Aspirante optimiste > 20 ani (528)
Raspunsuri - Pagina 11
camcris spune:
bb_yasmi ce fetita frumoasa ai
si ce teste super vreau si eu un test din alea numai unu singur eu nu vreau mai multe
bb_yasmi spune:
cami, sar'mana , seamana leit cu tat'su
a cata zi esti?
happy mom & 2+ si 4+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
sa imi treaca si mie cineva la listuta va rog frumos, DNP 26 febr 2011.
happy mom & 2+ si 4+
bb_yasmi spune:
cami poate sa iti iasa si dupa z 31. nu iti pierde speranta!
happy mom & 2+ si 4+
roxy_s spune:
bb_yasmi am vazut pozele. ce teste sunt alea? cum se numesc? alea patratoase?
si al meu de azi a iesit tot cam asa azi, numai ca eu am facut barza. z35 din 32.tu de cat ai CM si azi a cata zi DPO?
conteaza si ce teste faci ca unele ies foarte colorate altele mai putin. de exemplu alea minut ies mai pale, nu se coloreaza asa tare, asa am observat.
S-a intamplat minunea mult asteptata4+
camcris spune:
nu-mi pierd speranta dar nu mai vreau sa sper degeaba si apoi sa dau tarcoale butoiului
trebuie sa merg neaparat la medic
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 azi ai 5 sapt pline si de maine intri in 6 http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+ |
bebelu cum ai calculat, ca si am cam aceasi dat a um si am 4 sapt si vreo 5-6 zile.
happy mom & 2+ si 4+
roxy_s spune:
bb_yasmi ultimul test cum se numeste? ala cu rosu si scrie HCG.
S-a intamplat minunea mult asteptata4+
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi am vazut pozele. ce teste sunt alea? cum se numesc? alea patratoase? si al meu de azi a iesit tot cam asa azi, numai ca eu am facut barza. z35 din 32.tu de cat ai CM si azi a cata zi DPO? conteaza si ce teste faci ca unele ies foarte colorate altele mai putin. de exemplu alea minut ies mai pale, nu se coloreaza asa tare, asa am observat. S-a intamplat minunea mult asteptata4+ |
roxy, sunt z 34 din 29 maxim 31 (luna asta cred ca 29 au fost si s a prins in z 16, ultima zi din per fertila) nu stiu exact a cata z dpo.
testul din z 31 e femina si cel din z 33 e minut parca.
happy mom & 2+ si 4+