ma doare maseaua

ma doare maseaua | Autor: madyrizi

Link direct la acest mesaj

ma doare o masea rau si nu stiu ce as putea lua in conditiile in care alaptez bebe de 8 luni. ca sa tratez maseaua inseamna sa intrerup alaptatul si imi e teama ca nu va mai vrea bebe laptic de la san dupa aceea.
aveti ceva idei?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cum este durerea ?
Ai probleme la acea masea - carie, plomba ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

e o carie. am vorbit cu un medic stomatolog acum 2 zile si mi-a zis ca daca ma doare sa merg s-o tratez, dar trebuie sa opresc alaptatul. chestia e ca n-am crezut ca o sa doara asa repede si n-am intrebat ce pot lua.
durerea radiaza pe tot maxilarul. este ascutita, intensa si continua.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu cred ca ajunge amomentan sa deschida canalul sa nu te umfli, zic si eu din cate am patit eu.
Deci macar sa vada ce e acolo. Probabil o radiografie ar ajuta.
Anestezicul - la nevoie, se elimina din organism si in perioada aia te mulgi si ii dai lui bb altceva.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

mai stau pana se trezeste bb, ma duc la dentist (daca nu gasesc alta solutie) si apoi la farmacie sa-i iau lui bb lapte praf

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ia un paracetamol, nu e chiar asa nociv daca nu mai rezisti. Presupun ca si copilului i-ai dat antitermice pe baza de paracetamol daca a fost cu febra. La 8 luni ale copilasului poti gasi un interval mai mare intre reprizele de supt sa reusesti sa iei un calmant, ceva. Eu am avut probleme cand il alaptam pe bb 2 cu o nevralgie de trigemen foarte urata. Mai mult de o saptamana m-am urcat pe pereti de durere (da, toate maselele din gura, plus ureche, ochi, fata). Mai un paracetamol, mai ceva cald si a trecut. DIn pacate si acum ma cam chinui cu niste probleme si alaptez si evit sa iau ceva de durere, de stomatolog nu mai spun, ca nu am bani sa ajung.
Si inca ceva, un tratament stomatologic nu inseamna ca ai sa intarci copilul. II dai lapte praf, doar cateva ore dupa anestezie (intrebi doctorul in cat timp se elimina anestezicul din organism). Sanatate!

Mergi la inceput

va multumesc! nu mai rezist. abia astept sa se trezeasca bebe. il alaptez, diseara ii dau cereale si maine dimi la fel. poate reusesc asa. mi-ar parea tare rau sa respinga sanul, ca am vrut mult sa-l alaptez.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pune o punga cu gheata ,dar nu o tine mult max 10 minute ca sa te mai linistesti.

Mergi la inceput

doamnelor sunt anesteziata si paralucrata la dentist . va multumesc pt. galerie si raspunsuri, dar n-am mai rezistat.
credeam ca e vreo solutie magica pt. mamici pe care n-o stiu eu... se pare ca am gasit-o tot la dentist.
acu' sunt linistita si impacata cu ideea ca pana maine dupa-amiaza trebuie sa indop kinderul cu altceva decat lapte. poate mananca si el legume cu ocazia asta, ca ma mai duc la dentist.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Am vazut prea tarziu dilema ta...
Oricum, felicitari!
Dar, sa stii ca ti-o putea lucra (maseaua) si fara sa iti afecteze lapticul. Se face o ceva anestezie locala cu nu'sh ce chestie care nu se duce in laptic. Dar si anestezia aia clasica, injectata...n-ar trebui sa-ti afecteze laptele.
Zic pentru ca tocmai ce-am trecut printr-un episod asemanator acum ceva vreme si sunt cam in aceeasi situatie ca si tine, doar ca al meu nu era inca diversificat. Sa-i spui medicului despre situatia ta si sa-l rogi sa aleaga cea mai buna solutie.
Bafta in continuare.
A, si nici radiografia nu mai este invaziva daca o fac intr-un anume fel (nu stiu sa dau detalii ca eu n-am ajuns pana acolo)

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

se pare ca de 160 de lei nu mergea decat anestezie normala, omorat nerv, obturatie de canale. adica 3 in 1 ca sa nu ma mai anestezieze inca o data si sa pot maine dupa amiaza. urmeaza plomba vineri si, voila , gata fata .

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput