Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Ramo acum vad ca esti din Cluj.Tu la ce ginecolog mergi?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Ma duc la Mironiuc Clara.Si tu esti din Cluj???La ce doctor mergi???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ramo sunt din Oradea,insa ma bate gandul sa merg la Cluj pt laparoscopie.Sunt in cautare de medic

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy nu ti-am zis de atatea ori ca pe mine nu m-au durut sanii decat un pic la inceput
acu nu mai am nimc
nu te mai speria atat
am si specificat k dc nu ai toate nebuniile astea, nu inseamnak nu e bb, sau s-a intamplat ceva.
stai linistita.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi, vas pe voi va dor?
ca sherbi si iony au zis ca da.
acum iar ma gandesc numai aiurea

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

roxy pe mine ma dor si sunt umflati. greata de abia debuteaza... pt linistea ta mai fa un test (acum si unul fff ieftin iese imediat poz). la prima sarcina m au durut si mai tare dar:
- am observat ca de abia de 1-2 zile incep sa am greturi si sani din ce in ce mai tensionati
- la prima sarcina cam acum am aflat, la aproape 5 sapt.
deci se cam aseamana.

happy mom & 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

va multumesc frumos de raspunsuri. cam asa fac cum mi-ati scris si voi.

andreea, deci am luat o doza la 12,, mai iau la 18 si apoi maine dimi.cate zile?? nu aunt tare racita,ci vrea sa ma ia raceala.

si colac peste pupaza am facut si tensiune oculara (zic eu ca asta), tot ochiul e plin de firisoare rosii...

happy mom & 2+ si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

va multumesc frumos de raspunsuri. cam asa fac cum mi-ati scris si voi.

andreea, deci am luat o doza la 12,, mai iau la 18 si apoi maine dimi.cate zile?? nu aunt tare racita,ci vrea sa ma ia raceala.

si colac peste pupaza am facut si tensiune oculara (zic eu ca asta), tot ochiul e plin de firisoare rosii...

happy mom & 2+ si 4+

de la ce??

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

nu stiu....m a durut capul fff tare poate de acolo si de la laptop...

happy mom & 2+ si 4+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Yasmi firisoarele rosii sunt de la curent, tensiune oculara inseamna cand ti se zbate ochiul intr-una, eu asa stiu

http://lt2m.lilypie.com/0IcUp3.png

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Iar durerea de cap poate fi de la hormonii care au cam luat-o razna tinand cont de sit ta . Nu-ti face atatea griji, mai bine odihneste-te cat mai mult.

http://lt2m.lilypie.com/0IcUp3.png

sa devin !

Mergi la inceput

katy ms. o sa stau 2-3 zile sa vadc dc trec dc nu merg la oftalmo ...nu e vb de facut griji dar nu e nici placut iti dai seama...

happy mom & 2+ si 4+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput