Prietene la bine si la greu - 26
Raspunsuri - Pagina 15
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Laura:sanatate multa Amaliei! Dozz: cat mai stati la Sovata? Poate se indreapta vremea si va bucurati un pic de soare. Intrebare -intrebatoare: ce biscuiti le dati bebeilor? I-am luat drei mele de la hipp,biscuiti bio,dar cu zahar si sare adaugate...acasa am citit mai atent eticheta,asa ca ea a mancat vreo 5-6(cam 1 pe zi) iar eu m-am sacrificat cu restul.Erau bunuti la gust,dar a 2-a oara nu-i mai iau. Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009 :) |
Despre biscuiti: o sa ne zica Monis cum a facut de casa, pt Santi. Eu abia astept si declar de acum, raspicat, ca voi copia reteta.
Ancutza_Bro spune:
ia uite ca s-a aprins licuriciul de la artificii si lumineaza toata Mangalia
bravo Laurica, hormonii tai sunt relaxati, la o plaja si un pahar de bere acum , nu?
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Dozz spune:
mami.ilinca, mai stam la Sovata, inca 1 saptamana. Deci sanse sunt sa vedem si noi soarele din nou.
Ar fi o chestie sa reinceapa canicula odata cu revenirea noastra in Bucuresti...
RamonaCopot spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui laurairina13
ntz ntz ntz la mine termenu de recent e mai relativ..asa... Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
Bai..mai cu perdea axa,xa nu ma prind din prima, ca rad aici de fac pe mine xi mai trezexc xi copilul, ca pe mama nu o lax xa doarma. inca...
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
mi-am amintittttt!!!! STROH - de asta de 80 va ofer, si de i-o mai fi cumva cuiva frig sau de va mai fi cineva trist in seara asta, cutzu sa-mi ziceti
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
beii..io fug repede repejor de aici , ca de la atatia aburi de beuturi dau tot din casa, mai ales cu tanti cu ghiocu care sta cu gura pe mine (alias Monis), ma 'citeste' fata de nu mai ramane nica de spus si pt alta data
hai ..G.N.F.W.Y.A.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
apai Monisule, cu un paharel de Stroh si o declaratie de dragoste de la Valeriu Sterian ma ia o de'aia cu nabadai si rup camasa de pe sot in seara asta
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Lumi_Richard spune:
Mami.Ilinca,eu ii dau din aia de la Hipp,dar nu in fiecare zi,cand e mai maraita de la dinti. Si cum i se lumineaza fata cand vede biscuitele!!! Cu amandoua mainile il ia,il studiaza,si apoi incepe sa rontaie,e o placere sa o privesc!(mai ales ca imi da pauza de maraieli)
Richard e plecat la meci cu un prieten(si-a si facut prieteni pe aici!),si eu ma simt taaare bine sa stau pe forum cu voi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
RamonaCopot spune:
Monis, acuma nu imi vine in minte decat Jamaica Rum, da sigur nu e ala. Romul axta de Jamaica il bea tatal meu, pe vremuri si de acolo cred ca am prins eu mirosul .
Cre'ca te referi totusi la Havana, mama romurilor !
Ramona ,
RamonaCopot spune:
Nah ca de asat de stroh nu am auzit sau gustat pana amu'. Da vremea e inainte. ma da chiar de 80?? Pai ala e absint curat!!! Mai are vreo aroma la gradele alea?
Auzi la Richard, sa isi faca el prieteni si la esi si eu sa nu am cu cine iesi in oras la o beutura??? Bravo lui .
Ramona ,