Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NEata

Cami, LIa multumim pt papica si cafeluta

Yasmi ma bucur ca te-am convins sa revi printre noi. nu mai pune la suflet toate vb, ca nu are rost.

Cami cum nu ai ce sa sarbatoresti? in primu rand Camelia e nume de floare, deci sarbatoresti de Florii. si Cristina se sarbatoreste de Craciun. nu mai stiu care era explicatia.dar il intreb pe al meu diseara si iti zic. asa k ai deja 3zile

Cosmi pai tre sa am grija. sa nu patim ceva peste noapte

Tanamera, Cami, Katy, Lia

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Tana pai azi e numai a doua zi dupa Duphastone asa ca mai au timp sa vina.Semne nu stiu,parca ma cam doare burta asa mai vag
Bebelu

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce face fetele?? neata la toata lumea
bb_yasmi asaaa, mai vino pe la noi, nu baga de seama toate porcariile.
camcris, cos_minutza, cami, mandreac, talida, lia, tanamera
paula asteptam vestile bune de la doctor si distractie placuta la concert, sa te zbengui

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am uitat eu sa le pup pe katy si bebelu[pup

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

roxy si eu vreau de molipsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu eu am mai intrebat si mi sa zis : camelia nu se serbeaza de florii si cristina nu are treaba cu Hristos

dar normal ca as vrea sa fie asa cum zici tu, numai ca vezi tu 30 ani nu m-am serbat deloc si acum mi se pare pe dos rau sa zic ca este ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neatza!

roxi, eu simptome am cam asa: ma dor sanii, se maresc si sunt brazdati de vene, ma mai incearca ovarul drept, ceva intepaturi, mai ales la ridicari bruste si cam atat. greturi nu am. in rest, as manca nonstop, eu care mancam fix o singura data pe zi.

pt. ureaplasma o sa fac tratament in trimestrul doi, acum fiind riscant sa iau antibiotice.
dozare anticorpi nu stiu cand se face, pt. ca a omis sa-mi spuna. eu am rh pozitiv, insa la noi este incompatibilitate de grupe sanguine, eu avand 0 si sotul B.
la prima sarcina nu am facut, insa medicul mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa fac.

yasmi, bine ai venit printre noi. daca bagam in seama toti prostii, ar trebui sa ne mutam singuri pe o insula pustie, dar nu se prea poate, asa ca ignoranta e singura solutie.
noi suntem alaturi de tine si te sustinem orice decizie vei lua.
dar sa ne tii la curent cu ce mai face bb din burtica, ca latfel iei bataita.

ma bucur ca sunteti bine, ca sunteti premiante si optimiste in continuare.

ps: foarte urata vremea afara. zici ca suntem in noiembrie.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata dragele mele,

Cami si Lia multumim pentru tratatie!

Roxy .

Bebelu imi place , ca esti tare grijulie! Cand te mai duci la doctor? Saptamana viitoare cumva?

Cami asa este, deja te sarbatoresti de 2 ori! Imi pare rau ca micutza ta nu se simte bine!

Yasmi ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Insanatosire grabnica si fa-ti un ceai de lamaie ca este foarte bun!

Paula drum bun , distractie placuta la concert si te asteptam cu vesti foarte bune!

Didisor azi te asteptam sa ne dai vesti de la doctor!

Cosminuta, Sherbi, Talida, Tanamera, Bibitica, Doula, Mara, Andreea84, Camcris

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos.

CUM IAU OSCILOCOCCILLUM?? (imi cer scuze nu cred ca am scris bine ) farmacista a zis 15 granule de 3/zi....mamaaa da sa numar granulele alea minuscule...

happy mom & 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea da luni merg la morfo de trim 1 abia astept sa il vedem pe bebe si sa vdm si ce e

Camcris, aseara tocmai zicea Cami k si ea isi sarbatoreste de Florii numele Camelia. deci...
uite aici cameliile
da o cautare pe google sa vezi k gasesti.

Yasmi dc asa a zis de la farmacie, asa ia-le. nu stiu sa iti zic. k nu am luat de mult timp si nu mi aduc aminte vezi sa nu pui mana pe ele.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput