Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

cosmi katy
ce-mi place emoticonul asta

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu ca dc te simti bine inseamna k bb nu e bine

dc ai stari de rau. care sunt normale in sarcina, inseamna k iti da semne k e totu bine si nu ai de ce sa te ingrijorezi. totu evolueaza cum trebuie

nu am zis asa ceva.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ramo stiu ca nu s-a zis cu rautate,ziceam si eu
Katy Doamne da
Lia si mie imi place

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Bebelu ziceam si eu Sper ca nu te-am suparat

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lia, pe la voi cum e? In Bucuresti e f. innorat, ba ploua.

http://lt2m.lilypie.com/FDVVp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nu stiu daca va mai amintiti,cele mai vechi de aici,mai demult titlul acestui subiect era Asteptand un ingeras in viata noastra...ma bucur ca s-a schimbat in Asteptand o minune in viata noastra...eu niciodata nu i-am zis copilului meu ingeras...pt ca ingerasii sunt in cer...stiti ce vreau sa zic,nu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Nu stiu daca va mai amintiti,cele mai vechi de aici,mai demult titlul acestui subiect era Asteptand un ingeras in viata noastra...ma bucur ca s-a schimbat in Asteptand o minune in viata noastra...eu niciodata nu i-am zis copilului meu ingeras...pt ca ingerasii sunt in cer...stiti ce vreau sa zic,nu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Stim daNu demult l-au schimbat.E mult mai bine minune decat ingeras.

Mergi la inceput

Ramo acum vad ca esti din Cluj.Tu la ce ginecolog mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi nu m-am suaparat.

sunt la bucatarie si de aia rasp cam greu

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Bebelu ma bucurCe faci bun la bucatarie?

Mergi la inceput