Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare mamici si burtici!
Mi-am facut si eu in sfarsit curaj sa ma alatur.
UM 03.05.2010, DPN 07.02.2011
Ma simt minunat si sunt fericita peste masura
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy stiu cum e
si eu am aflat destul de dvrm de bb
si dupa am stat ca pe ace o sapt jumate pana m-am dus la eco
dar intre timp facusem bhcg la 2 zile.
am vazut k se dubleaza si era mai bine
hai k mai e un pic

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

FRAGRANT8,ROXANA_82_CT,DANAGABRIELA,LUNA NOUA,GEORAX si cele cu UM in jurul 20-30 aprilie,cum va simtiti?Ce simptime aveti?Ca si eu sunt in aceeasi perioada si sa facem si noi o comparatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Am fost si eu la eco, 7 saptamani am facut abdominala , la filantropia la o dr. f tanara si f draguta i-mi exlica ce analize sa fac.. i-mi pare bine ca am nimerit la ea, se vedea bebe f mic si are activitate cardiaca, in schimb am primit si eu utrogestan fara sa am ceva, am observat ca nu mai ma dor asa rau sanii de la el.mi-au placut conditiile de la filantropia , f curat , modernizat.
Voua vi se vad burticile?Ati anuntat la serviciu?Eu pana acum nu am anuntat iar burtica vad ca incepe sa se cam vada , sau poate mi se pare mie?.
Mi-ati facut pofta de clatie, am inceput sa poftesc mult, as manca intr-una, cred ca o sa devin very big

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu cum este testul cu verigheta??

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Shubulina eu am UM pe 28 aprilie, ma simt bine, cateodata greata usoara, nu mai suport fumul de tigara (fumatoare) poftesc , apetit crescut de mancare, cateodata dureri de burtica si de spate dar nu severe (usurele).

5

Mergi la inceput

zana ma bucur k totu e ok
da am auzit k au renovat filantropia si e super curat si aranjat

vezi k se fac si cursuri gratuite pt bb
in fiecare miercuri dela 17
timp de 4-5 sapt.
si pt cine mai doreste e valabil

dar trebuie sa sunati inainte sa vedeti cand incepe seria noua.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Wooow, cat ati scris, nu stiu daca pot sa recuperez din urma...

Bebelu, vroiam sa te rog, daca nu te superi, sa modifici si la mine DPN-ul... Dr. a zis ca de Craciun suntem acasa, dupa cum arata bebe, iar la Eva se naste cu programare. Va trebui sa ma internez in jur de 20-22.12 pentru inducere. Deci, trece, te rog, 23.12, sa fie pe-aproape. Multumesc!

Azi mi s-a parut ca o simt pe bebeita de mai multe ori, pe parcursul zilei. Sunt aproape sigura ca ea era, dar sunt ingrijorata ca greata nu mi-a trecut, asa cum s-a intamplat la prima sarcina. Sper sa nu ma tina pana la nastere!

In prima sarcina n-am pus gura pe carne pana la 15 sapt., cand a trecut greata. Si am facut baiat. Acum, singura diferenta intre cele doua sarcini, e ca pot manca orice... desi greata mi-e in gat tot timpul.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

iei verigheta, o pui pe o ata cam de 30-40cm.
atingi un pic cu verigheta burtica
si dupa aia departezi incet
dc se invarte e fetita
dc se misca fata spate e baiat.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu asa este, o sa treaca repede si sapt asta.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput