Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura_Luiza spune:
Salutare mamici si burtici!
Mi-am facut si eu in sfarsit curaj sa ma alatur.
UM 03.05.2010, DPN 07.02.2011
Ma simt minunat si sunt fericita peste masura![]()
Va pup
bebelu86 spune:
Roxy stiu cum e
si eu am aflat destul de dvrm de bb
si dupa am stat ca pe ace o sapt jumate pana m-am dus la eco
dar intre timp facusem bhcg la 2 zile.
am vazut k se dubleaza si era mai bine
hai k mai e un pic 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
shubulina spune:
FRAGRANT8,ROXANA_82_CT,DANAGABRIELA,LUNA NOUA,GEORAX si cele cu UM in jurul 20-30 aprilie,cum va simtiti?Ce simptime aveti?Ca si eu sunt in aceeasi perioada si sa facem si noi o comparatie....
zanabuna spune:
Am fost si eu la eco, 7 saptamani am facut abdominala , la filantropia la o dr. f tanara si f draguta i-mi exlica ce analize sa fac.. i-mi pare bine ca am nimerit la ea, se vedea bebe f mic si are activitate cardiaca, in schimb am primit si eu utrogestan fara sa am ceva, am observat ca nu mai ma dor asa rau sanii de la el.mi-au placut conditiile de la filantropia , f curat , modernizat.
Voua vi se vad burticile?Ati anuntat la serviciu?Eu pana acum nu am anuntat iar burtica vad ca incepe sa se cam vada , sau poate mi se pare mie?
.
Mi-ati facut pofta de clatie, am inceput sa poftesc mult, as manca intr-una, cred ca o sa devin very big
5
zanabuna spune:
Shubulina eu am UM pe 28 aprilie, ma simt bine, cateodata greata usoara, nu mai suport fumul de tigara (fumatoare) poftesc , apetit crescut de mancare, cateodata dureri de burtica si de spate dar nu severe (usurele).
5
bebelu86 spune:
zana ma bucur k totu e ok
da am auzit k au renovat filantropia si e super curat si aranjat
vezi k se fac si cursuri gratuite pt bb
in fiecare miercuri dela 17
timp de 4-5 sapt.
si pt cine mai doreste e valabil
dar trebuie sa sunati inainte sa vedeti cand incepe seria noua.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
numeioana spune:
Wooow, cat ati scris, nu stiu daca pot sa recuperez din urma...
Bebelu, vroiam sa te rog, daca nu te superi, sa modifici si la mine DPN-ul... Dr. a zis ca de Craciun suntem acasa, dupa cum arata bebe, iar la Eva se naste cu programare. Va trebui sa ma internez in jur de 20-22.12 pentru inducere. Deci, trece, te rog, 23.12, sa fie pe-aproape. Multumesc!
Azi mi s-a parut ca o simt pe bebeita de mai multe ori, pe parcursul zilei. Sunt aproape sigura ca ea era, dar sunt ingrijorata ca greata nu mi-a trecut, asa cum s-a intamplat la prima sarcina. Sper sa nu ma tina pana la nastere!
In prima sarcina n-am pus gura pe carne pana la 15 sapt., cand a trecut greata. Si am facut baiat. Acum, singura diferenta intre cele doua sarcini, e ca pot manca orice... desi greata mi-e in gat tot timpul.
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bebelu86 spune:
iei verigheta, o pui pe o ata cam de 30-40cm.
atingi un pic cu verigheta burtica
si dupa aia departezi incet
dc se invarte e fetita
dc se misca fata spate e baiat.
Albumele noastre
bb 12+
roxy_s spune:
bebelu asa este, o sa treaca repede si sapt asta.
S-a intamplat minunea mult asteptata
4+