Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Camcris m-am uitat la un episod din "sex and the city".

Asteptam si eu vesti de la Didi.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Didi , te asteptam cu vesti!

Roxy se vede foarte bine testul!

tuturor!

Eu nu ma simt prea bine, nu stiu ce am, parca m-ar lua raceala!Mi-am luat temperatura, dar nu am , in schimb ma doare tot corpul!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mandreeac bea un ceai cu miere si lamaie poate te simti mai bine

Mergi la inceput

Mandreeac poti sa iei eventual un paracetamol si sa bei un ceai,multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara dragele mele

Asa , deci pana devin si eu gravida ma fac experta de la voiMa bucur ca v-ati lamurit cu saptamanile
Yasmi am trecut DPN-ul.Plimbare placuta
Roxi poate esti printre nororcoasele far simptomeStai linistita sigur e in regula bebe acolo in burtica,se vad liniutzele tare bineSi eu ca si Cami mi-as dori sa vad odata unul pozitiv
Katy frumoasa semnatura,Doamne ajuta sa veniti 3 din concediuSi noi mergem luna viitoare
Cami,Bebelu,Tana
Didisor hai cu vestile de la medic

Pe mine parca ma cam doare burtica,cred ca se apropie armata curand sau am racit,ca azi am umblat cam des la baie si am avut o mica jena acolo jos
Am fost la mami si acolo era o verisoara cu fetita ei de 6 luni,o scumpa si jumatateSi cine credeti ca a tinut-o in brate?Eu...Doamne draga mi Poate vb cu DD si-mi trimite si mie un bebe mic curand

Va pe toate!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Mandreeac multa sanatate,bea un ceiut si baga-te in pat

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Aaaa am uitat sa zic,cine mai vrea sa trecem ceva in listutza sa strige

Na ca ma apuca limbarita

Mergi la inceput

Cosminutza a cata zi esti?

Mergi la inceput

Tana sunt abia a doua zi dupa Duphastone,in mod normal duminica ar trebuie sa-mi vina ca deobicei asa vine dupa 5 zile

Mergi la inceput