Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
ratusca83 spune:
eu nu iau nimic inainte... dupa ce vad eu ca este bine atunci trimit pa tati la cumparaturi...eu anul trecut amenajasem camera, cumparasem mobila, perdelute si am pierdut sarcina 

.... a trebuit sa scot tot ca sa nu mi mai aduc aminte...de data asta mi-am promis sa nu mai cumpar nici maca un botosel.
17+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
Fetele cu cumparatu de carut patut, refacut camera mai asteptam pana in sept asa. Si din superstitie, si din cauza faptului ca acuma merg inca la servici (chiar si 6h) si nu am timp sa umblu , sa cercetez peste tot..
Plus e si chestie de bani.Acuma strangem bani. Ca sincer se aduna..Toti care au zis ca imi dau - au bagat haine la greu.. Da dinastea ca carut/patut/etc nimic. Nu ca as astepta eu la cineva, da ziceam asa.
sugubina
+16
sugubina spune:
ratusca83 te inteleg suta la suta. Eu hainele primite din State nu am vrut sa le tin in casa! sunt la madre..
sugubina
+16
allexxia_m spune:
geniusamb si noi ne gandim sa ne facem cumparaturile pentru BB
dar nu stim inca cand vom strange destui bani ca sa avem cu ce pleca la cumparaturi ...
ai facut tu lista cu cumparaturile necesare si cu preturile estimative?daca da, te rog sa o pui undeva sa o vedem si noi, mie una mi-ar fi utila caci nu am avut inca curaj sa fac o asa lista ![]()
ideea este ca dupa mine ar cam trebui sa incepem sa facem cumparaturile ca poate mai tarziu vom sta mai prost cu deplasarile fiind in luni mai mari 
asa zic eu, dar parca vad ca si noi o sa mergem la cumparaturi mai tarziu ...
21+ 
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m ratusca este superba rochita ![]() tot genul asta mi-am luat si eu numai ca lungi, eu zic ca merg si pentru noi rochitele cu cusatura sub bust, si sunt destule modele ca sa avem de unde alege. 21+ ![]() |
Fetelor, nu stiu cum este pentru voi, insa mie mi se par destul de scumpe hainele (special) pentru gravide! Desi am o varsta a sarcinii mica deja nu ma mai incap pantalonii pe care ii am (a inceput sa se umfle burtica) si am inceput sa caut pantaloni cu banda elastica la mijloc. Mai astept un pic, sa mai creasca burtica, pana sa achizitionez mai multe haine.
Rochita de pe site este foarte draguta
13+
misticgirl spune:
* Stiu ca nu e bine sa-mi mangai burtica, dar imi place cand ma intind sa pun macar mana pe ea...poate il simt pe bb.
* Eu am 4,5 kg in plus, cam mult zic eu, dar asta e, oricum eram aschie
. Acum am 48,5 kg (m-a cantarit dr ieri si asa arata si cantarul meu, deci am doua surse sigure).
* Eu nu am curaj sa cumpar haine de pe net, cu siguranta nu as nimeri masura. Fina mea si-a luat de 3 ori si de 3 ori a dat gres. Si ea este migniona, dar nu atat de slabuta. Va sfatuiesc sa nu cumparati haine de pe net acum, cand sunteti gravidute. Stiu ca e greu sa umblam prin magazine,mai ales cele care avem contractii, cerclaj etc, dar rezultatul va fi mult mai bun daca ne cumparam hainutele probandu-le.
* Intreba cineva cand am inceput sa cumparam cele necesare bebelusului. La prima sarcina am incept sa cumpar de pe la 7 luni, am inceput cu patutul, apoi caruciorul cu cosuletul pt masina, apoi biberoane, suzete, pampersi new-born, au urmat hainute (nu multe), lotiuni pt bb, pudra pt fundulet si nu mai stiu. Cert este ca am inceput pe la 7 luni de sarcina si le-am cumparat pe rand, pana am nascut. Este costisitor sa cumperi tot intr-o luna, eu nu imi permit din pacate. Cred ca si acum voi face la fel, incep cumparaturile prin septembrie.
Ma duc sa ma imbrac, merg sa-l iau pe Nicholas de la gradinita.
Claudia
19+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
celesta spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m 'Neata burtici! Alexa multumesc pt listuta cu greutatea! ![]() Dar se pare ca noi nu suntem in grafic la 21 saptamani fetita mea are decat 240g doctora nu mi-a zis nimic, dar este in urma la greutate cu 2 saptamani, pana acum nu-mi faceam probleme dar acum se vede clar ca este prea slabuta ![]() 21+ ![]() |
Alexxia, fiecare copil are ritmul lui de crestere, si eu ma comparam la inceput cu alte mame cu bebei sau cu grafice, dar zau ca nu are sens... daca dr. nu a spus nimic inseamna ca-ti faci griji degeaba... nu suntem nici noi adultii la fel de inalti sau corpolenti. Are tot timpul sa recupereze

20+
Lore1983 spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 eu nu iau nimic inainte... dupa ce vad eu ca este bine atunci trimit pa tati la cumparaturi...eu anul trecut amenajasem camera, cumparasem mobila, perdelute si am pierdut sarcina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... a trebuit sa scot tot ca sa nu mi mai aduc aminte...de data asta mi-am promis sa nu mai cumpar nici maca un botosel. 17+ si ingeras in ceruri |
Imi pare foarte rau ratusca!
Este o superstitie care spune ca nu e bine sa cumperi nimic pentru copil inainte sa se nasca. Nu sunt superstitioasa din fire, dar mai bine astept...
13+
celesta spune:
| citat din mesajul lui rala Celesta, felicitari pt rezultatele de la eco morfo si pentru fetita grasunica. 18+ cu viitoarea scorpioanca Maia"Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Multumesc
Doamne ajuta sa avem parte toate numai de vesti bune!
20+