Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
misticgirl spune:
Mda, nici mie nu-mi place avocado, insa voi incerca salata despre care imi spuneati voi, poate merge asa. Daca nu, asta e, atat timp cat limita de atentie este intre 200-240 si eu am 211, nu ma impacientez. O sa repet si in trim 3 analizele si mai vad atunci.
Fetelor stiti ca eu nu sunt paranoica in leg cu sarcina si cu bb, insa nu-mi place ca ieri l-am simtit f putin (doar cand stateam intinsa si m-am mangaiat de cateva ori pe burta sa-l fac sa-mi dea un semn), de vreo 3 ori toata ziua, iar astazi doar o data, f slab, ca un fluturas. Sa fie din cauza vremii, poate ii transmit si lui starea mea de somnolenta, lene si chef de dormit? 
E clar, statul in concediu medical, fara activitati diverse nu-mi face bine. Incep sa devin paranoica si nu-mi placeeeeee!!!!!!
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Vasari spune:
Hihi, Alinush, si mie mi-e pofta de avocado acum. Si am unul copt in frigider, dar pana ajung acasa... Mie mi se pare ca are gust de nuca. Imi place si copt, si mai verde, il mananc oricum.
E fruct pt ca il culegi din copac, dar nu stiu sa se combine altfel decat ca o leguma, de-asta pt mine e o leguma.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
ratusca83 spune:
misticgirl nu te mai freca pe burtica....ca se produc contractii...e normal sa nu-l simti tot timpul..nici eu nu l-am simtit azi. pupicei
17+ si ingeras in ceruri
tigrutz spune:
Buna dimineata fetelor! ...am inceput sa gafai de cand alerg incercand sa va prind din urma...greu, foarte greu, dar cu multa vointa...![]()
nici nu mai stiu daca am apucat sa va povestesc ca sapt trecuta am fost la eco...bebe era bine, avea 165 de grame, la 16 s si 4 zile (apropo, e bine, e rau?), 158 batai pe minut, stomacel, coloana bine...n-am facut la dr mea, si nu mi-a spus totusi prea multe, m-am uitat eu apoi pe foaie si am cautat cam ce inseamna fiecare.
In seara ma rasfat cu o alta eco, la dr mea de data asta, poate, poate aflam si sexul, pt ca saptamana trecuta una bucata bebe cu personalitate nu a vrut sa arate nimic...
Am luat si rezultatul la triplu test, mi-a iesit risc de 1 la 850 dupa varsta (am 30 de ani, la nasterea copilului voi avea 31 si 2 luni), iar dupa testele de sange si "chestionar" 1 la 10000.
Au inceput sa o ia kg razna, am luat deja 8....voi urmati vreun "regim" sa le tineti sub control? 
P.S Maine shimbam semnatura, intram in 18...
17+
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 misticgirl nu te mai freca pe burtica....ca se produc contractii...e normal sa nu-l simti tot timpul..nici eu nu l-am simtit azi. pupicei 17+ si ingeras in ceruri |
Da, se zice ca nu e bine sa te freci pe burtica, dar sa-ti tii mainile pe burtica, este ok
19+

Mami de baiat
ratusca83 spune:
tigrutz si noi tot maine schimbam semnatura si tot 18 
... tre sa dam de baut
17+ si ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
tigrutz felicitari pentru vestile bune de la eco.
eu zic ca toate masuratorile sunt de bine, esti in grafic 
cu kg si eu sunt tot asa, am luat 9 kg, dar recunosc ca nu tin vreun regim anume. atata doar ca eu oricum nu mai pot manca mult la o masa caci ma simt foarte plina imediat si deci manac putin si mai des ca inainte. si cu toate astea tot am luat 9 kg.
dar asta e, eu zic ca pentru sanatatea lui BB nu mai conteaza kg in plus, le dam noi jos dupa nastere.
21+ 
ratusca83 spune:
fetelor am tot gasit hainute dragute pe net, dar mi-e cam teama sa nu nimeresc masura...eu la cumparaturi nu prea am cum sa ajung mai ales acum si ma gandeam sa mi comand pe net...
17+ si ingeras in ceruri