Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Felicitari cristina pentru noua semnatura

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Anna de ce-ti faci atatea probleme? Daca dr tau ti l-a recomandat inseamna ca e un tip ok, si va veti intelege de minune!

Cristina 25+

a dar nu imi fac probleme ca nu e ok dr, ci doar asa emotii ca parca se apropia clipa cea mare. acuma suntem suficienti de mari sa vb de cum si cu cine vom naste. atat tot

23+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

ahaaaa

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Maya cam acceashi chestie o am eu cu "negresele "
de la Delice, mie nu imi prea plac dulciurile cu cacao insa odata am mers acolo la DElice langa "scoala de fete si baieti" si facusera atunci niste negrese, pfoai stii ce bune au fost ...insa apoi n-am mai gasit...iar gogoshele as manca dinalea din centru de la boletti cu gaura, si cu iaurt, cand eram la liceu mereu pofteam la alea ca venea miros in autobuz cand facea statie:) si la cat de infometata eram....

25+

....Immm, stiu unde este, prietena mea cea mai buna sta in spatele la Delice. sunt cele mai bune acolo... incerc sa sar sau sa ocolesc zona aceea, ma opresc doar de forta majora... atunci cand trebie sa iau tort'uri' sunt dementiale si au pretul cel mai bun.

...Pofta de gogosi am avut/o la Hale, in statia de tramvai si la o gradinita cu program prelungit. M/am dus pana la sefa contabila si o bucatareasa a adus o farfurie plina de gogosele... am zis ca mor de pofta dar mi/a fost jena sa cer... eu care am cerut si pe strada, nu mi/a fost rusine. am zis ca decat sa mor mai bine sa se uite crucis, dar a fost super ok, chiar l/am facut sa rada... dar atunci nu stiu ce m/a apucat...

Daaaaa, Delice... cica diseara imi fac drum la prietena mea ca sa am drum pe acolo... n/o sa pot nici sa sar, nici sa ocolesc... si daca e nevoie ma si impiedic(glumesc).

Stiti bancul cu gaina fugarita de cocos?

O gaina fugarita de cocos...
Ce gandeste cocosul:
- daca o prind... o f...;
- daca n/o prind... e ma antrenez.
Ce gandeste gaina:
- daca nu stau... pierd o partida buna de ;
- daca stau, zice ca sunt c... (neserioasa);
- asa ca mai bine ma impiedic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bebecris felicitari pentru semnatura!La mai maree!

Donna acu am priceput de unde lacrimiutele!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Liliana, am un filmulet cu rochia care am cumparat-o pt nunta, dar e in format 3gp si nu se deschide daca il scot pe calc , ca v-as arata sa ziceti voi ce ar merge

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Liliana, am un filmulet cu rochia care am cumparat-o pt nunta, dar e in format 3gp si nu se deschide daca il scot pe calc , ca v-as arata sa ziceti voi ce ar merge

Minunea noastra

Ionela,poti sa convertesti filmuletul in formatul dorit pe www.media-convert.com .Daca nu te descurci ,poti sa mi-l trimiti si ti-l convertesc eu.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In sfarsit, am reusit si eu sa trec datele in listuta - nr. tel., adresa mail.
Donna, offf...ce probleme ai si tu cu colega aia, imi pare rau, stiu cum e! Cand ziceai ca intri in concediu?

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Clary, cum sa trimit filmuletul? Pe mail?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

donna incearca sa nu mai dai atata importanta la tot ce fac sau zic ceilalti pt ca ii faci rau lui bebe daca plangi. el simte toate starile mamei si i le transmiti si lui. nu pot sa-i inteleg pe oamenii care nu dau importanta la sensibilitatea femeii insarcinate. ar trebui ca in aceasta perioada sa fim mai ocrotite, mai intelese, dar ti-ai gasit. asti-s romanii n-ai ce face

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Clary, cum sa trimit filmuletul? Pe mail?

Minunea noastra

Da.e mai mic de 25 mega?daca nu iti dau id-ul de mess si mi-l trimiti pe mess.

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput