca nu avea si alte metehne...

Lumi ma bucur sa te "vad"..vazut filmuletul cu nora draga, e o scumpaaa!!
apropo de dinti,si la noi cei de sus (impropriu spus,ca de fapt e vb de partea dreapta sus si jos) sunt mai cu cantec..parca la ceilalti nu ne-am chinuit atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,eu ma retrag,ca sunt treaza de la 6,si nu mai pot. Si mai bine ma culc inainte sa ajungaRichard,ca apoi trebuie sa ascult totul despre meci si despre prietenii lui si vietile lor

Miany,am vin alb,rosu,gin,vodka,whisky si sampanie(una buna,cealalta...de dat cadou)
Ohhh,si o sticla de SAKE!

Va doresc o noapte cat mai linistita,si fulgusorilor somnic pufos!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Noapte buna dragelor!

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput