"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
Am vazut-o si eu pe Thea in Anglia
, pe andra
si baietii frumosi ai nicoletei.
Maine plecam in mamaie pana marti, noi 2 si nasii, ei stau pana duminica si apoi ramanem singurei
.
FETELOR, DACA AVETI LUCRURI DE DONAT PT BAZAR, ORICE LUCRU IN STARE BUNA, DAR NU AVETI TIMP SA VA OCUPATI DE ASTA, LE POT RIDICA EU DE LA VOI. ESTE F IMPORTANT SA AJUTAM, MACAR CATIVA COPILASI de aici de pe DC! E PACAT SA ARUNCAM CE PUTEM DONA!
ursuleata spune:
Tuchi, daca ar fi mai frumoasa ca mine, nu
.
vezi si tu daca o plac copiii, ca asta conteaza f mult, plus ca este mai odihnita decat o femeie la 60 de ani, mai atenta, zic si eu.
tuchita spune:
Ursule, nu e ma mai frumoasa ca mine!
Stiu ca e mai odihnita si o sa se joace mai mult si mai frumos cu ei, mi-e sa nu o faca Ilinca in toate felurile, ca daca baga 2 lacrimi si un urlet....
Si imi mai trimite si directoarea de la gradi pe cineva.
fac concurs de miss in seara asta!
macar de as alege una, sa stiu ca saptamana viitoare nu vin cu copiii la munca!
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Ariel, mai vii sau te-am speriat? ![]() ![]() |
ntz, din contra! ma atrage linistea si pacea de acolo, recunosc ca ma sperie scorurile, dar am vazut in pozele tale TESCO
. la asta visez eu: http://www.facebook.com/photo.php?pid=416713&id=100000111141502&l=1c49e5500e#!/photo.php?pid=416726&id=100000111141502&l=1c49e5500e&fbid=139516229395414 si la asta: http://www.facebook.com/photo.php?pid=416713&id=100000111141502&l=1c49e5500e#!/photo.php?pid=417609&id=100000111141502&l=1c49e5500e&fbid=139680609378976
casute din turta dulce, cu miros de poveste...
in continuare il ademensc pe al meu, parca a mai cedat

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tuchita spune:
Am vazut-o si eu pe Andra, e dulce rau de tot cum zice poeziile, pe Thea englezoaica( mama ce frumos e totul!) si pe ginerele meu si fratele sau in parc!( evident, cei mai frumosi!
))
Ramo, spor in toate!
bravo tie pentru cat ai muncit si cat te-ai straduit. Intr-o zi o sa culegi si roadele, ai sa vezi!
VALENTINA C spune:
Noi am fost azi pe la gradi, sa-i vada pediatra pe copii si ne-a dat voie la mare, chiar si lui Lucutza, dar avem sfaturi clare
... Trebuie sa alergam seara pe plaja...
deci venim supli de acolo...![]()
Sa va zic parerea pediatrei mele legata de cremele de protectie solara? Copiii cu pigmentul inchis, asa ca Matei, lasa mai greu sa treaca razele soarelui si deci, absorb mai putin vitamina D. Asa ca luam crema cu factor de protectie 15, max 20 si stam o ora la plaja dezbracati, iar restul de 2 ore cu un tricou, ceva...
Matei a fost foarte incantat de intalnirea cu fostii colegi de grupa si cu educatoarele... Atat s-a pupat cu un baietel... Si nu s-au mai vazut de 5 luni!!! Cand a intrat in clasa au strigat: A venit Matei Chelanu!!!!
- copii de 2-3 ani
... Si a picat in mijlocul unei petreceri, s-a distrat, a dansat, a mancat tort...
Eu am mai stat de vorba cu colegele, am aflat multe vesti mai bune sau mai putin bune....![]()
Ideea e acum ca ne pregatim de plecare
...Trimiteti-ma si pe mine sa probez costumele de baie!!!!
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Tuchi, tipa de 21 daca gaseste un job mai bun te lasa imediat! Tanti de 60... ce sanse are sa isi gaseasca un job mai bun?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Stefan doarme. Daca nu as sti ca-i bolnav, as zice ca-i bolnav (in fine, acum isi revine...).

Nicoleta spune:
Am vazut-o si eu pe Andra-scumpica, pozand si recitand!