Aspirante optimiste > 20 ani (528)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEA84 spune:
sal,sunt prin zona,va citesc
moammma ce de gravidutze.......!sarcina usoara si bebei sanatosi,sa va bucure in viatza si numai impliniri
revin,cu ALEX si treaba nu pot sa stau si eu........asta e,e bine cel putin ca va pot citii
34+MARA-MADALINA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
bb_yasmi spune:
bebelu am luat 1 tub-doza cum scrie pe prospect. nah ca spuneam ca nu mai am nimic....iarasi ma doare burta, spatele, imi vine savars si mai sunt si racita....
de nike cine mai stiti??
happy mom & 2+ si 4+
AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!
RAMONELLA spune:
Lavi cat timp ai greturi e semn bun!Asa ca nu te plange.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bebelu86 spune:
yasmi baga ceai de lamaie cu miere la greu.
si vezi k poti sa iti faci si ceai de echinaceea. sper k am scris bine
e bun in sarcina si iti intareste si imunitatea.
lasa k e bine sa iti fie rau.
asa imi zicea si mie medicu
inseamna k bb e bine, se dezvolta normal si totu e ok.
nu iti face griji
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 yasmi baga ceai de lamaie cu miere la greu. si vezi k poti sa iti faci si ceai de echinaceea. sper k am scris bine e bun in sarcina si iti intareste si imunitatea. lasa k e bine sa iti fie rau. asa imi zicea si mie medicu inseamna k bb e bine, se dezvolta normal si totu e ok. nu iti face griji http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+ |
adik daca nu iti este rau in sarcina inseamna ca bebe nu e bine??
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cos_minutza spune:
Of Yasmi,imi pare rau ca nu te simti bineMulti sa treca!!!
Bebelu cam ciudata parerea mediculuiSunt persoane care nici nu au realizat ca sunt insarcinate pana nu a miscat bebe.
Lia
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Ramonela,Andreea84
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Katy82 spune:
Gravidutelor multumim de pupicii de molipsire!
Yasmi ma bucur ca ai revenit, eu zic ca pe langa tratamentul pe care ti l-a spus Bebelu sa te odihnesti cat mai mult.
Eu am niste ameteli ca de-abia stau pe picioare, e de la lipsa de calciu. O am de ani de zile si cum iau suplimente cum se depun pe la rinichi si dau dintr-una intr-alta. Stiu ca hipocalcemia mai este si unul din motivele de infertilitate sau de avort spontan asa ca am luat Elevit si o sa incep sa-l iau. Ameteli am cam toata luna dar in special inainte de CM si in timpul lui.
http://lt2m.lilypie.com/FDVVp3.png
sa devin !
Katy82 spune:
Cosmi neata! Poate vine dupa 9 luni totusi.
http://lt2m.lilypie.com/FDVVp3.png
sa devin !
RAMONELLA spune:
Mie la prima sarcina nu mi-a fost rau deloc.Doar greturi usoare.N-am vomat niciodata.
La a 2-a sarcina pierduta,am vomat de 2 ori.Nu e neparat nevoie sa-ti fie rau.Dar daca ti-e rau,multi doctori zic ca e din cauza hormonilor,si ca bebele se dezvolta normal.De multe ori,atunci cand simtomele dispar,atunci se intampla ceva cu sarcina.Dar nici asta nu e neaparat obligatoriu.
De aceea am zis si eu ca sa te bucuri ca ti-e rau.Nu din rautate,Doamne fereste,dar asta e semn ca hormonii lucra si bebe creste.
Cosmi si tie!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"